Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím holky..Chci se jen poptat. Můj nenažraný manžel včera pozřel kousek skla v jídle. V práci mu dali v jídelnejídlo, on si ho vzal do kanclu kde " v šeru" nechápu kde se tam vzalo šero zfutroval tu dobrotu. Prý se mu něco jako „sklo“zaseklo v krku, ale polkl to. Tak se ptám, máte s tímto někdo zkušenosti? Díky za info ![]()
A nemohl to být kus igelitu??Takovýho toho pevnýho, jestli víte co myslím…Kdyby to byl střep, asi by ho tak lehce nespolkl…
![]()
Noo, dnes po práci tam jde, je podělanej až za ušima. Taky si říkám, že snad sklo by takhle v jídelně v jídle nebylo, ale člověk nikdy neví. Četla jsem, že by měl sníst třeba dost chleba, aby se v něm střep obalil a pak výjde. Hned jak jsem mu to řekla, tak hltal rohlík… to jsou ti naši nenasytní miláčkové, co? ![]()
Moje máma vždycky říkala, že se má jíst kysané zelí. To pěkně střep obalí a pak se to vykadí a samozdřejmě kontrolovat stolici. Popřípadě jít k doktorovi. ![]()
Kdyz mi bylo asi 5 let, tak jsem spolkla sklenenou kulicku s hackem (podobny hacku co se vesi baňky na stromeček), mamka se mnou samozrejme letela na pohotovost. Tam ji poradili, at chodim 3 dny na nocnik (v 5 letech, ostuda
) a kdyz to ze me nevyjde samovolne, budou to muset vyndat sami…No nastesti to ten treti den vyslo
Jen me, jako ted dospele, zarazi, ze uz pri prvni navsteve me nijak nevysetrili ![]()
jinak jsem na to jedla sklenici zeli denne ![]()
Prý ne, byly to těstoviny s nějakou majdou…prý dnes ještě nebyl na velké, to je u něj zázrak, pač kadí kudy chodí..No uvidíme s čím příjde ![]()
Nikam bych s tím nešla, ale sledovala, jestli to vyjde, kdyby ne, tak bych pak někam šla.. oni stejně asi nic jinýho neporadí. A to kyselý zelí jsem taky slyšela.
@Ronja11 píše:
Prý ne, byly to těstoviny s nějakou majdou…prý dnes ještě nebyl na velké, to je u něj zázrak, pač kadí kudy chodí..No uvidíme s čím příjde
kadí kudy chodí, to znám…
![]()
Když jsem byla malá (asi + - rok), rozkousla jsem malou žárovku a velkou část jí snědla. Chudák maminka nevěděla co počít, tak se jen pomodlila a druhý den to prý ze mě vyšlo, byly to takové ošklivě ostré hroty. Ale žiju dodnes… Díky Bohu! ![]()
Přeju, ať se muži nic nestane a ať je všechno v pořádku! ![]()
A našel tam i jiný kus střepu nebo proč si myslí, že to byl střep? nemohla to být jen hoodně propečená kůrka těstovin - když se blbě rozkouše, tak je docela ostrá (taky mě parkrát polknutí zabolelo).
@jowana píše:
A našel tam i jiný kus střepu nebo proč si myslí, že to byl střep? nemohla to být jen hoodně propečená kůrka těstovin - když se blbě rozkouše, tak je docela ostrá (taky mě parkrát polknutí zabolelo).
Tohle si myslím taky. Na pohotovost bych také nejela, beztak tam s ním nic nesvedou. Kontrolovala bych bolest břicha, krev ve stolici, teplotu, pokud bych něco takového zaznamenala, k dr. bych šla, jinak ne.
Taky si myslím, že to střep nebyl, proč zrovna střep, když to neviděl? Mohlo to přeci být cokoli jiného…