Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kikuška90 píše:
Ty jsi psala o červenci a @radkka o červnu… tak kdy si nemám plánovat tu dovolenou??![]()
![]()
druhý týden v srpnu… loni jsme ji tam měli a byl to nejhnusnější týden za celé léto, pršelo
A to bylo celé léto hnusné vedro…
Loni to samé, před 4 lety taky tak. My to vždy vychytáme, ale letos to zlomíme ![]()
Jinak tady padá rychlostí blesku
Praha - Západ
Tábor- u nás je bílo. Prý předpovídali 10 čísel, ale moc to nevypadá, chtělo by to více. A štve mě, že teď je můj parťák postel a paralen, jinak bychom si se psem užívali alespoň tu trochu sněhu..
Sněží to ano, je vyloženě hnusně, ale je to takové, že sice sněží, ale nechumelí ![]()
@silvik.sk A na kdy letos plánujete dovolenou?? Možná to tolik nebude tím počasím jak vámi
Tak abych měla jistotu
![]()
@Taciras píše:Žiju na jížní Moravě, tak tam na dovču určitě nepojedu
Ne první červencový týden +- dva dny. Taková klasika. Leda na jižní Moravě, to je sušší kraj. Ale Čechy ne.
@klafina123 píše:
Taky u vás tak šíleně sněží? Ráno jsem vzbudila děti do zelené trávy a ted je venku takového sněhu…
@Regina Hero píše:
kde?Tady je akorát bláto…
U nás bílo totál A hustě sněží dál ![]()
U nás taky, od rána už odhaduju 6-7 cm sněhu, Praha 6
nicméně ven s prckem půjdu max tatínek, já jedu za chvilku vyřizovat a nakoupit, tak to budu mít asi veselé s tímto počasím
už jsem se těšila na jaro
@jahuhudka píše:
U nás bílo totál A hustě sněží dál
tak změna… u nás prší… ![]()
Ne, u nás jen ráno poletoval a poprchá. Kroměřížsko
Potřebuju jet dneska na nákupy, tak snad se to nějak ustálí
V Praze sice krasne snezi, ale podle predpovedi je a ma byt nad nulou, twkze do zitra z toho bude kejda ![]()
Břeclavsko nic. Tady jen pršelo. Ale ochladilo se dost.
Včera bylo tak krásně, příjemně, že už jsem pokukovala v šatne po jarní bundě, že si ji dnes dám. K pletenym šatům. No a nic, byla mi ráno zima.
Ale sníh teda nemáme, ale tady bývá málo i když jinde v Česku mají.
Mivame tu Anglickou zimu
@martina.se píše:bláto, poprchávalo a teď svítí sluníčko, konečně mi doschne prádlo
Dneska doschne, zítra bude ledové království
@Tunrida píše:
Já taky ale nereaguju na tebe a sníh, ale na příspěvek o diskuzi o sněhu
Jenže potrefená husa se ozvala…příspěvek je můj ![]()