Snídaně - 4 roky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3739
6.10.17 14:53
@Tamtama píše:
Moji snídají bílý jogurt s grankem, ale starší taky vstává brzo a má dva přístupy, buď nesní nic a jen udělá neskutečný bordel, nebo sežere, na co přijde, plus udělá neskutečný bordel:zed: a můžu si chystat co chci :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
6.10.17 17:55

@Akivasha jestli tě to uklidní, taky kluky ráno neslyším, pokud se neperou.. a to si pustí televizi a já mám ložnici hned vedle obýváku/kuchyně a nemám dveře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
6.10.17 18:41

@Tamtama Nás dělí patro, ale věřím, že bych byla schopna zaspat i ve stejné situaci jako ty :mrgreen: A manžel, ten je úplně marný, usne klidně uprostřed obýváku, když ti dva dělají kravál, co je slyšet kilometr daleko :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
6.10.17 19:32
@tamata píše:
já si taky neumím představit nechat dítě, se kterým se nedá domluvit, 2 hodiny si tak bloumat bez dohledu :think:

Jsme jediné dvě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
6.10.17 20:59

Musim priznat, ze celkem zavidim tem z vas, kterym dite skotaci v mistnosti vedle a vy vesele spite.Ja,i kdyz mladsi uz jsou skoro 3,vnimam skoro kazde fnuknuti ci prdnuti. A to prosim i v dobe, kdy jsem spala treba 8×15minut za celou noc po dobu nekolika mesicu (vlastne tehdy jsem pohyby obou vnimala jeste vic, protoze jsem nikdy nezvladla zabrat do hlubokeho spanku).O to slastnejsi je tedy celoprospana noc :lol: Ale rano vzdy jdu kontrolovat, jestli zijou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
6.10.17 21:05

@unuděná mám to stejně. Chodím spát poslední, protože vím, že všichni spí, jinak bych neusnula. A vstávám první, protože jen se něco šustne, tak už neusnu a jsem ve střehu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
6.10.17 21:50

@unuděná Vedle v místnosti taky slyším každé šustnutí, ale máme obývák dole a ložnice v patře, takže to už jde hůře :) Ale chápu, o čem mluvíš, v noci to mám taky tak, vzbudí mě i hlasitější oddechnutí, ale prostě ráno nějak zaberu natvrdo (spíš upadnu do bezvědomí :mrgreen: :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
6.10.17 23:20

@Akivasha mě nevzbudí ani to, když kluci v noci přijdou za mnou do postele.. dokud teda nemáme peřinu na šířku a nečouhá mi celé tělo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
8.10.17 15:07

@Tamtama já nevím, ale nepřijde mi nic divného vstávat se synem :nevim: ( má 4 roky) a vstává taky v šest. Já s ním ráno vstanu, posnídám a za dopo mám hotovo tolik věcí a pak můžeme jít v dobrém počasí v klidu ven a vrátit se až na oběd, který jsem za tím stihla uvařit… Když vstávám do práce, ještě si přivstanu, abychom mohli kolem 7 hodiny vyrazit do školky a pak do práce

• Citovat
  • Upravit
17472
8.10.17 15:33

@Anais a tebe syn ráno přijde vzbudit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
8.10.17 15:35

@Tamtama no jasně, i kdyby ne, tak je tak akční, že ho rozhodně jen tak 2 hodky po bytě nenechám pobíhat…

• Citovat
  • Upravit
17472
8.10.17 15:55
@Anais píše:
@Tamtama no jasně, i kdyby ne, tak je tak akční, že ho rozhodně jen tak 2 hodky po bytě nenechám pobíhat…

jenže to je něco jinýho, než když mě ani jeden vzbudit nejde a jsou většinou jako myšky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
8.10.17 19:54

@Tamtama Tak chuvicka vedle postele, ta by te snad vzbudila ne?

Holky me se dnes v noci tise priplizil syn do loznice, aniz bych ho zaregistrovala, prisel ke mne a rika „maminko me se neco zdalo“-ja myslela, ze vyskocim z kuze :lol: :lol: Je teda fakt, ze jsme cerstve prestehovani, dosud jsme spali s detmi v jedne mistnosti, ale dnes zase budu spat o chlup mene klidne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
8.10.17 21:16

@unuděná už jsem psala výš, že kluci jsou ráno v kuchyni/obýváku hned vedle ložnice, dveře tam nemám, mají puštěnou televizi, vstávají většinou ode mě z postele.. o kolik víc by toho bylo slyšet v chůvičce? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.10.17 08:46

@Tamtama No, tak to jsi hustá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie