Sociální byty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4607
6.2.20 08:23

@marra2
Kdo by s tím kdo dělal?
To není jako dřív. A už jsem zase nasrana.
Naše populace, myšleno ČR, bude za 100 let primitivní obyvatelstvo s IQ na bodu mrazu a sociální systém v troskách. Vemte si že tito lidé se rozmnožují, stále, u zakladatelky je reálná možnost ještě min 2-3 děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M-A
689
6.2.20 08:27

@pikola šílený 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M-A
689
6.2.20 08:28

@Anix spíš tak 5 bych řekla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33725
6.2.20 08:32
@Anonymní píše:
Zdravím teď budu mít v březnu 18 a jsem sama s miminkem na ubytovně jako I s mamou samozřejmě ale Neda se to tu nevím jak co nejrychleji si najít bydleni máma ta si na byt šetří ale nechce mne vzít sebou takže se snažím celou dobu neco vymyslet, přemýšlela jsem o pujcce ale tu bych zase neměla jak splácet. Máte někdo zkušenosti s těmhle byty ted nevím jestli to jsou sociální byty nebo startovací moc tomu nerozumím. Díky za radu

Uf, doufám že ta zmíněná diskuse, není tvoje. Sociální byt asi nedostaneš, je na ně dlouhatánský pořadník. Proč tě matka nevezme sebou do bytu? Nechá tě na ulici i s miminem? Nezlob se na mě, ale nechat si dítě, když nemáš kde bydlet, nemáš prostě nic, je strašná šílenost. Otec dítěte se na ničem nepodílí? Máš nárok na alimenty, jak na dítě, tak na sebe :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.20 08:34

No tak stalo se, tím že tu budete lamentovat stejně nic nezměníte. Dneska se seber a běž na ospod. Začni to řešit aktivně. Azylák je start, pak se budeš muset vydřít na vrchol. Teď je ten moment, kdy budeš muset nasávat jak houba to co ti radí lidé za kterýma půjdeš s žádostí o pomoc. Neber si v žádném případě půjčku, že si bez dluhů, je teď základ na kterém můžeš dost dobře stavět. Začni vyřizovat a v 18 se sbal a bojuj za lepší život. Ale řeš to na ospodu ne tady.

• Citovat
  • Upravit
1818
6.2.20 08:36
@arinecka píše:
Uf, doufám že ta zmíněná diskuse, není tvoje. Sociální byt asi nedostaneš, je na ně dlouhatánský pořadník. Proč tě matka nevezme sebou do bytu? Nechá tě na ulici i s miminem? Nezlob se na mě, ale nechat si dítě, když nemáš kde bydlet, nemáš prostě nic, je strašná šílenost. Otec dítěte se na ničem nepodílí? Máš nárok na alimenty, jak na dítě, tak na sebe :nevim:

Otec dítětete je nejspíš ten narkoman z diskuze :pocitac: zakladatelko, je to jednoduché. Najdi si azylový dům pro opustené matky s dětmi. Co nejrychleji koukej umístit prcka do jeslí a mazej do práce. Výdělej nějakou kacku a jdi do nájmu. Jiné řešení není :think: a myslí na syna a že mu nechceš udělat stejně dětství, jako jsi měla ty sama… Nebo i on tebe bude v dospělosti nenávidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
774
6.2.20 08:42

Dojdi si na nejbližší sociálku, požádej je o radu, řeknou ti kde jsou azylové domy pro matky s dětmi nebo ti možná ještě poradí něco navíc. Na nic nečekej běž hned, zarizuj hned ať můžete co nejdříve pryč. Až budete mít bydlení začni hledat jesle (případně se asi bude dát domluvit s jinou maminkou časem a vzájemně si hlídat děti) aby jsi mohla chodit alespoň na brigádu a postavit se na vlastní nohy. Držím palce tobě i miminku a kdyby jsi chtěla napiš mi soukromou zprávu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
6.2.20 08:48

Bude to trnita cesta jako blazen.Snad v sobe najdes dost sily a snahy se ucit, pobrat vsechny informace a rozumně je praktikovat/promitnout do zivota.Bez socialni znalosti zazemi, bez zivotnich zkusenosti, financni gramotnosti, narusenou psychikou, to bude sakra velky boj.Snad se zadari :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
6.2.20 08:51

Kontaktuj otce dítěte a vymáhej alimenty na dítě i sebe. Najdi si práci, spolubydlení s jinou maminkou. Můžete krásně chodit na směny a vzájemně si hlídat. Jinak, na ubytovně žije spousta lidí, takže i ty to tam chvíli vydržíš. Jen je potřeba mít nějaký přivýdělek, protože i tam se platí. Možná tě máma s sebou nechce, protože vás nechce živit. Do osmnácti má povinnost, ale pak se musí postarat otec dítěte a ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15170
6.2.20 08:55

Hlavně si dej bacha abys nepřišla znovu omylem do jinyho stavu. Nebo se z těch s. racek už nevyhrabes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35798
6.2.20 09:07

Stejně nemůžeš bydlet sama v 17 letech, matka je předpokládám ten kdo bere rodičovský místo tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35798
6.2.20 09:08

@Čičorečka jestli je to ona tak ten její samozřejmě sedí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
6.2.20 09:25

@pikola :roll: a na potrat nešla proč, to tam psala? Neměla na něj prachy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33725
6.2.20 10:11
@mamina89 píše:
Otec dítětete je nejspíš ten narkoman z diskuze :pocitac: zakladatelko, je to jednoduché. Najdi si azylový dům pro opustené matky s dětmi. Co nejrychleji koukej umístit prcka do jeslí a mazej do práce. Výdělej nějakou kacku a jdi do nájmu. Jiné řešení není :think: a myslí na syna a že mu nechceš udělat stejně dětství, jako jsi měla ty sama… Nebo i on tebe bude v dospělosti nenávidět…

Asi jo, ale v tamté diskusi píše - Ale stále sním jsem protože potřebuju finančně pomoct atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
6.2.20 11:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat