Sny o expartnerovi

Anonymní
13.7.20 09:56

Sny o expartnerovi

Ahoj holky, je to skoro dva měsíce co mi dal expartner kopačky, už na nej ani nejak nemyslim, před špatným taky ne, no ale zdají se mi o nem různé sny jak se ke mě chce vrátit a jak se spolu libame a o oralnim sexu s nim se mi zda…nevite jak to vyhnat úplně z hlavy?? Už náběh nemyslim přes den a furt nic, asi 5 krát s emi zdál sen jak se chce vrátit, ani už o to nestojim, myslíte z emi tom chce něco vesmír naznačit? :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
13.7.20 10:03

No myslím že vesmírem to nebude :D podle mě podvědomí, asi si jen nepřipouštíš, že na něj myslíš.

• Citovat
  • Upravit
1243
13.7.20 10:08

Tak já jsem sice čerstvě po rozchodu, ale sny o bývalém partnerovi se mi taky zdají. Včera jsme spolu ve snu prostě trávili čas, dneska už mě málem znásilnil, tyjo, doufám že to nebude trvat tak dlouho :P :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.20 10:17
@Anonymní píše:
No myslím že vesmírem to nebude :D podle mě podvědomí, asi si jen nepřipouštíš, že na něj myslíš.

No asi si ho podvědomě chci přitáhnout nebo nevim ale ten sen byl jako real..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.20 10:24

No mě ze začátku se prave moc nezdálo, to asi až po 3 týdnech začaly sny jak se ke mě chce vrátit, a jak mi pise sms..asi 5krat za sebou se mi ten sen zdál, jeden a ten samej…no a pak jsem ho na druhy den potkala :lol: :lol: @Darkandeep

• Citovat
  • Upravit
9918
13.7.20 10:30

Je to normalni a rozhodne ti tim vesmir nechce nic naznacovat!!! Proste si to musis odzit.
Odrizni ho, bud co nejvice nekde s kamarady, delej nejake sve zajmy a kdyz potrebujes brecet, tak brec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
13.7.20 10:32

Mně se zdály sny o bývalém asi tři měsíce po rozchodu, pak to postupně přestalo… Sejde z očí, sejde z mysli, postupně ho i podvědomí vymazalo. Hodně se to vracelo, když jsem narazila na nějakou fotku, informaci o něm, nebo jsem ho někde potkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
13.7.20 10:33

Nevim, co chces slyset, pusobi to na me, jako bys ho chtela zpatky a nebo se tim snazila presvedcit, ze na Tebe on mysli. :nevim:

Musis cekat, tohle vyresi jen cas. Postupne to bude slabnout a slabnout ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
13.7.20 11:47

Mně se i po více než osmi letech občas zdá o bývalém. A to jsem ho celou tu dobu neviděla a nejsme nijak v kontaktu a to poslední co bych chtěla je se k němu vrátit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.20 09:44

Mě bývalý partner straší ve snech ještě 7 let po rozchodu. Tak nějak si do toho snu napochoduje a buď vedle mě spí nebo něco chce. A já v tom snu docela ve stresu, že s ním být nechci a že už svého partnera mám, tak proč tam je najednou on místo něj. Ne sice každý den, tak jednou za pár měsíců se mi zdá takový sen stále na jedno brdo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová