Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Regina Hero píše: že u nás nic, u nás jaro???
U nás taky jaro - Brno
… @lleennttiillkkaa To, že v únor sněží je přece naprosto závažný důvod k založení diskuze aneb co si to ten sníh jako dovoluje? V zimě sněžit???
![]()
Praha…škoda, že takhle nebylo na Vánoce.
Diskuze je o sněhu. někdy je o ho, někdy hold o sněhu..
@Kikuška90 píše:
U nás taky jaro - Brno![]()
… @lleennttiillkkaa To, že v únor sněží je přece naprosto závažný důvod k založení diskuze aneb co si to ten sníh jako dovoluje? V zimě sněžit???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Já vím já vím a v létě bude zase všude katastrofa, že je vedro. Já ze sněhu nejsem kdo ví jak odvařená, ale lepší než bláto a šedo a hnusno.
@Taciras píše:
Zcela očekávaně u nás taky sněží. Předchozích 14 dní na mě koukali jak na blázna, když říkám, že ještě bude sněžit. No nic, lidi si pamatujou kulový, ale to, že v poslední dekádě února se ještě udělá zima, i když před tím všichni odhazovali zimní bundy, to se za posledních 30 let nestalo pouze jednou a to loni (výjimka potvrzující pravidlo), by si teda pamatovat mohli. A taky je dobrý si pamatovat, že první týden v červenci vždycky prší a kdo si udělá dovču (zahraniční neva, píšu o počasí u nás), má smolíka. Prostě počasí má jisté lety ověřené, periodicky se opakující vlivy a spoléhat na ně je mnohem přesnější, než na aktuální předpověď. Vzhledem k tomu, že zde jsem sledována některými, co na mě zírali, jak na blázna, tak si neodpustím:JÁ VÁM TO ŘÍKALA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To je zajímavé, loni jsem první týden v červnu pomáhala na hasičských soutěžích (jako každý rok) a nepršelo vůbec
Asi se nám to vyhlo ![]()
Třinecko a tady teď už asi 2 hodiny svítí sluníčko a je 6 stupňů ![]()
@lleennttiillkkaa píše:
@klafina123 No je půlk a února, takových 10 let zpátky to byl standart. O čem má diskuze být?
Jsi zaspala, ne?
Teď už se každá sněhová vločka musí řešit na internetu, jinak to není vono. ![]()
U nás teda sněží taky, jenže se to stejně neudrží
Už mě tyhle zimy fakt nebaví.
@lleennttiillkkaa píše:
Já vím já vím a v létě bude zase všude katastrofa, že je vedro. Já ze sněhu nejsem kdo ví jak odvařená, ale lepší než bláto a šedo a hnusno.
O tom žádná, v zimě je moc zima a v létě je moc teplo
… A souhlasím, bláto je to nejhorší co může být
Kdo má pořád koupat psa, aby mohl domů ![]()
@Taciras píše:
Zcela očekávaně u nás taky sněží. Předchozích 14 dní na mě koukali jak na blázna, když říkám, že ještě bude sněžit. No nic, lidi si pamatujou kulový, ale to, že v poslední dekádě února se ještě udělá zima, i když před tím všichni odhazovali zimní bundy, to se za posledních 30 let nestalo pouze jednou a to loni (výjimka potvrzující pravidlo), by si teda pamatovat mohli. A taky je dobrý si pamatovat, že první týden v červenci vždycky prší a kdo si udělá dovču (zahraniční neva, píšu o počasí u nás), má smolíka. Prostě počasí má jisté lety ověřené, periodicky se opakující vlivy a spoléhat na ně je mnohem přesnější, než na aktuální předpověď. Vzhledem k tomu, že zde jsem sledována některými, co na mě zírali, jak na blázna, tak si neodpustím:JÁ JSEM TO ŘÍKALA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Taciras U nás právě bývá nejvíc sněhu vždycky v únoru, už pár let, loni nebyla výjimka:-) Asi to je jak kde ![]()
@radkka píše:
To je zajímavé, loni jsem první týden v červnu pomáhala na hasičských soutěžích (jako každý rok) a nepršelo vůbecAsi se nám to vyhlo
Ona psala v červenci ![]()
@Taciras píše:
Nebyla to náhodou Jižní Morava?
Ty jsi psala o červenci a @radkka o červnu… tak kdy si nemám plánovat tu dovolenou??
![]()
@Tunrida píše:
Jsi zaspala, ne?Teď už se každá sněhová vločka musí řešit na internetu, jinak to není vono.
U nás teda sněží taky, jenže se to stejně neudrží
Už mě tyhle zimy fakt nebaví.
když Ti to vadí, proč reaguješ?
@klafina123 píše:když Ti to vadí, proč reaguješ?
Já taky ale nereaguju na tebe a sníh, ale na příspěvek o diskuzi o sněhu ![]()
V Praze je chumelenice..když jsme ráno vstávali, tak jsme zůstala hledět s otevřenou pusou..já myslela že už bude jaro ![]()