Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@weyky píše:
To jo bylo by vtipný, když by mohli slavit ve stejný denJá mám sice termín 3.9.,ale musim se strefit bud 22.8. to máme s mužem výročí a nebo 8.9. to má narozky moje ségra
tak se budu snažit prcka vypudit
![]()
takže doporučují sexovat, pít malinovník či jak se ten čaj jmenuje
, vytírat atd…
to by bylo aby jsi se netrefila
![]()
@weyky píše:
jsem si myslela, že to hned tak nebude
nezoufej, prvorodičky to tak mají, ale co mám těhu kámošky, tak je cítili mnohem dřív, klidně už od 17 týdne, to jediná já jsem divná
pozdní kopance, malé břicho (teď už teda né), žádné mlazivo z bradavek, žádné popraskané břicho ani prsa… ![]()
@Kukýska že jo
ještě mám v záloze mytí oken a skákání na trampošce
![]()
@weyky píše:
@Kukýska určitě to zkus ho přemluvit, vždyt mu nic strašnýho provádět nebude…achjo ty chlapy
no právě
zdraví je přednější… mi štve!!! zkusím to!!
@Kukýska tak to popraskání je fajn ne
taky se modlím, aby se mi to vyhlo..uvidíme
@Misfitka oki, poslu to vecer. Do ted jsem spala a za hodku musim byt u holicky.
@weyky píše:
@Kukýska že joještě mám v záloze mytí oken a skákání na trampošce
![]()
![]()
tak to já bych zvládla spíš mytí oken než skákat na trampošce ![]()
@weyky píše:
@Kukýska tak to popraskání je fajn netaky se modlím, aby se mi to vyhlo..uvidíme
jojo, to je
jako nestěžuju si, ale vím, že kůže praská a mě se to zatím vyhnulo
no ještě jsem neporodila ![]()
@Kukýska bude mu 30,a samozřejmě i když to bude jakkýkoliv den v říjnu, tak to pro něj bude určitě ten nejhezčí dárek, tak jako jsem mu řekla k svátku, že bude taťkou
.Trochu vám holky závidím, co to budete mít na léto, budete moct drandit venku s kočárkem, když bude nádherně, a nebudete se potit s obřím břichem. to mě bohužel nemine, ale zase to budou první nádherné vánoce ve třech
.
@Millisek píše:
@Kukýska Můj kamarád, spolužák z chemie, se bavil s druhým, který je doktor. Ten se ho ptal, proč by nešel k němu, když jsou kamarádi a tak a ten první mu odpověděl: „Hochu, jestli ty jsi doktor, jako já jsem inženýr..“
Na pohyby čekám každý den, už se nemůžu dočkat. Mužova záda mě ale samozřejmě mrzí.
No to si delas kozyyyyyy
tak to me hoooodne pobavilo ![]()
A holky fotíte si od začátku bříško jak roste, aby jste potom měli památku? přemýšlím o tom, že je to pak krásné, když se to dá vše za sebou, jak jsou vidět rozdíly, samozřejmě já to poznám za dlouho, mám normálně břicho, žádná plošina ![]()
@anonym24 píše:
@Kukýska bude mu 30,a samozřejmě i když to bude jakkýkoliv den v říjnu, tak to pro něj bude určitě ten nejhezčí dárek, tak jako jsem mu řekla k svátku, že bude taťkou.Trochu vám holky závidím, co to budete mít na léto, budete moct drandit venku s kočárkem, když bude nádherně, a nebudete se potit s obřím břichem. to mě bohužel nemine, ale zase to budou první nádherné vánoce ve třech
.
taky třicátník
to víš že jo, bude to krásný dárek v jakýkoliv den a měsíc
jo, na to drandění se fakt těším
první vánoce ve třech to budou pro všechny
![]()
@anonym24 píše:
A holky fotíte si od začátku bříško jak roste, aby jste potom měli památku? přemýšlím o tom, že je to pak krásné, když se to dá vše za sebou, jak jsou vidět rozdíly, samozřejmě já to poznám za dlouho, mám normálně břicho, žádná plošina
jojo, já se fotím od začátku
je to hezká vzpomínka, určitě se foť
![]()
@Kukýska Přesně, naše malá taky. Doma to se předvádí, hlavně když jsme tady sami, řádí jako blázen. To mi kolikrát přijde, že tam dělá nějaký otočky
Já s hrůzou zjistila, že se mi udělali teď mini strie vzadu na nohou. Já si tam nevidím, ale přítel si toho všiml. Zrovna tam, kde se nemažu.
@ja_Lena V pohodě. Kouknu na to buď ještě večer a nebo zítra.
@anonym24 Já si ho fotím úplně od začátku. Nejdřív jsem měla v plánu si ho fotit pravidelně, ale teď tak jak si vzpomenu. Třeba jednou za 14 dní. Aspoň jsou pak vidět rozdíly.