Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Liberec - katastrofa. U nás u paneláku aktuálně hromadná nehoda asi 8 aut včetně hasičského, co při příjezdu (z kopce) sejmulo další dvě auta. Silnice jeden velký led, nedá se ani přejít pěšky ![]()
@Inam píše: Šumava, sněžilo v noci, teď je kolem nuly, zataženo a nic. Těším se večer na Televizní noviny o sněhové kalamitě v Praze
se zase těším jak řeknou, že celé česko zasypal sníh a u nás, JvM, vždy velké kulové ![]()
U nás přes poledne chumelilo, asi hodinu po konci chumelenice začalo pršet, teď poprchává, je tu bláto. HK
ale já jsem spokojená, já sníh k životu nepotřebuji
![]()
@kaja00 píše:
U nás přes poledne chumelilo, asi hodinu po konci chumelenice začalo pršet, teď poprchává, je tu bláto. HKale já jsem spokojená, já sníh k životu nepotřebuji
![]()
Týjo, ve který části HK bydlíš? U nás ani vločka, jenom liják ![]()
Ale je fakt, že pamatuju, že u Centrálu lilo jako krááááva a u nás sucho a slunko
![]()
@Xiraxinek Moravský předměstí, ale byla jsem na Slezským, když chumelilo… Když pršelo tak taky, když poprchávalo, tak jsem byla už doma
Já měla za to, že bydlíš na Slezským, to je divný ![]()
@kaja00 píše:
@Xiraxinek Moravský předměstí, ale byla jsem na Slezským, když chumelilo… Když pršelo tak taky, když poprchávalo, tak jsem byla už domaJá měla za to, že bydlíš na Slezským, to je divný
Právě, bydlim na Slezským… Tak co jsem dělala tak důležitýho, že jsem si nevšimla, že chumelí
Budu se muset zamyslet ![]()
@Xiraxinek píše:
Právě, bydlim na Slezským… Tak co jsem dělala tak důležitýho, že jsem si nevšimla, že chumelíBudu se muset zamyslet
to se zamysli, já jsem koukala z okna, jsem se při práci nudila
![]()
@kaja00 píše:
to se zamysli, já jsem koukala z okna, jsem se při práci nudila![]()
Tak nevim, kdo se má zamyslet víc
![]()
@Xiraxinek píše:
Tak nevim, kdo se má zamyslet víc![]()
![]()
No asi ja ![]()
@kaja00 píše:
No asi ja
Záleží co děláš za práci, podle toho se zamysli
![]()
@Xiraxinek píše:
Záleží co děláš za práci, podle toho se zamysli![]()
![]()