Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já osobně si myslím, že pokud člověk mění bombičku za ty 200, tak se to nevyplatí. U nás se pila perlivá voda fakt hodně, bombička vydržela sotva 14 dní, jezdili jsme ji měnit 2× měsíčně, to bylo 400 Kč. Když seženu v akci 2litrovou perlivou vodu za 4 Kč, tak mám 200 litrů vody, když vypiju průměrně 3litry vody denně, mám to na víc jak 2 měsíce…takže my už takhle bombičky neměníme, máme známého, který nám ji naplní za 50 Kč a je rozhodně víc plná, než to co nám dávali v obchodech…ale pijeme to teď jen občas, protože bublinky moc zdravé nejsou…
U nás mění v každé větší elektře, co sem se ptala, tak chtějí 200. Já teda zatím neměnila, máme sodastream od prosince, takže vydrží dlouho. My, ale nepijeme bublinky často.
Příspěvek upraven 20.07.13 v 17:01
U nás v obchodním domě mění starou za novou za 200,– o možnosti doplnění jsem ani neslyšela ![]()
Máme dvě bomby, měníme kdekoli za 200,– jednou za měsíc.
Pijeme to pořád, dělám tak 4-5 lahví denně.
Teď je v Planeo elektro akce při výměně sirup za 1,–
@baracudas píše:
U nás v obchodním domě mění starou za novou za 200,– o možnosti doplnění jsem ani neslyšela
No jo, to mi vůbec nedošlo. Já říkám, že neměníme, ale doplňujeme. Ale oni nám jí dycky vezmou a dají novou
Ale já jsem myslela jakože nekupujeme novou, protože ta stojí asi 600 korun, když bych si jí v tom elektru vzala z regálu… takže oprava: neplníme, ale měníme
![]()
@palapa píše:
Ahoj holky, mohly byste mi poradit a napsat Vaše zkušenosti s doplněním bombiček do Sodastreamu?? Kde v Praze a za kolik??? Dumáme tady teď nad tím, že to vyjde levněji než kupovat novou. Děkuji
chodíme doplnovat plyn do jedné a té stejné bomby za 70 koruna tamkde bobičky doplnují za 200 kč bych byla asi blázen ![]()
Hele nevím…já to měním u nás v železářství…bombičku za bombičku…je stejná, má stejnou polepku sodastreem…
, pravda je, že nikdy nechci účtenku…ale že by to bylo tím???Asi ne…Co? 

A funguje normálně…a dostala jsem včera Mojito sirup a fakt doooobrý…