Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Máte některá zkušenost? Většinou jsem viděla pro děti, ale tyto by se líbily i mně. Ale nevím, zda jsou dost teplé a dobře drží na noze.
Díky za každou informaci ![]()
Ahoj , tak já si je objednala.Zaujali mně jak cenou tak i tvarem.Doufám,že budou dobré.Až přijdou a já je odzkouším ,budu vědět víc.H.
Hako píše:
Ahoj , tak já si je objednala.Zaujali mně jak cenou tak i tvarem.Doufám,že budou dobré.Až přijdou a já je odzkouším ,budu vědět víc.H.
z toho Aukra?a dámský nebo dětský? ![]()
Tak to jsem zvědavá.
…zkusím se ještě podívat po obchodech jestli nenarazím někde na nějaké hezké sněhulky. Přes internet boty nerada objednávám. Tak až je budešmít doma určitě napiš ![]()
Hako píše:
já si je objednala přes MMB,jelikož tam psala paní i rozměry , tak jsem to riskla.Čekám je každým dnem,ale pošta si dává docela na čas.Jinak na Aukru jsem v té době žádné nenašla,ta cena je tam fakt luxusní. ![]()
měli by být pro všechny, tak nevím.Paní tam psala , že jsou jak dětské , tak můžou být i dámské.Myslím, že ty vyloženě dětské mají zip,buď na straně nebo ve středu boty.Já je mám v barvě černé.
Jo také jsem je našla na MMB a paní ochotně vše popsala, i rozměry tam byly, jen mám stejně obavy že nebudou na noze moc dobře držet ![]()
Hako píše:
měli by být pro všechny, tak nevím.Paní tam psala , že jsou jak dětské , tak můžou být i dámské.Myslím, že ty vyloženě dětské mají zip,buď na straně nebo ve středu boty.Já je mám v barvě černé.
Ahoj , tak je mám doma a zatím v nich chodím (zkouším)doma.Objednala jsem si vel.39,jinak mám klasicky 38.Boty jsou fajn,na noze drží.Ani tak nějak nechápu proč by neměli
Vložka je vyndávací, což myslím , že je super.Jsou dost prostorné, takové jako bačkory.
Zítra je odzkouším na horách a napíšu víc.Určitě budou lepší než ty co jsem měla doposud, měla jsem totiž celokožené což do sněhu není zrovna dobrý nápad.Je fakt že od rána do 14:00 hod vydrželi,pak už bylo cítit vlhko.Což v těchto těžko , když jsou dole jako holiny.No zítra uvidím a dám vědět.
No já jsem zvyklá mít boty na zip a tak byly vždycky těsnější. U těchto mám pocit že budou volné. Ale asi je to mylná doměnka ![]()
Tak jsem ještě zvědavá jaké budou ve sněhu v pořádné zimě, která je ted asi všude ![]()
Hako píše:
Ahoj , tak je mám doma a zatím v nich chodím (zkouším)doma.Objednala jsem si vel.39,jinak mám klasicky 38.Boty jsou fajn,na noze drží.Ani tak nějak nechápu proč by neměliVložka je vyndávací, což myslím , že je super.Jsou dost prostorné, takové jako bačkory.
Zítra je odzkouším na horách a napíšu víc.Určitě budou lepší než ty co jsem měla doposud, měla jsem totiž celokožené což do sněhu není zrovna dobrý nápad.Je fakt že od rána do 14:00 hod vydrželi,pak už bylo cítit vlhko.Což v těchto těžko , když jsou dole jako holiny.No zítra uvidím a dám vědět.
Aha no tak ten pocit mít můžeš,pokud botu máš tzv. na pevno díky zipu a nebo tkaniček.Já nevím,předešlé boty mám na tkaničky, tak taky dle potřeby utáhnu.Tady tedy ne,ale pocit volnosti mám,ale noha z boty mi neklouže.Každopádně dám vědět jak se osvědčili,jak v mrazech tak na sněhu.Dnes razím na hory.
siniee píše:
No já jsem zvyklá mít boty na zip a tak byly vždycky těsnější. U těchto mám pocit že budou volné. Ale asi je to mylná doměnka
Tak jsem ještě zvědavá jaké budou ve sněhu v pořádné zimě, která je ted asi všude![]()
Ahoj, tak boty vyzkoušené.Vlastnosti jsou tedy zatím super, je v nich teplo a to jsem v nich měla jen thermo ponožku.Ve sněhu taky dobrý.Jen večer jsem je dávala vyschnout,asi díky pocení nohou byli vlhké.Jinak se v nich chodí dobře,mám velký pocit pohodlí.Na ledu nekloužou.Jinak ty z Aukra (ten typ) nemám.Vzhledem k tomu, že včera na horách bylo kolem -17°C bylo v nich fakt teplo.
Tak to jsou samé dobré zprávy
Já se byla včera podívat do obchodu s botami a žádné pořádné sněhule tam neměli. Tak hodně uvažuji o těchto. Kor když jsi s němi spokojená ![]()
A jaký typ teda máš? A kde jsi je koupila?
Hako píše:
Ahoj, tak boty vyzkoušené.Vlastnosti jsou tedy zatím super, je v nich teplo a to jsem v nich měla jen thermo ponožku.Ve sněhu taky dobrý.Jen večer jsem je dávala vyschnout,asi díky pocení nohou byli vlhké.Jinak se v nich chodí dobře,mám velký pocit pohodlí.Na ledu nekloužou.Jinak ty z Aukra (ten typ) nemám.Vzhledem k tomu, že včera na horách bylo kolem -17°C bylo v nich fakt teplo.
tak dneska jsem je ještě chtěla prubnout,zda opravdu je to tak jak píšu,ale bohužel se nám v těch mrazech nechtělo jet na hory.Přeci jen bylo dost pod nulou.A děti trošku pokašlávaly.Mám ty co si sem dala ty .Ty v prvním příspěvku na obrázku.Včera jsem jen na horách nakoukla do sportu a tam tedy měli spousty takových sněhul.Nevím kolik stáli a ani jsem se po tom moc nepídila,jen že jich tam bylo dost i pro děti.
jo koupila jsem je přes MMB,jinde je v té době ani neměli a na tom Aukru a v tom odkazu tady víš , ty jsou jiné.Ty se mi nelíbí.