Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Týýýjo vy jste kecky
![]()
mi jsme pred chvili dorazili zBrna.. jsem utahana jako kocka ![]()
jinak pani doktorka prohlasila ze mame velke a sikovne detsko
![]()
na pasech byl ukazkovy, nespinkal takze ho nebudili.. ale posledni dve minuty uz se mu to nelibilo tak jim utikal pred soundou
nalez je stejny jako pred tydnem, rikala ze minimalne dva tydny by jeste mel vydrzet
ale jinak ze vahove je krasny.. delala mi ster z cipku na streptokoka.. dalsi kontrola zase za dva tydny a pak uz po tydnu ![]()
@Renysekk005 ahoj.. volala, ale jelikoz se tam nedostanu tento tyden rano tak si mam zavolat jeste v patek ![]()
Založila jsem uzavřenou skupinu Čekám až mi ji Emimino schválí a pošlu vám pozvánky
Nikdo nám tam nebude načučovat ![]()
@Kukýska ja jsem teze pro, tak me do te skupiny pozvete nebo jak se tam pak dostanu.. Ja citila pravidelne cukani jen po ranu, takze z jidla to byt nemohlo.. Ty jo, ja zadne poslicky asi jeste nemam?? Ja to taky nepoznam, takze behem dubna budem v pozoru co kdyby nahodou ![]()
@KattyKMcom téééda to není špatnej nápad
nejako jsem asi presvyhla jak jste se o tom bavili nakecali jste toho mraky
tak jen tak zbezne.. ![]()
@anicka18 Paráda a od kdy se chodí na ty pásy? Nějak mi to uniklo.
@KattyKMcom Uzavřená bude nejlepší aspoň nikdo nebude zneužívat fotky co si tam přidáme
@Misfitka äni nevim.. od 35tt asi.. pac ja jsem dneska 34+6tt ale asi zase zalezi jak ktery dr, kamoska rikala ze byla na pasech uz od 33tt tak ![]()
@anicka18 to je krásný, to se bude dnes spinkat!!
malej, ale už je šikovnej
.tak ať se alespon´ještě ty nějaký týdny drží a vyzraje do krásy
.
@KattyKMcom děkujeme ti, jsi šikulka
,že jsi se toho ujala. Alespoň si toho budeme moct povědět více a přidávat fotky, aniž by jsme se báli, že toho někdo zneužije. díky ![]()
Mě dr. říkal nějak 35, 36. týden
Taky se na ně těším
Poslední týdny s mimčem v bříšku
@KattyKMcom děkujeme ti, jsi šikulka
,že jsi se toho ujala. Alespoň si toho budeme moct povědět více a přidávat fotky, aniž by jsme se báli, že toho někdo zneužije. díky ![]()
@KattyKMcom a dáš sem potom odkaz a napsat mi do zprávy heslo?