Snídaně pro 14 měsíční dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mufina
24.6.11 14:44
strace píše:
Dodnes (16 m) nesnídá. Hned po vyndání z postýlky vypije na ex 240 ml UM a pak má až kolem 10 svačinu.
Od necelého roka se do něj pokouším dostat ráno pečivo s máslem, plátkovým sýrem (dětským), Lučinou nebo nějakým žervé a ani náhodou. A jak tu někdo psal - sní suchý rohlík celý nebo 2-3 kousky veky 8-o
Tak o tom si můžu nechat jen zdát. Je ochotnej sníst samotný plátek sýra, ale pečivo ani náhodou. Přes den sní tak třetinu rohlíku.

U nás je to to samý, když už by něco snědla tak ten plátek sýra nebo šunky, ale pečivo ani omylem :-?

• Citovat
  • Upravit
10872
24.6.11 15:36

Zase má dost UM - to holky vypijou 120-150ml UM, tak se pak dojíst prostě musí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
24.6.11 15:52
Carrinka píše:
Zase má dost UM - to holky vypijou 120-150ml UM, tak se pak dojíst prostě musí :think:

To jsem taky zkoušela, nedat tolik UM, že by se pak mohl dojíst. Po 14 dnech jsem to vzdala s tím, že radši 240 ml UM a nic než 120 UM a taky nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
25.6.11 20:47
strace píše:
Carrinka píše:
Zase má dost UM - to holky vypijou 120-150ml UM, tak se pak dojíst prostě musí :think:
To jsem taky zkoušela, nedat tolik UM, že by se pak mohl dojíst. Po 14 dnech jsem to vzdala s tím, že radši 240 ml UM a nic než 120 UM a taky nic :roll:

U nás holky víc nechtějí… Dělám 150ml a většinou ještě vylívám :nevim: A večer to samý :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32866
26.6.11 21:05

Tak mně syn vypije ráno 250ml UM a sní jeden plátek chleba nebo asi půlku rohlíku, namazané máslem, Lučinou nebo žervé. Bílý jogurt má pak na svačinu. Snídá od 11měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
26.6.11 21:15
RyBANA píše:
Holky co dáváte pečivo s něčím…kolik vám toho děcka sní?? 8-oJako Darek si malilinko ukousne, tak max. 5× a konec :zed:

Dcera má 13 měsíců, nemá ani 8 kilo a sní krajíc chleba s máslem a Lučinou a stejně u každého vážení doktorka lomí rukama :zed:

• Citovat
  • Upravit
14721
26.6.11 21:21
sieta.m píše:
RyBANA píše:
Holky co dáváte pečivo s něčím…kolik vám toho děcka sní?? 8-oJako Darek si malilinko ukousne, tak max. 5× a konec :zed:
Dcera má 13 měsíců, nemá ani 8 kilo a sní krajíc chleba s máslem a Lučinou a stejně u každého vážení doktorka lomí rukama :zed:

Dcera má 20 měsíců a z rohlíku olíže žervé a tím to končí. A prý je „větší, než by měla být“ (nikoliv tlustá, ale celkově větší) :lol:
Ale zas pije dost MM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
26.6.11 21:24
chuanitka píše:
sieta.m píše:
RyBANA píše:
Dcera má 13 měsíců, nemá ani 8 kilo a sní krajíc chleba s máslem a Lučinou a stejně u každého vážení doktorka lomí rukama :zed:
Dcera má 20 měsíců a z rohlíku olíže žervé a tím to končí. A prý je „větší, než by měla být“ (nikoliv tlustá, ale celkově větší) :lol:
Ale zas pije dost MM.

tak to dělá moje dcera doteď. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
26.6.11 21:27
chuanitka píše:
sieta.m píše:
RyBANA píše:
Ale zas pije dost MM.

No, je to nespravedlivé, malá je drobek a jí jak kůň :lol:

• Citovat
  • Upravit
10799
26.6.11 21:33

Hrnek mlíka + půlku banánu + krajíc chleba (suchého, nebaví mě když jsou celý zapatlaný od lučiny), když vypadají hodně hladově, tak ještě trochu jogurtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí