Snažíme se o první ;)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6521
12.3.13 15:24
@weyky píše:
To jo bylo by vtipný, když by mohli slavit ve stejný den :lol: Já mám sice termín 3.9.,ale musim se strefit bud 22.8. to máme s mužem výročí a nebo 8.9. to má narozky moje ségra :D tak se budu snažit prcka vypudit :lol: :lol:

takže doporučují sexovat, pít malinovník či jak se ten čaj jmenuje :), vytírat atd… :) to by bylo aby jsi se netrefila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6521
12.3.13 15:25
@weyky píše:
jsem si myslela, že to hned tak nebude :P

nezoufej, prvorodičky to tak mají, ale co mám těhu kámošky, tak je cítili mnohem dřív, klidně už od 17 týdne, to jediná já jsem divná :) pozdní kopance, malé břicho (teď už teda né), žádné mlazivo z bradavek, žádné popraskané břicho ani prsa… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20514
12.3.13 15:26

@Kukýska že jo :lol: ještě mám v záloze mytí oken a skákání na trampošce :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6521
12.3.13 15:26
@weyky píše:
@Kukýska určitě to zkus ho přemluvit, vždyt mu nic strašnýho provádět nebude…achjo ty chlapy :roll:

no právě :( zdraví je přednější… mi štve!!! zkusím to!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20514
12.3.13 15:27

@Kukýska tak to popraskání je fajn ne :kytka: taky se modlím, aby se mi to vyhlo..uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
12.3.13 15:27

@Misfitka oki, poslu to vecer. Do ted jsem spala a za hodku musim byt u holicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6521
12.3.13 15:28
@weyky píše:
každopádně je to divný…

to je no :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6521
12.3.13 15:30
@weyky píše:
@Kukýska že jo :lol: ještě mám v záloze mytí oken a skákání na trampošce :lol: :lol: :lol:

tak to já bych zvládla spíš mytí oken než skákat na trampošce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6521
12.3.13 15:31
@weyky píše:
@Kukýska tak to popraskání je fajn ne :kytka: taky se modlím, aby se mi to vyhlo..uvidíme

jojo, to je :-D jako nestěžuju si, ale vím, že kůže praská a mě se to zatím vyhnulo :) no ještě jsem neporodila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
12.3.13 15:38

@Kukýska bude mu 30,a samozřejmě i když to bude jakkýkoliv den v říjnu, tak to pro něj bude určitě ten nejhezčí dárek, tak jako jsem mu řekla k svátku, že bude taťkou :).Trochu vám holky závidím, co to budete mít na léto, budete moct drandit venku s kočárkem, když bude nádherně, a nebudete se potit s obřím břichem. to mě bohužel nemine, ale zase to budou první nádherné vánoce ve třech :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
12.3.13 15:38
@Millisek píše:
@Kukýska Můj kamarád, spolužák z chemie, se bavil s druhým, který je doktor. Ten se ho ptal, proč by nešel k němu, když jsou kamarádi a tak a ten první mu odpověděl: „Hochu, jestli ty jsi doktor, jako já jsem inženýr..“ :mrgreen:
Na pohyby čekám každý den, už se nemůžu dočkat. Mužova záda mě ale samozřejmě mrzí.

No to si delas kozyyyyyy :mrgreen: tak to me hoooodne pobavilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
12.3.13 15:41

A holky fotíte si od začátku bříško jak roste, aby jste potom měli památku? přemýšlím o tom, že je to pak krásné, když se to dá vše za sebou, jak jsou vidět rozdíly, samozřejmě já to poznám za dlouho, mám normálně břicho, žádná plošina :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6521
12.3.13 15:44
@anonym24 píše:
@Kukýska bude mu 30,a samozřejmě i když to bude jakkýkoliv den v říjnu, tak to pro něj bude určitě ten nejhezčí dárek, tak jako jsem mu řekla k svátku, že bude taťkou :).Trochu vám holky závidím, co to budete mít na léto, budete moct drandit venku s kočárkem, když bude nádherně, a nebudete se potit s obřím břichem. to mě bohužel nemine, ale zase to budou první nádherné vánoce ve třech :lol:.

taky třicátník :) to víš že jo, bude to krásný dárek v jakýkoliv den a měsíc :-D jo, na to drandění se fakt těším :) první vánoce ve třech to budou pro všechny :-D :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6521
12.3.13 15:46
@anonym24 píše:
A holky fotíte si od začátku bříško jak roste, aby jste potom měli památku? přemýšlím o tom, že je to pak krásné, když se to dá vše za sebou, jak jsou vidět rozdíly, samozřejmě já to poznám za dlouho, mám normálně břicho, žádná plošina :)

jojo, já se fotím od začátku :) je to hezká vzpomínka, určitě se foť :-D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
12.3.13 15:46

@Kukýska Přesně, naše malá taky. Doma to se předvádí, hlavně když jsme tady sami, řádí jako blázen. To mi kolikrát přijde, že tam dělá nějaký otočky :mrgreen: Já s hrůzou zjistila, že se mi udělali teď mini strie vzadu na nohou. Já si tam nevidím, ale přítel si toho všiml. Zrovna tam, kde se nemažu.

@ja_Lena V pohodě. Kouknu na to buď ještě večer a nebo zítra.

@anonym24 Já si ho fotím úplně od začátku. Nejdřív jsem měla v plánu si ho fotit pravidelně, ale teď tak jak si vzpomenu. Třeba jednou za 14 dní. Aspoň jsou pak vidět rozdíly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí