Snídaně pro 14 měsíční dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Snídaně pro 14.měs. dítě
Ahojky holky, mám velikou prosbu. Chtěla jsem se vás zeptat co jste dávali nebo dáváte 14. měs. prckovi k snídani.Předem děkuji za odpovědi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mě malá nejí nic jinýho než mlíko, někdy vezme na milost mlíko s cornfalkama ![]()
- Citovat
- Upravit
Holky maj po probuzení ještě UM, když je přebalim a oblíknu, tak jim udělám trochu Cara (jen z mlíka - do hrníčku jednu lžičku Cara a lžičku cukru) a k tomu „něco“ - nejčastěji pečivo namazaný máslem, nebo sýrem - Lučina, gervais, Kiri atd. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Někdy rohlík se šunkou, někdy chleba s tvrdým sýrem, někdy jenom namažu máslem nebo žervé, podle tohoco je doma. K tomu případně trošku zeleninky nebo nějaký ovoce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak my už dlouho (tak půl roku?) jedeme na bílém choceňáku s pěti rozpuštěnýma sunarkama a sem tam prostřídám s malinovou Matyldou (jogurtový tvaroh) smíchanou s půlkou choceňáku. Čili v podstatě snídá jen jogurt.
(U nás je to podmíněné tím, že od roka nepije mlíko, tak to honíme ranním jogurtem a večerní kaší.)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky co dáváte pečivo s něčím…kolik vám toho děcka sní?? ![]()
Jako Darek si malilinko ukousne, tak max. 5× a konec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
RyBANA píše:
Holky co dáváte pečivo s něčím…kolik vám toho děcka sní??Jako Darek si malilinko ukousne, tak max. 5× a konec
Střední krajíc chleba nebo jeden někdy 1 a 1/2 tousťáku.Rohlík nemažu(blbě se kouskuje)a ten sní suchej celej
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My mlíčko nepijeme od šesti měs. Do teď jsme dávali kaše hami. Ale jsou hrozně drahý a za tři dny je po krabici.Toho pečiva mi taky moc nesní. Zkoušeli jsme dávat ke svačince a spapal tak půlku krajíce. Ale je to sytější než jogurt a kaše, tak mu to asi stačí.Ale díky moc za odpovědi. Prostě najedu na pečivo a bude to. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj dcerce je skoro 15 měsíců a k snídaní jí chleba nebo rohlík se šunkou sýrem plátk. nebo jen s máslem a nějakou zeleninku.Prostě to co snídám já
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
RyBANA píše:
Holky co dáváte pečivo s něčím…kolik vám toho děcka sní??Jako Darek si malilinko ukousne, tak max. 5× a konec
Dávám veku - krájenou, sní 2-3 ks.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dávám malé UM a jogurt,ale kdybych před ní dala kachnu s 10 knedlíkama tak to slupne taky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dodnes (16 m) nesnídá. Hned po vyndání z postýlky vypije na ex 240 ml UM a pak má až kolem 10 svačinu.
Od necelého roka se do něj pokouším dostat ráno pečivo s máslem, plátkovým sýrem (dětským), Lučinou nebo nějakým žervé a ani náhodou. A jak tu někdo psal - sní suchý rohlík celý nebo 2-3 kousky veky ![]()
Tak o tom si můžu nechat jen zdát. Je ochotnej sníst samotný plátek sýra, ale pečivo ani náhodou. Přes den sní tak třetinu rohlíku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit