Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ať preventivně jí zelí co se do něj vejde, na pohotovosti mu stejně nic jiného bohužel neporadí
![]()
Taky se my stalo snědl jsem střep naštestí jsem ješte jeden vytáhl z ust ale problém je že jsem jeden snědl, tomu jsem již nezabránil. Zdraví máme jedno šel jsem okamžitě do nemocnice se informovat popř poradit pomoct apod. Na rentgenu to nezjisti sklo nelze videt doktor uvidi jen jestly jsou nějake vzduchove pičoviny…
Doktor my poradil jist zelí a normalně to projde traktem…
Pravda je že už to je 6dní a mohu říci že mám chvilove bolesti břicha zvýšené nádymaní v zaživacím traktu.. newym jak to dal řešit jedině co zbyva je čekat… ![]()
Pokud není manžel ještě mrtev, tak ihned na pohotovost a sledování. Pokud se mu sklo dostane do žaludku či střev, nejen že bude trpět hůř než zvíře, ale sklo mu pořeže vnitřnosti a vykrvácí. Já jsem právě našel kus ostrého plastu v česnekové pomazánce kterou jsem koupil v Kauflandu ( Pod Hranicí 1304/17, Praha 5, Stodůlky. )
@KvetinkaS píše:
Když jsem byla malá (asi + - rok), rozkousla jsem malou žárovku a velkou část jí snědla. Chudák maminka nevěděla co počít, tak se jen pomodlila a druhý den to prý ze mě vyšlo, byly to takové ošklivě ostré hroty. Ale žiju dodnes… Díky Bohu!Přeju, ať se muži nic nestane a ať je všechno v pořádku!
Nějak mě to uklidnilo. Dávala jsem jídlo maličkému a vůbec jsem si nevšimla, že sklenka praskla. No pukla, to co jsem viděla hned když jsem ji chtěla vyhodit, tak jsem si toho nevšimla vůbec? Ani nevím jestli mi nepukla pak nebo jak jsem to položila. No mám nervy. ![]()