Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@unuděná to je asi tím, jak usínají pozdě, pak upadám do kómatu ![]()
@Tamtama Jak jsem psala, i když mi mladší spala fakt hrozně špatně, a já zatuhla třeba 8× za noc na 10-15minut, i tak mě vzbudil každej její pohyb. Tím spíš ráno, když už je třeba světlo. Ale říkám, já ti to spíš závidím, takovej tvrdej spánek
Takhle já umím spát jedině, když jsou děti na hlídání a já úplně zahodím tu zodpovědnost ![]()
@unuděná já ti zas můžu závidět, že se vyspíš, když nemáš děti doma.. to já totiž nemůžu vůbec spát ![]()
Můžeš zkusit kaše nominal. Jsou instantní, dobré a zdravé. Mám skoro čtyřletého vysocefunkčního autistu a zvládá si je chystat (s dopomocí, věřím, že zdravé dítě by to zvládlo i bez dopomoci). Odleje si 1dcl mléka, ohřeje v mw, nalije do mističky, nasype trochu ovesné kaše, zamíchá, nalije trochu javorového sirupu. To je ten základ. Pak si třeba dosype semínka, oříšky… ![]()
@Any83 píše:
Můžeš zkusit kaše nominal. Jsou instantní, dobré a zdravé. Mám skoro čtyřletého vysocefunkčního autistu a zvládá si je chystat (s dopomocí, věřím, že zdravé dítě by to zvládlo i bez dopomoci). Odleje si 1dcl mléka, ohřeje v mw, nalije do mističky, nasype trochu ovesné kaše, zamíchá, nalije trochu javorového sirupu. To je ten základ. Pak si třeba dosype semínka, oříšky…
hele, to si nějak neumím představit ani u pětiletého.. hlavně tu „trochu“ ![]()
@Tamtama no má odměrku, do které se toho o moc víc nevejde
a kaši má taky odsypanou, když má nasypat vše. Většinou ale odsype jen trochu a zbytek dosypu já ![]()
Jinak syn sladké moc nemusí, není na to zvyklý a tak tam chce sirupu opravdu jen kapičku
ale u něj je to dáno i jeho specifičností. Všechno musí být vždycky stejně a nemění se to ![]()