Snažíme se o první ;)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1917
12.3.13 17:54

Týýýjo vy jste kecky :) :potlesk:
mi jsme pred chvili dorazili zBrna.. jsem utahana jako kocka :lol:
jinak pani doktorka prohlasila ze mame velke a sikovne detsko :mrgreen: :mrgreen:
na pasech byl ukazkovy, nespinkal takze ho nebudili.. ale posledni dve minuty uz se mu to nelibilo tak jim utikal pred soundou :mrgreen: nalez je stejny jako pred tydnem, rikala ze minimalne dva tydny by jeste mel vydrzet :) ale jinak ze vahove je krasny.. delala mi ster z cipku na streptokoka.. dalsi kontrola zase za dva tydny a pak uz po tydnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
12.3.13 17:57

@Renysekk005 ahoj.. volala, ale jelikoz se tam nedostanu tento tyden rano tak si mam zavolat jeste v patek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KattyKMcom
12.3.13 18:01

Založila jsem uzavřenou skupinu Čekám až mi ji Emimino schválí a pošlu vám pozvánky
Nikdo nám tam nebude načučovat :P

• Citovat
  • Upravit
1897
12.3.13 18:06

@Kukýska ja jsem teze pro, tak me do te skupiny pozvete nebo jak se tam pak dostanu.. Ja citila pravidelne cukani jen po ranu, takze z jidla to byt nemohlo.. Ty jo, ja zadne poslicky asi jeste nemam?? Ja to taky nepoznam, takze behem dubna budem v pozoru co kdyby nahodou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
12.3.13 18:06

@KattyKMcom téééda to není špatnej nápad :) :potlesk: nejako jsem asi presvyhla jak jste se o tom bavili nakecali jste toho mraky :) tak jen tak zbezne.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
12.3.13 18:07

@anicka18 Paráda a od kdy se chodí na ty pásy? Nějak mi to uniklo.
@KattyKMcom Uzavřená bude nejlepší aspoň nikdo nebude zneužívat fotky co si tam přidáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
12.3.13 18:09

@KattyKMcom ty jsi hekr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
12.3.13 18:13

@Misfitka äni nevim.. od 35tt asi.. pac ja jsem dneska 34+6tt ale asi zase zalezi jak ktery dr, kamoska rikala ze byla na pasech uz od 33tt tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KattyKMcom
12.3.13 18:14

@ja_Lena

Já fííím, muehehehe :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
543
12.3.13 18:24

@anicka18 to je krásný, to se bude dnes spinkat!! :hug: malej, ale už je šikovnej :).tak ať se alespon´ještě ty nějaký týdny drží a vyzraje do krásy :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
12.3.13 18:26

@KattyKMcom děkujeme ti, jsi šikulka :palec:,že jsi se toho ujala. Alespoň si toho budeme moct povědět více a přidávat fotky, aniž by jsme se báli, že toho někdo zneužije. díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KattyKMcom

@Misfitka

Mě dr. říkal nějak 35, 36. týden
Taky se na ně těším
Poslední týdny s mimčem v bříšku

• Citovat
  • Upravit
543

@KattyKMcom děkujeme ti, jsi šikulka :palec:,že jsi se toho ujala. Alespoň si toho budeme moct povědět více a přidávat fotky, aniž by jsme se báli, že toho někdo zneužije. díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KattyKMcom
12.3.13 18:27

@anonym24

:hug: není za co, tak šup tam

• Citovat
  • Upravit
543
12.3.13 18:29

@KattyKMcom a dáš sem potom odkaz a napsat mi do zprávy heslo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí