Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Tamtama píše:
Moji snídají bílý jogurt s grankem, ale starší taky vstává brzo a má dva přístupy, buď nesní nic a jen udělá neskutečný bordel, nebo sežere, na co přijde, plus udělá neskutečný bordel:zed: a můžu si chystat co chci
@Akivasha jestli tě to uklidní, taky kluky ráno neslyším, pokud se neperou.. a to si pustí televizi a já mám ložnici hned vedle obýváku/kuchyně a nemám dveře ![]()
@Tamtama Nás dělí patro, ale věřím, že bych byla schopna zaspat i ve stejné situaci jako ty
A manžel, ten je úplně marný, usne klidně uprostřed obýváku, když ti dva dělají kravál, co je slyšet kilometr daleko
![]()
@tamata píše:
já si taky neumím představit nechat dítě, se kterým se nedá domluvit, 2 hodiny si tak bloumat bez dohledu
Jsme jediné dvě ![]()
Musim priznat, ze celkem zavidim tem z vas, kterym dite skotaci v mistnosti vedle a vy vesele spite.Ja,i kdyz mladsi uz jsou skoro 3,vnimam skoro kazde fnuknuti ci prdnuti. A to prosim i v dobe, kdy jsem spala treba 8×15minut za celou noc po dobu nekolika mesicu (vlastne tehdy jsem pohyby obou vnimala jeste vic, protoze jsem nikdy nezvladla zabrat do hlubokeho spanku).O to slastnejsi je tedy celoprospana noc
Ale rano vzdy jdu kontrolovat, jestli zijou ![]()
@unuděná mám to stejně. Chodím spát poslední, protože vím, že všichni spí, jinak bych neusnula. A vstávám první, protože jen se něco šustne, tak už neusnu a jsem ve střehu ![]()
@unuděná Vedle v místnosti taky slyším každé šustnutí, ale máme obývák dole a ložnice v patře, takže to už jde hůře
Ale chápu, o čem mluvíš, v noci to mám taky tak, vzbudí mě i hlasitější oddechnutí, ale prostě ráno nějak zaberu natvrdo (spíš upadnu do bezvědomí
)
@Akivasha mě nevzbudí ani to, když kluci v noci přijdou za mnou do postele.. dokud teda nemáme peřinu na šířku a nečouhá mi celé tělo ![]()
@Tamtama já nevím, ale nepřijde mi nic divného vstávat se synem
( má 4 roky) a vstává taky v šest. Já s ním ráno vstanu, posnídám a za dopo mám hotovo tolik věcí a pak můžeme jít v dobrém počasí v klidu ven a vrátit se až na oběd, který jsem za tím stihla uvařit… Když vstávám do práce, ještě si přivstanu, abychom mohli kolem 7 hodiny vyrazit do školky a pak do práce
@Tamtama no jasně, i kdyby ne, tak je tak akční, že ho rozhodně jen tak 2 hodky po bytě nenechám pobíhat…
@Anais píše:
@Tamtama no jasně, i kdyby ne, tak je tak akční, že ho rozhodně jen tak 2 hodky po bytě nenechám pobíhat…
jenže to je něco jinýho, než když mě ani jeden vzbudit nejde a jsou většinou jako myšky ![]()
@Tamtama Tak chuvicka vedle postele, ta by te snad vzbudila ne?
Holky me se dnes v noci tise priplizil syn do loznice, aniz bych ho zaregistrovala, prisel ke mne a rika „maminko me se neco zdalo“-ja myslela, ze vyskocim z kuze
Je teda fakt, ze jsme cerstve prestehovani, dosud jsme spali s detmi v jedne mistnosti, ale dnes zase budu spat o chlup mene klidne ![]()
@unuděná už jsem psala výš, že kluci jsou ráno v kuchyni/obýváku hned vedle ložnice, dveře tam nemám, mají puštěnou televizi, vstávají většinou ode mě z postele.. o kolik víc by toho bylo slyšet v chůvičce? ![]()