Sociální byty
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Burj Chalifa píše:
ta bezpečně neumí nic, ani šu..kat.Jen blbě a s následkem, dítě počíná s idiotem. Nulový soucit. Sociální byt ať dostane invalida nebo někdo živlem postižený, ne hloupá šukna, ta si ho nezaslouží. Azylák a ještě může být ráda. A makat, makat, nenatahovat pazouru. Takové hloupé socky bez mozku a s nohami od sebe je třeba nepodporovat, Nejsou přínosem slušné společnosti.
Lip bych to nenapsala. Bohužel se bojím, že většina bydlících v těchto bytech, budou stejného řazení… Slušný člověk, nemá v tomto státě šanci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Ostravě působí neziskovka, která doprovází „ohrožené rodiny“. Můžeš se poptat tam.
Jmenuje se Spolu pro rodinu a sídlí na ulici Žerotínova 1230, Ostrava 1. Poskytované poradenství je zdarma.
Pomůžou s otázkou bydlení, hospodaření s penězi apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sofierules píše:
Lidi ti raděj hrozný kraviny -žádný majetkový odbor atd…dojdi si na sociálku, urychleně si podej žádost na soc.byt, ale dřív tě určitě ubytuje AD pro matky s dětmi -pozor, všechny jsou přeplněné (např. v Praze), takže opravdu si podat žádost do všech. Důležitý point je, že si s dítětem na ubytovně -to je velký problém, ubytovny jsou pro malé děti totálně nevhodné, takže sociálka by s tím mohla mít velký problém…Musíš to řešit ihned
Proč myslíš že jsou ubytovny nevhodné pro děti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zdravím teď budu mít v březnu 18 a jsem sama s miminkem na ubytovně jako I s mamou samozřejmě ale Neda se to tu nevím jak co nejrychleji si najít bydleni máma ta si na byt šetří ale nechce mne vzít sebou takže se snažím celou dobu neco vymyslet, přemýšlela jsem o pujcce ale tu bych zase neměla jak splácet. Máte někdo zkušenosti s těmhle byty ted nevím jestli to jsou sociální byty nebo startovací moc tomu nerozumím. Díky za radu
Co konkrétně na té ubytovně nejde? Co je za problém?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Švédka87 píše:
Proč myslíš že jsou ubytovny nevhodné pro děti?
Ježiš na ubytovnách může být ubytován kdokoliv..Ukrajinci, agresivní chlapi, můžou být pod vlivem bůhví čeho, plno ubytoven je zamořeno různými parazity atd...……...takže pro děti fakt nevhodné a pro OSPOD problém…a nedivím se
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sofierules píše:
Ježiš na ubytovnách může být ubytován kdokoliv..Ukrajinci, agresivní chlapi, můžou být pod vlivem bůhví čeho, plno ubytoven je zamořeno různými parazity atd...……...takže pro děti fakt nevhodné a pro OSPOD problém…a nedivím se
No tak asi jak kde. Mám byt u ubytovně už druhým rokem a strčil by do kapsy jiné byty co nabízí soukromníci. A lidé zde bez problému. Dnes už to není jako dříve asi. Proto se ptám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Švédka87 píše:
No tak asi jak kde. Mám byt u ubytovně už druhým rokem a strčil by do kapsy jiné byty co nabízí soukromníci. A lidé zde bez problému. Dnes už to není jako dříve asi. Proto se ptám.
Já ti popisuji situaci jaká je nyní -proto v momentě kdy se OSPOD dozví, že malé děti jsou v ubytovně, řeší se to. Nejde o bytové jednotky, ale o prostředí a obyvatele.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když to slečně nebude dost dobré, může hrdě odmítnout a vybírat si z lepšího. Nejlépe s partnerem a otcem dítěte, se kterým si pořídila dítě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit