Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hledam lidicky ze stejnym nebo podobnym problemem:-)
hlásím se
máme dvě holky 4 a včera dovršené 2 roky a rádi bychom ještě synka… ![]()
jaký je to problém, že vám to nejde?
Ja vysadila léky a za tři měsíce jsem byla těhotná,hodně se říká že po tabletkách to nějaký ten měsíc trvá,ale víš jak to je někdo zapadne hned.
gsimča píše:
jaký je to problém, že vám to nejde?
Ja vysadila léky a za tři měsíce jsem byla těhotná,hodně se říká že po tabletkách to nějaký ten měsíc trvá,ale víš jak to je někdo zapadne hned.
já měla druhou po tabletkách hned.. spíš ještě před vysazením
na to bych nespoléhala.. jak se to má udít tak se to uděje, tabletky netablety… i jiná ochrana
páč moje děti přicházejí když chtějí ony ne když si usmyslím já… teď třetí má být první plánované tak snad půjde tak snadno jako ty neplánované ![]()
tak ti budu přát toho kluka,ja měla všechny plánované a vždy jsem chtěla holku. ![]()
ahoj holky,tak já mám dvě treperendy,10,5 a 8 let,a chcem klučíka… ![]()
mě se ty pohlaví zatím daří jak chci… sem chtěla první jednoznačně holku, druhý jsem váhala, při prvním ult. mi řekli, že kluk.. sem začala bejt divnáa říkám si, že asi ještě kluka nechci, že se na to necítím, že bych ráda holčičku i jako druhou a kluka dyžtak někdy potom no a porodila sem děvčátko…
mě ten nahoře asi poslouchá
snad se stejně zadaří i při tom klukovi… zatim se nám všichni smějí, že jsme s partnerem velkovýrobna holek :/ ![]()
maci89 píše:
ja mam 2 deti holcicku 3 roky a chlapecka 16 mesicu me je 22
mě 23 ![]()
to prvni bylo necekene a to druhe po 2 mes tetkon po malu pul roku nic to jsem nebrala zadne prasky ![]()
maci89 píše:
to prvni bylo necekene a to druhe po 2 mes tetkon po malu pul roku nic to jsem nebrala zadne prasky
si taky měla první v 19 viď… nej věk na rození dětí ![]()
MALA SE NARODILA V CERNU, ME BYLO SRPNU 19,SLO TO ME HODNE POMAHALA MAMKA ![]()
tak to já si do toho od začátku kecat nenechala
pěkně vše sama a holky jsou suprový… vše jsme zvládli i když to přišlo tak náhle a neplánovaně…