Šnekový odšťavňovač - doporučte
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Šnekový odšťavňovač - doporučte
Ahoj, můžete prosím doporučit šnekový odšťavňovač?
Dáváte přednost dražším nebo stačí i takový nature 7 do čtyř tisíc?
A také hlavně i se snadným čistěním.
Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jestli jsi na FB, tak ti poradí v téhle skupině:RAW FOOD CZ & SK
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sana by Omega. Levnejsi ti nikdy neudela takovou sluzbu jako ty kvalitnejsi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My ted koupili nasim Tefal, nejak 6tis stal, tak jsme zvedavi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oživuju - potřebuju poradit s výběrem šnekového odšťavňovače - cena tak kolem 5000 +/-. Máte někdo zkušenost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam snekace za 8tis, uz 3roky stary model, furt jede jako drak teda a je super. Pred tim jsem si koupila obyc za 3tisice a vsechna duzina a hlavne stava byla v nadobe na odpad a nic z toho.. Alorat budete nastvana. Jinak take doporucuji- to pouzivaj nasi. Mixer na,,smůtý,, nahazite tam ovoce, dolejete trochou vody nebo deckou dzusu a mate super husty smootie kde mate to ovoce komplet i s duzinou, take mlecne koktejly, hlavne do toho muzete nahazet i uvarenou zeleninu a mate kasi pro mrnouse. Nebo i z ovoce, to uz je na vas. Takze takovy rozsahlejsi vyuziti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporučuji sněkové vertikální Hurom nebo Omegu. Jsou super v tom, že to jde velmi lehce tím, že to je vertikálně. Také se to zároveň neustále mechanicky čistí a i samotné čistění je snadné. Když se odšťavňovač použije třeba vícekrát za den nebo třeba 2 různé šťávy hned po sobě, tak stačí jen nalít vodu, tím se to dostatečně propláchne a jede se dál.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@WontTell Já má teda také Omegu, je sice dražší, ale jsem s ní spokojena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Omegu jsem našel za 10kkč a Hurom nejlevněji kolem 8kkč. To je fakt potřeba dát za to takovej ranec? Nějakej kolem 5 tis. ne-e?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme už několik let Hurom a je super! Už si ho po vyzkoušení u nás koupilo i několik našich kamarádů, zklamaných z jiných (levnějších) odšťavňovačů. Jen cena je vyšší, v ČR začínají kolem 8 tis. a ty nejdražší jsou přes 16 tis.
@WontTell v ČR ne, ale jestli na to máš odvahu (mohl by být problém s případnou reklamací - drahé poštovné na vrácení), dají se mnohem levněji koupit na Aliexpressu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Titty píše:
Máme už několik let Hurom a je super! Už si ho po vyzkoušení u nás koupilo i několik našich kamarádů, zklamaných z jiných (levnějších) odšťavňovačů. Jen cena je vyšší, v ČR začínají kolem 8 tis. a ty nejdražší jsou přes 16 tis.@WontTell v ČR ne, ale jestli na to máš odvahu (mohl by být problém s případnou reklamací - drahé poštovné na vrácení), dají se mnohem levněji koupit na Aliexpressu.
ODvahu bych měl, ale nemám čas. Nechci riskovat, že to do Vánoc nepřijde…
Takže třeba tento?: http://www.elektro-point.cz/…ac-d1098.htm
- načítám...
- Citovat
- Zmínit