Sníh, samý sníh

Napsat příspěvek
Velikost písma:
157
17.2.16 14:51

Liberec - katastrofa. U nás u paneláku aktuálně hromadná nehoda asi 8 aut včetně hasičského, co při příjezdu (z kopce) sejmulo další dvě auta. Silnice jeden velký led, nedá se ani přejít pěšky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
17.2.16 15:07
@Inam píše: Šumava, sněžilo v noci, teď je kolem nuly, zataženo a nic. Těším se večer na Televizní noviny o sněhové kalamitě v Praze :D

se zase těším jak řeknou, že celé česko zasypal sníh a u nás, JvM, vždy velké kulové :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
17.2.16 15:50

U nás přes poledne chumelilo, asi hodinu po konci chumelenice začalo pršet, teď poprchává, je tu bláto. HK :think: ale já jsem spokojená, já sníh k životu nepotřebuji 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
17.2.16 17:54
@kaja00 píše:
U nás přes poledne chumelilo, asi hodinu po konci chumelenice začalo pršet, teď poprchává, je tu bláto. HK :think: ale já jsem spokojená, já sníh k životu nepotřebuji 8) :mrgreen:

Týjo, ve který části HK bydlíš? U nás ani vločka, jenom liják :nevim:

Ale je fakt, že pamatuju, že u Centrálu lilo jako krááááva a u nás sucho a slunko :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
17.2.16 19:57

@Xiraxinek Moravský předměstí, ale byla jsem na Slezským, když chumelilo… Když pršelo tak taky, když poprchávalo, tak jsem byla už doma :lol: Já měla za to, že bydlíš na Slezským, to je divný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
17.2.16 23:19
@kaja00 píše:
@Xiraxinek Moravský předměstí, ale byla jsem na Slezským, když chumelilo… Když pršelo tak taky, když poprchávalo, tak jsem byla už doma :lol: Já měla za to, že bydlíš na Slezským, to je divný :think:

Právě, bydlim na Slezským… Tak co jsem dělala tak důležitýho, že jsem si nevšimla, že chumelí :D Budu se muset zamyslet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
18.2.16 16:52
@Xiraxinek píše:
Právě, bydlim na Slezským… Tak co jsem dělala tak důležitýho, že jsem si nevšimla, že chumelí :D Budu se muset zamyslet :D

to se zamysli, já jsem koukala z okna, jsem se při práci nudila :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
18.2.16 22:25
@kaja00 píše:
to se zamysli, já jsem koukala z okna, jsem se při práci nudila :oops: :mrgreen:

Tak nevim, kdo se má zamyslet víc :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
19.2.16 07:15
@Xiraxinek píše:
Tak nevim, kdo se má zamyslet víc :D :D :D

No asi ja :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit