Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, mohly byste mi poradit a napsat Vaše zkušenosti s doplněním bombiček do Sodastreamu?? Kde v Praze a za kolik??? Dumáme tady teď nad tím, že to vyjde levněji než kupovat novou. Děkuji ![]()
My ji menime vzdy v Datartu, vzdy prazdnou za novou. Platime 200,–
@tamata nene, teprv uvazujeme o koupi a prave nevime. Vyhody jestli se to vyplati
Myslím, že sodastream se vyplatí, ale jeho levnější náhrady, které se dají koupit třeba v domácích potřebách orion už moc ne, koukala jsem, že v akci stál přístroj i s bombičkou 600Kč a nákup nové bombičky taktéž 600Kč a ještě jen na vybraných místech.
Já koupila přístroj, bombičky a sirupy tady http://www.supervyprodej.cz/…-sirupy.html
My měníme skoro vždycky na pobočce toho supervyprodej.cz je to tam nejlevnější. Co jsme sehnali. Na posled jsme měnili v rosmannu, protože jsme měli kuponky na 10% slevu, tak se to nato vztahovalo. Jinak ti jí vymění snad všude. My nic jiného už nepijem. Podle mě se to určitě vyplatí. Už jen z důvodu, že netaháme těžké kartony vod z obchodu.
My sme koupili ještě bombičku náhradní, aby sme měli za co měnit a nebyli třeba noc o žízni, protože u nás se pije ráno kafe, nebo čaj a pak přes den sodastream, máme asi 10 příchutí, tak si kaźdý přijde na svoje
za mě rozhodně koupit
jinak měníme v rossmanovi nebo datartu ![]()
@palapa
U nás v okolí bydliště jsou asi 3 místa kde bombičky vyměňují (dáte jim prázdnou a oni vám dají plnou novou) za 200,–
My jezdíme zrovna do malého krámku s krmivem pro zvířata
![]()
Za mě ano, vyplatí se. Jsme spokojeni
![]()