Snídaně pro 14 měsíční dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Zase má dost UM - to holky vypijou 120-150ml UM, tak se pak dojíst prostě musí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Carrinka píše:
Zase má dost UM - to holky vypijou 120-150ml UM, tak se pak dojíst prostě musí
To jsem taky zkoušela, nedat tolik UM, že by se pak mohl dojíst. Po 14 dnech jsem to vzdala s tím, že radši 240 ml UM a nic než 120 UM a taky nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
strace píše:Carrinka píše:To jsem taky zkoušela, nedat tolik UM, že by se pak mohl dojíst. Po 14 dnech jsem to vzdala s tím, že radši 240 ml UM a nic než 120 UM a taky nic
Zase má dost UM - to holky vypijou 120-150ml UM, tak se pak dojíst prostě musí
U nás holky víc nechtějí… Dělám 150ml a většinou ještě vylívám
A večer to samý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mně syn vypije ráno 250ml UM a sní jeden plátek chleba nebo asi půlku rohlíku, namazané máslem, Lučinou nebo žervé. Bílý jogurt má pak na svačinu. Snídá od 11měsíců.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
RyBANA píše:
Holky co dáváte pečivo s něčím…kolik vám toho děcka sní??Jako Darek si malilinko ukousne, tak max. 5× a konec
Dcera má 13 měsíců, nemá ani 8 kilo a sní krajíc chleba s máslem a Lučinou a stejně u každého vážení doktorka lomí rukama ![]()
- Citovat
- Upravit
sieta.m píše:RyBANA píše:Dcera má 13 měsíců, nemá ani 8 kilo a sní krajíc chleba s máslem a Lučinou a stejně u každého vážení doktorka lomí rukama
Holky co dáváte pečivo s něčím…kolik vám toho děcka sní??Jako Darek si malilinko ukousne, tak max. 5× a konec
Dcera má 20 měsíců a z rohlíku olíže žervé a tím to končí. A prý je „větší, než by měla být“ (nikoliv tlustá, ale celkově větší) ![]()
Ale zas pije dost MM.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
chuanitka píše:sieta.m píše:Dcera má 20 měsíců a z rohlíku olíže žervé a tím to končí. A prý je „větší, než by měla být“ (nikoliv tlustá, ale celkově větší)RyBANA píše:Dcera má 13 měsíců, nemá ani 8 kilo a sní krajíc chleba s máslem a Lučinou a stejně u každého vážení doktorka lomí rukama
Ale zas pije dost MM.
tak to dělá moje dcera doteď. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
chuanitka píše:sieta.m píše:Dcera má 20 měsíců a z rohlíku olíže žervé a tím to končí. A prý je „větší, než by měla být“ (nikoliv tlustá, ale celkově větší)RyBANA píše:Dcera má 13 měsíců, nemá ani 8 kilo a sní krajíc chleba s máslem a Lučinou a stejně u každého vážení doktorka lomí rukama
Ale zas pije dost MM.
No, je to nespravedlivé, malá je drobek a jí jak kůň ![]()
- Citovat
- Upravit
Hrnek mlíka + půlku banánu + krajíc chleba (suchého, nebaví mě když jsou celý zapatlaný od lučiny), když vypadají hodně hladově, tak ještě trochu jogurtu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás je to to samý, když už by něco snědla tak ten plátek sýra nebo šunky, ale pečivo ani omylem