Snědl střep

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
115
19.10.12 13:29

Snědl střep

Zdravím holky..Chci se jen poptat. Můj nenažraný manžel včera pozřel kousek skla v jídle. V práci mu dali v jídelnejídlo, on si ho vzal do kanclu kde " v šeru" nechápu kde se tam vzalo šero zfutroval tu dobrotu. Prý se mu něco jako „sklo“zaseklo v krku, ale polkl to. Tak se ptám, máte s tímto někdo zkušenosti? Díky za info :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
202
19.10.12 13:32

Zkusenosti nemam, ale sla bych stopro na pohotovost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.12 13:33

A nemohl to být kus igelitu??Takovýho toho pevnýho, jestli víte co myslím…Kdyby to byl střep, asi by ho tak lehce nespolkl… :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
19.10.12 13:37

Noo, dnes po práci tam jde, je podělanej až za ušima. Taky si říkám, že snad sklo by takhle v jídelně v jídle nebylo, ale člověk nikdy neví. Četla jsem, že by měl sníst třeba dost chleba, aby se v něm střep obalil a pak výjde. Hned jak jsem mu to řekla, tak hltal rohlík… to jsou ti naši nenasytní miláčkové, co? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6077
19.10.12 13:41

Moje máma vždycky říkala, že se má jíst kysané zelí. To pěkně střep obalí a pak se to vykadí a samozdřejmě kontrolovat stolici. Popřípadě jít k doktorovi. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
19.10.12 13:46

Kdyz mi bylo asi 5 let, tak jsem spolkla sklenenou kulicku s hackem (podobny hacku co se vesi baňky na stromeček), mamka se mnou samozrejme letela na pohotovost. Tam ji poradili, at chodim 3 dny na nocnik (v 5 letech, ostuda :lol: ) a kdyz to ze me nevyjde samovolne, budou to muset vyndat sami…No nastesti to ten treti den vyslo :mrgreen: Jen me, jako ted dospele, zarazi, ze uz pri prvni navsteve me nijak nevysetrili :nevim:
jinak jsem na to jedla sklenici zeli denne :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
19.10.12 13:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
19.10.12 13:58

A nebyla to spíš kost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
19.10.12 14:06

Prý ne, byly to těstoviny s nějakou majdou…prý dnes ještě nebyl na velké, to je u něj zázrak, pač kadí kudy chodí..No uvidíme s čím příjde :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
19.10.12 14:07

Nikam bych s tím nešla, ale sledovala, jestli to vyjde, kdyby ne, tak bych pak někam šla.. oni stejně asi nic jinýho neporadí. A to kyselý zelí jsem taky slyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
19.10.12 14:07
@Ronja11 píše:
Prý ne, byly to těstoviny s nějakou majdou…prý dnes ještě nebyl na velké, to je u něj zázrak, pač kadí kudy chodí..No uvidíme s čím příjde :pocitac:

kadí kudy chodí, to znám… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
19.10.12 14:16

Když jsem byla malá (asi + - rok), rozkousla jsem malou žárovku a velkou část jí snědla. Chudák maminka nevěděla co počít, tak se jen pomodlila a druhý den to prý ze mě vyšlo, byly to takové ošklivě ostré hroty. Ale žiju dodnes… Díky Bohu! :-)

Přeju, ať se muži nic nestane a ať je všechno v pořádku! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
19.10.12 14:37

A našel tam i jiný kus střepu nebo proč si myslí, že to byl střep? nemohla to být jen hoodně propečená kůrka těstovin - když se blbě rozkouše, tak je docela ostrá (taky mě parkrát polknutí zabolelo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
19.10.12 14:42
@jowana píše:
A našel tam i jiný kus střepu nebo proč si myslí, že to byl střep? nemohla to být jen hoodně propečená kůrka těstovin - když se blbě rozkouše, tak je docela ostrá (taky mě parkrát polknutí zabolelo).

Tohle si myslím taky. Na pohotovost bych také nejela, beztak tam s ním nic nesvedou. Kontrolovala bych bolest břicha, krev ve stolici, teplotu, pokud bych něco takového zaznamenala, k dr. bych šla, jinak ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13708
19.10.12 15:46

Taky si myslím, že to střep nebyl, proč zrovna střep, když to neviděl? Mohlo to přeci být cokoli jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák