Sociální byty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
jahuhudka
6.2.20 11:14

@Donutka811 co ano 8o

• Citovat
  • Upravit
228
6.2.20 11:26

@jahuhudka že to je ona :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35857
6.2.20 12:08
@Donutka811 píše:
@jahuhudka že to je ona :P :lol:

Vždyť jsi to ty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
6.2.20 12:09

@pikola vzdyt proto tam jsou ty smajlici :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
6.2.20 13:10

Achjo, z tady toho mi je vždy do pláče. Nejvíc to odnese to malé a nevinné miminko. :,(
Já si také nechala mimčo v 18, teď jsou synovi dva měsíce, ale mám úžasného přítele, který nás oba dva zabezpečil, máme se dobře a syn má vše co potřebuje. Tobě bych poradila oběhej si sociálky, zeptej se na vše a začni něco dělat jinak o malého příjdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
6.2.20 13:27

@Sabina123amy tak malý má taky všechno ale tady jde o to že než nasetrim na tu kauci těch 30000 tak to bude trvat já bCh chtěla už v dubnu bydlet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
6.2.20 14:01
@Donutka811 píše:
@Sabina123amy tak malý má taky všechno ale tady jde o to že než nasetrim na tu kauci těch 30000 tak to bude trvat já bCh chtěla už v dubnu bydlet

Chtít můžeš, ale nemáš k tomu podmínky. Takhle to fakt nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
6.2.20 14:11
@Donutka811 píše:
@Sabina123amy tak malý má taky všechno ale tady jde o to že než nasetrim na tu kauci těch 30000 tak to bude trvat já bCh chtěla už v dubnu bydlet

Chtít toho můžeš hodně. Ale můžeš mít jen to na co máš.

Pro tebe je nejideálnější azylový dům. Tam se platí minimum. Míň než někde na ubytovně. Tak by jsi mohla našetřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
6.2.20 14:24

@Donutka811 a od chlapa něco dostavas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33843
6.2.20 14:37
@Donutka811 píše:

No jo, ale nikdo ti nic jen tak nedá. Je hezký, že bys chtěla v dubnu bydlet, ale když na to nemáš peníze, tak smůla :nevim: Nějaké spolubydlení jsi nezkusila? S nějakou maminou, můžete si navzájem hlídat a obě si chodit přivydělat, a hnedto bude lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1607
6.2.20 14:40

Pěkné, že chceš bydlet, ale musíš se postarat sama. Pamatuji si Tvou diskusi, kde jsi se strašně rozčilovala, že nedostaneš hmotnou nouzi předem na celou kauci a nájem většího bytu…myslím, že šlo o 2+1, protože nevydržíš bydlet se svým přítelem u jeho rodičů. Protože Ty máš přece nárok…ke konci už jsi se ostatním vysmívala, jak Ty jsi těžce v pohodě, přítel má dost peněz a ostatní jsou blbci.

Nejdřív změň přístup k ostatním, začni pracovat (i sama na sobě) a pak se pohneš dál. S arogancí nikdy nikam daleko nedojdeš a málokdo Ti bude ochotný pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33843
6.2.20 14:42

@demian o si jí asi pleteš, tahle má přítele ve vězení, jestli se teda nepletu i já :mrgreen:

Tak nepletu, je to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24891
6.2.20 14:53

Ahoj,
a dala sis pořadník u vás ve městě na městský 1+1?? jsou tam mnohem nižší nájmy než u soukromníka a kauce jak kde - třeba jen dva nájmy předem, to bys snad nějak ušetřila.. musíš aktivně vymáhat výživné + aktivně shánět přivýdělek, případně i státní jesle a práci, jinak se z toho nevyhrabeš, chceš snad pro dítě to nejlepší a ne dětství na ubytovně, kde uvidí to nejhorší ze společnosti… městský byt nemusí být úplně nedosažitelný, záleží na konkrétním městě (u nás třeba kamarádka bydlela do dvou měsíců, sama s 2 dětma měla přednost..)…
nemůžeš se spoléhat jen na mámu, teď už jsi Máma ty, tak místo psaní na e-mimi mazej na brigádu/sháněj práci/jesle a oběhej si se žádostí ten byťák a popátrej po nejbližší ubytovně pro matky s dětmi, někdy je provozují Charity a je to oddělené od běžných ubytoven plných alkoholiků a nevábně vonících individuí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
6.2.20 14:58

@arinecka to nejspíš ne přemýšlela jsem o nějaké práci z domova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
6.2.20 14:59

@demian to si mne nejspíš pleteš tuhle diskuzi jsem neměla :mrgreen: :mrgreen: