Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No myslím že vesmírem to nebude
podle mě podvědomí, asi si jen nepřipouštíš, že na něj myslíš.
Tak já jsem sice čerstvě po rozchodu, ale sny o bývalém partnerovi se mi taky zdají. Včera jsme spolu ve snu prostě trávili čas, dneska už mě málem znásilnil, tyjo, doufám že to nebude trvat tak dlouho
![]()
@Anonymní píše:
No myslím že vesmírem to nebudepodle mě podvědomí, asi si jen nepřipouštíš, že na něj myslíš.
No asi si ho podvědomě chci přitáhnout nebo nevim ale ten sen byl jako real..
No mě ze začátku se prave moc nezdálo, to asi až po 3 týdnech začaly sny jak se ke mě chce vrátit, a jak mi pise sms..asi 5krat za sebou se mi ten sen zdál, jeden a ten samej…no a pak jsem ho na druhy den potkala
@Darkandeep
Je to normalni a rozhodne ti tim vesmir nechce nic naznacovat!!! Proste si to musis odzit.
Odrizni ho, bud co nejvice nekde s kamarady, delej nejake sve zajmy a kdyz potrebujes brecet, tak brec.
Mně se zdály sny o bývalém asi tři měsíce po rozchodu, pak to postupně přestalo… Sejde z očí, sejde z mysli, postupně ho i podvědomí vymazalo. Hodně se to vracelo, když jsem narazila na nějakou fotku, informaci o něm, nebo jsem ho někde potkala.
Nevim, co chces slyset, pusobi to na me, jako bys ho chtela zpatky a nebo se tim snazila presvedcit, ze na Tebe on mysli. ![]()
Musis cekat, tohle vyresi jen cas. Postupne to bude slabnout a slabnout
![]()
Mně se i po více než osmi letech občas zdá o bývalém. A to jsem ho celou tu dobu neviděla a nejsme nijak v kontaktu a to poslední co bych chtěla je se k němu vrátit ![]()
Mě bývalý partner straší ve snech ještě 7 let po rozchodu. Tak nějak si do toho snu napochoduje a buď vedle mě spí nebo něco chce. A já v tom snu docela ve stresu, že s ním být nechci a že už svého partnera mám, tak proč tam je najednou on místo něj. Ne sice každý den, tak jednou za pár měsíců se mi zdá takový sen stále na jedno brdo.
Ahoj holky, je to skoro dva měsíce co mi dal expartner kopačky, už na nej ani nejak nemyslim, před špatným taky ne, no ale zdají se mi o nem různé sny jak se ke mě chce vrátit a jak se spolu libame a o oralnim sexu s nim se mi zda…nevite jak to vyhnat úplně z hlavy?? Už náběh nemyslim přes den a furt nic, asi 5 krát s emi zdál sen jak se chce vrátit, ani už o to nestojim, myslíte z emi tom chce něco vesmír naznačit?