Snídaně - 4 roky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17472
9.10.17 09:07

@unuděná to je asi tím, jak usínají pozdě, pak upadám do kómatu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.10.17 09:10

@Tamtama Jak jsem psala, i když mi mladší spala fakt hrozně špatně, a já zatuhla třeba 8× za noc na 10-15minut, i tak mě vzbudil každej její pohyb. Tím spíš ráno, když už je třeba světlo. Ale říkám, já ti to spíš závidím, takovej tvrdej spánek ;) Takhle já umím spát jedině, když jsou děti na hlídání a já úplně zahodím tu zodpovědnost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
9.10.17 09:14

@unuděná já ti zas můžu závidět, že se vyspíš, když nemáš děti doma.. to já totiž nemůžu vůbec spát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
10.10.17 14:01

Můžeš zkusit kaše nominal. Jsou instantní, dobré a zdravé. Mám skoro čtyřletého vysocefunkčního autistu a zvládá si je chystat (s dopomocí, věřím, že zdravé dítě by to zvládlo i bez dopomoci). Odleje si 1dcl mléka, ohřeje v mw, nalije do mističky, nasype trochu ovesné kaše, zamíchá, nalije trochu javorového sirupu. To je ten základ. Pak si třeba dosype semínka, oříšky… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
10.10.17 17:02
@Any83 píše:
Můžeš zkusit kaše nominal. Jsou instantní, dobré a zdravé. Mám skoro čtyřletého vysocefunkčního autistu a zvládá si je chystat (s dopomocí, věřím, že zdravé dítě by to zvládlo i bez dopomoci). Odleje si 1dcl mléka, ohřeje v mw, nalije do mističky, nasype trochu ovesné kaše, zamíchá, nalije trochu javorového sirupu. To je ten základ. Pak si třeba dosype semínka, oříšky… :nevim:

hele, to si nějak neumím představit ani u pětiletého.. hlavně tu „trochu“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
10.10.17 18:07

@Tamtama no má odměrku, do které se toho o moc víc nevejde :) a kaši má taky odsypanou, když má nasypat vše. Většinou ale odsype jen trochu a zbytek dosypu já :)
Jinak syn sladké moc nemusí, není na to zvyklý a tak tam chce sirupu opravdu jen kapičku :) ale u něj je to dáno i jeho specifičností. Všechno musí být vždycky stejně a nemění se to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí