Sníh, samý sníh

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1603
17.2.16 12:20

Sněží a dost, ale tady mrzne a je bílo už dva dny. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
@Regina Hero píše: že u nás nic, u nás jaro??? ;)

U nás taky jaro - Brno :dance: :dance:@lleennttiillkkaa To, že v únor sněží je přece naprosto závažný důvod k založení diskuze aneb co si to ten sníh jako dovoluje? V zimě sněžit??? 8o 8o 8o 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526

Praha…škoda, že takhle nebylo na Vánoce.
Diskuze je o sněhu. někdy je o ho, někdy hold o sněhu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
17.2.16 12:22
@Kikuška90 píše:
U nás taky jaro - Brno :dance: :dance:@lleennttiillkkaa To, že v únor sněží je přece naprosto závažný důvod k založení diskuze aneb co si to ten sníh jako dovoluje? V zimě sněžit??? 8o 8o 8o 8o 8o 8o

Já vím já vím a v létě bude zase všude katastrofa, že je vedro. Já ze sněhu nejsem kdo ví jak odvařená, ale lepší než bláto a šedo a hnusno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
@Taciras píše:
Zcela očekávaně u nás taky sněží. Předchozích 14 dní na mě koukali jak na blázna, když říkám, že ještě bude sněžit. No nic, lidi si pamatujou kulový, ale to, že v poslední dekádě února se ještě udělá zima, i když před tím všichni odhazovali zimní bundy, to se za posledních 30 let nestalo pouze jednou a to loni (výjimka potvrzující pravidlo ;) ), by si teda pamatovat mohli. A taky je dobrý si pamatovat, že první týden v červenci vždycky prší a kdo si udělá dovču (zahraniční neva, píšu o počasí u nás), má smolíka. Prostě počasí má jisté lety ověřené, periodicky se opakující vlivy a spoléhat na ně je mnohem přesnější, než na aktuální předpověď. Vzhledem k tomu, že zde jsem sledována některými, co na mě zírali, jak na blázna, tak si neodpustím:JÁ VÁM TO ŘÍKALA :P :P :P :dance: :dance: :dance:

To je zajímavé, loni jsem první týden v červnu pomáhala na hasičských soutěžích (jako každý rok) a nepršelo vůbec :think: Asi se nám to vyhlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982

Třinecko a tady teď už asi 2 hodiny svítí sluníčko a je 6 stupňů :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
17.2.16 12:23
@lleennttiillkkaa píše:
@klafina123 No je půlk a února, takových 10 let zpátky to byl standart. O čem má diskuze být?

Jsi zaspala, ne? :lol: Teď už se každá sněhová vločka musí řešit na internetu, jinak to není vono. :lol:

U nás teda sněží taky, jenže se to stejně neudrží :roll: Už mě tyhle zimy fakt nebaví.

• Citovat
  • Upravit
19198
17.2.16 12:25
@lleennttiillkkaa píše:
Já vím já vím a v létě bude zase všude katastrofa, že je vedro. Já ze sněhu nejsem kdo ví jak odvařená, ale lepší než bláto a šedo a hnusno.

O tom žádná, v zimě je moc zima a v létě je moc teplo :pankac: :mrgreen:… A souhlasím, bláto je to nejhorší co může být :cert: Kdo má pořád koupat psa, aby mohl domů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
@Taciras píše:
Zcela očekávaně u nás taky sněží. Předchozích 14 dní na mě koukali jak na blázna, když říkám, že ještě bude sněžit. No nic, lidi si pamatujou kulový, ale to, že v poslední dekádě února se ještě udělá zima, i když před tím všichni odhazovali zimní bundy, to se za posledních 30 let nestalo pouze jednou a to loni (výjimka potvrzující pravidlo ;) ), by si teda pamatovat mohli. A taky je dobrý si pamatovat, že první týden v červenci vždycky prší a kdo si udělá dovču (zahraniční neva, píšu o počasí u nás), má smolíka. Prostě počasí má jisté lety ověřené, periodicky se opakující vlivy a spoléhat na ně je mnohem přesnější, než na aktuální předpověď. Vzhledem k tomu, že zde jsem sledována některými, co na mě zírali, jak na blázna, tak si neodpustím:JÁ JSEM TO ŘÍKALA :P :P :P :dance: :dance: :dance:

@Taciras U nás právě bývá nejvíc sněhu vždycky v únoru, už pár let, loni nebyla výjimka:-) Asi to je jak kde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526

Mě se to bílo líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
17.2.16 12:26
@radkka píše:
To je zajímavé, loni jsem první týden v červnu pomáhala na hasičských soutěžích (jako každý rok) a nepršelo vůbec :think: Asi se nám to vyhlo :mrgreen:

Ona psala v červenci :lol:

• Citovat
  • Upravit
19198
17.2.16 12:26
@Taciras píše:
Nebyla to náhodou Jižní Morava?

Ty jsi psala o červenci a @radkka o červnu… tak kdy si nemám plánovat tu dovolenou?? :think: :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
17.2.16 12:28
@Tunrida píše:
Jsi zaspala, ne? :lol: Teď už se každá sněhová vločka musí řešit na internetu, jinak to není vono. :lol:U nás teda sněží taky, jenže se to stejně neudrží :roll: Už mě tyhle zimy fakt nebaví.

:) když Ti to vadí, proč reaguješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
17.2.16 12:32
@klafina123 píše: :) když Ti to vadí, proč reaguješ?

Já taky ale nereaguju na tebe a sníh, ale na příspěvek o diskuzi o sněhu :lol:

• Citovat
  • Upravit
31672
17.2.16 12:32

V Praze je chumelenice..když jsme ráno vstávali, tak jsme zůstala hledět s otevřenou pusou..já myslela že už bude jaro :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová