Sony Ericsson U5 Vivaz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
962
29.1.12 17:31

Sony Ericsson U5 Vivaz

Ahojky nemáte někdo tento mobil?Asi bych si ho chtěla koupit ale píší že je pomalý.Tak bych chtěla poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5889
29.1.12 17:43

ja ho mam, kupovala jsem si ho hned jak ho tu zacali prodavat kvuli tomu, ze ma super displej, kterej reagoval i na umely nehty ktery jsem tenkrat nosila.
ale uz bych do nej znovu nesla. pomalejsi trochu je, ale to byla treba i prvni xperia.
radsi bych ale sla do telefonu s androidem, nez se symbianem kterej proste je pomalejsi.
navic dneska uz najdes skoro vsechny aplikace do telefonu jen na android namisto na symbian… :roll:

nejvetsi problem u vivazi je to, ze se u dost tehle telefonu samovolne meni cas - vetsinou se opozduje a to dost. prijdes najednou k telefonu a mas na nem klidne o 8 hodin min. prenastavis a za chvili mas zase o tri hodiny min. nepomaha na to ani kdyz si das automatickou aktualizaci casu.
mela jsem ho v servisu a samozrejme mi rekli, ze behem pozorovani se zavada neprojevila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
29.1.12 17:51

fakt jo?A je hodne pomaly?A co baterka jak dlouho vydrzela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
29.1.12 17:58

jo baterka… na tu jsem zapomnela… pokud jsem nebrousila po internetu a neposlouchala hudbu, vydrzela jeden den. jenze cesta do prace mi rano trvala 45 minut, takze jsem brousila na internetu a poslouchala hudbu vzdycky pri ceste do prace. pres noc nabila telefon, rano vyrazila do prace a byla jsem moooc rada, kdyz mi telefon nechcipnul po ceste z prace, ale vydrzel to az domu :cert:
s baterkou je to fakt na stiru a bohuzel silnejsi se do tehle telefonu nedela :(
ale byla jsem poucena, ze dneska kazdej telefon s velkym displejem hodne zere :nevim:

jinak nejpomalejsi je samotnej start telefonu, to trva docela dlouho a jeste dyl to trva kdyz se ti telefon vybije a chces ho pak zapnout na nabijecce :zed:
v celkovym provozu si myslim ze to jde, nebo spis mi to neprislo ze by tam neco nejak dyl trvalo, nez zareaguje.

jinak je to hezkej telefon, prijemnej do ruky, kupovala jsem si ten s vysouvaci qwerty klavesnici, dela pekny fotky a pekny videa a celkove umi pekny veci.
ale… ten zpozdujici cas, to se proste neda i kdyz se to zda jako prkotina. razem ti to udela bordel v smskach, v poslednich hovorech a podobne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
29.1.12 18:04

Přítel ho má, takže se mi občas dostane do ruky, moc se mi líbil, ale už bych ho nechtěla..jak psala janiii ..je pomalejší, baterka žádná sláva, nabíjí ho každé 2 dny bych řekla, ale je pravda, že telefon má furt u ucha..ale co mě překvapilo, jak ten telefon špatně fotí ve tmě.. :? ten jeho blesk nic neosvítí..katastrofa.. :zed:
Já mám tel LG taky s 8mpx foťákem a je to teda nebe a dudy, co se týče foťáku..
takže to shrnu tak, že ve stejné cenové relaci seženeš lepší tel.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
29.1.12 18:06

Aha ale to jsem v recenzich necetla ze by stim mel nekdo problem.Myslis ze je mozny ze by to delal jen jeden?A kolik si za nej dala jestli se muzu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
29.1.12 18:13

baro myslis o tom zpozdovani? to ti asi do recenzi moc psat nebudou :mrgreen: ja jsem si ho poridila na zacatku cervna a zpozdovat se zacal na konci cervence… takze kdyz uz nic jinyho, takhle dlouho ho asi mit na ozkouseni pro recenzi nebudou.
cetla jsem na internetu ze to je opravdu casty problem zrovna tohodle typu telefonu, nekomu se cas predchazi, nekomu se zase zpozduje.

monuline ten blesk je dobrej misto baterky :mrgreen: ale na starejch ericssonech slo to prisviceni zapnout pohodlne rovnou z menu a mela jsi to rovnou jako funkci baterky, tady to nejde a to me stve. to bych uvitala :)
jinak ja moc nevolam a stejne je baterka za chvili vytriskana :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
29.1.12 18:20

janiii : pravda.. :lol: mně ta funkce baterky na mobilu funguje, taky ji hojně využívám.. :mrgreen:
tak teď mi přítel řiká, že nabíjí většinou denně..takže tak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
29.1.12 18:25

jo a taky mi menili v servisu displej… teda byla to nejaka konstrukcni chyba displeje, coz se muze stat u jakyhokoli telefonu, ale jasne ze me to nakrklo, kdyz prestal reagovat displej…jeste ze to bylo v zaruce, bych se jinak nedoplatila.
soucasne jsem jim rikala to o zpozdovani casu a to mi rekli ze to proste nevypozorovali :zed: pritom kdyz do googlu zadam vivaz zpozdovani casu, zjistuju ze je to fakt castej problem.
samozrejme ze po navratu ze servisu to trvalo asi tak tyden, nez se zase zacal zpozdovat, ale zatim je to v radu minut.

v cervnu mi konci zaruka, na vraceni penez nebo novej telefon uz to asi nestihnu uhrat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
29.1.12 18:26

Aha ta nevim co mam koupit.ach jo,koukala jsem ze se da sehnA OD 3700.TAK JSEM MYSLELA ZE TO NENI SPATNE ZA TY PENIZE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
29.1.12 18:29

baro ja jsem za nej dala pred tema dvema rokama 11 500 :lol: s tou vysouvaci qwerty klavesnici byl drazsi nez bez ni. dneska se jen chytam za hlavu do ceho jsem to investovala penize…
bohuzel se v momentalni nabidce telefonu neorientuju, takze neporadim :nevim:
ale myslim, ze za tuhle cenu bys mohla sehnat lepsi kousek, nez vivaz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
29.1.12 19:02

ja bych chtela nejakej tel do 4000 ale chtela bych aby mel wifi GPS navgaci a tak.A to tak nejak nejvic splnuje tenhle.Tak fakt nevim co koupimPul lidi s nim spokojena neni a pul zase jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák