Snubní prstýnky - jeden žlutý, druhý bílý

486
31.7.14 21:17

Snubní prstýnky - jeden žlutý, druhý bílý

Zdravím všechny a prosím o Vaše názory :-)
S manželem máme snubní prstýnky ze žlutého zlata. Jenže já už dávno žluté zlato nenosím, mám ráda šperky stříbrné, takže snubák nosím jen výjimečně. Napadlo mě, že bych si jej nechala potáhnout zlatem bílým. Jenže to bychom měli každý jiný :-D Nutno dodat, že manželovi se zase líbí zlato žluté, takže jej ani nechci přesvědčovat, aby si ho taky změnil na stříbrno ;) Takže co radíte? Mít každý jiný a nosit ho a nebo mít žlutý a mít ho schovaný v šuplíku? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5724
31.7.14 21:24

Nech si ho klidně předělat. Když jsme si vybírali přímo u zlatníka, nemohli jsme se dohodnout, až nám to bylo trapné, a zlatník říkal, že dělá nejčastěji dva různé prsteny pro manžele, často úplně odlišné. My jsme tedy výjimka, a máme stejný, našli jsme kompromis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
31.7.14 21:25

Ahoj tak my si rovnou nechali dělat každý z jiného zlata, manžel má z bílého, protože žluté by na sebe nevzal a já mám kombinaci bílé - žluté, s tím že žluté převažuje a nosíme je oba :) lepší nosit a každý jiný než nenosit a mít v truhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
31.7.14 21:29

My máme taky každý z jiného zlata. Já mám ze žlutého a manžel z bílého. On by nenosil ze žlutého, protože má vše z bílého a já naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
31.7.14 21:33

Jůůůůů, supééééér :-) Jdu do toho :dance: Vaše názory mě úplně přesvědčily a mám fakt radost :hug: Nějak mi spadl kámen ze srdce, že nebudeme jediní :mrgreen: Díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31417
31.7.14 21:38

@Anomiska myslím že záleží fakt jen a jen na vás dvou, blbý není nic. Můj brácha a jeho žena mají taky naprosto odlišné snubáky, jsou teda oba bílé, ale jinak naprosto neladící, „nesouvisející“, odlišná tloušťka, průřez…Já jsem to teda měla z naprosto opačného soudku, chtěla jsem, abysme měli snubáky stejné, takže jsem si tam nenechala ani dát nabízený diamantík, jak se často do dámského prstenu dělá, ale fakt ať si to každý udělá podle svého ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
31.7.14 21:42
Jj, to je pravda, každého věc. Jen mi opravdu k rozhodnutí pomohlo vědět, že nejsme jediní. Snubní prsten má pro mě obrovskou váhu a pořád jsem uvažovala, jestli do něj zasahovat nebo ne, ale myslím, že je opravdu důležitější změnit jej a nosit, než nechat ležet ladem :)
@elanaa píše:
@Anomiska myslím že záleží fakt jen a jen na vás dvou, blbý není nic. Můj brácha a jeho žena mají taky naprosto odlišné snubáky, jsou teda oba bílé, ale jinak naprosto neladící, „nesouvisející“, odlišná tloušťka, průřez…Já jsem to teda měla z naprosto opačného soudku, chtěla jsem, abysme měli snubáky stejné, takže jsem si tam nenechala ani dát nabízený diamantík, jak se často do dámského prstenu dělá, ale fakt ať si to každý udělá podle svého ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25219
31.7.14 21:55

@Anomiska Tak proč ne. Já chtěla hned na začátku pro sebe žluté zlato a manželovi jen chir. ocel… chtěl taky zlatý. Ale divný se mi to nezdá, je to vaše věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný