Softshellová bunda pro dítě

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1437
15.1.14 23:43
@xreni píše:
@lemanka urcite neni softshell jako softshell. vidim srovnani na bunde mamky za 500 a moji za 1500,leda koukat na cisla, hlavne prodysnost, to se ale casto nedocteme.ja mam ted pro malou z C&A z akce z 1100 na 299 a spokojenost, nosi jo uz druhy rok.

A kdy takovou akci vychytat? Myslíš, že na začátku února by měli slevy na jarní bundy ze starých kolekcí, nebo budou mít jen nové kousky. Nikdy nevím, co kdy v obchodech nabízí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catie
16.1.14 06:57

Bunda nema nic moc parametry. Vodeodolnost by snad usla, pokud v tom nebude chodit v desti, ale paropropustnost je spatna, bude v tom jako v plastence.

• Citovat
  • Upravit
3900
16.1.14 07:55

My máme kalhoty od firmy Fantom i od Kukadloo a Fantom je mnohonásobně kvalitnější co se týče materiálu i ušití. Jsem z nich fakt nadšená!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101459
16.1.14 08:18

@lemanka Tak sice není sofshell jako softshell, ale moje zkušenost je taková, že co se odolnosti proti vodě týká, tak tam problém není, rozdíl je opravdu v prodyšnosti… ale zas na druhou stranu, sama mám i hodně levné bundy s prodyšností 3000 (což je to nic moc) a naprosto v pohodě - pravda, nikde v tom neběhám a neprovádím náročné sportovní výkony, mám to jako bundu na běžný provoz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
16.1.14 08:28

Pro malou kupuju v Lidlu. Nepotí se mi v tom, což je pro mě důležité, protože má exém a když prší trochu, tak pláštěnku nedám a když hodně, tak dám. Já to taky mám jako bundu a do žádných extrémů to nemám, takže já jsem spokojená. Jen tyhle bundy z Lidlu jsou hodně rozšířené :mrgreen: Pro sebe mám jednu z Lidlu, tu nemám ještě pořádně ozkoušenou, potom kabátek, ten je zn. Lambeste, koupila jsem si ho abych vůbec ten materiál vyzkoušela. Nepotím se v něm, je v něm teploučko, ale jestli promočí nevím, nezkoušela jsem a teď jsem si koupila v akci Alpine Pro, ten před slevou měl být za 2300, tak jsem zvědavá na ten rozdíl. Koupila jsem si ale na jaro, nebo chladné léto, když hodně chodíme na výlety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
16.1.14 08:41

Syn má Reimu, dcera www.poutout.cz . Jsem spokojená s oběma. Parametry propustnosti/prodyšnosti i píše snad kadý výrobce, tam se musíš rozhodnout ty, co potřebuješ. Soft or Reimy je takový jemější, příjemější. Na druhou stranu méně odolný vůči otěru, po 2 letech nošení je to už hodně znát. Kvalita šití je u obou dobrá, toho bych se u neznámých výrobců bála nejvíc- že budou propouštět švy ( soft beztak všichni kupují). Já osobně bych ještě zvážila příště výběr softu s potiskem - na těch jednobarevných je strašně vidět každá špína a že v softshelkách vymetou fakt kdejaký bordel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
16.1.14 13:52

Já jsem z lidlových a podobných přešla na Hannah- cena ve slevě kolem 600-700,– a kvalita úplně někde jinde. Nakonec ji za 300 nebo 400 vždy prodám, takže než nějakou obyč, dělám to takto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
16.1.14 15:23
@k.a.c.k.a.1 píše:
Já jsem z lidlových a podobných přešla na Hannah- cena ve slevě kolem 600-700,– a kvalita úplně někde jinde. Nakonec ji za 300 nebo 400 vždy prodám, takže než nějakou obyč, dělám to takto.

A jaký je v tom rozdíl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
16.1.14 15:24
@tiffany píše:
A jaký je v tom rozdíl?

u většiny obchoďákových v paropropustnosti. je to to druhé číslo za lomítkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
16.1.14 15:25
@Lama Lama píše:
u většiny obchoďákových v paropropustnosti. je to to druhé číslo za lomítkem.

Jo tyhle čísla jsem viděla, ale myslela jsem spíš na zkušenosti z praxe. Mě se třeba v těch lídláckých malá nepotí, tak jsem chtěla vědět, co navíc mi ještě ta značková dá. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
16.1.14 15:27

Jo a co jsem zkoušela ve Sportisimu, tak některý ty bundy byly draný a ještě k tomu takový tvrdý u švů - na rukávech, u brady, což mi vadilo. Taky ta co jsem zkoušela v CA a nebyla zrovna nejlevnější, tak mi připadala taková trčivá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101459
16.1.14 15:58

@tiffany Já se v nich taky nepotím, takže ty drahé nekupuju, přijde mi to zbytečné, když nemám problém s levnou. Hlavně když mám nějaký drahý kus oblečení, tak na něj podvědomě dávám strašně pozor, kdežto levné neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
16.1.14 18:50
@j.a.n.i1 píše:
@tiffany Já se v nich taky nepotím, takže ty drahé nekupuju, přijde mi to zbytečné, když nemám problém s levnou. Hlavně když mám nějaký drahý kus oblečení, tak na něj podvědomě dávám strašně pozor, kdežto levné neřeším.

Mám to stejně :palec: To drahé pak šetřím a moc si to neužiju. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
17.1.14 15:49

Ono taky zalezi, co v tom delate, pokud jen pomalu chodite, tak se logicky nezapotite a naopak ocenite teplo.. proto i drahe bundy jsou vic prodysne, i tenci, ale logicky stavene na vetsi zatez - takze na bezne prochazce je vam zima, ale pri behani nebo akcni aktivite je to akorat.. takovej manzeluv tilak je bunda za 5tis ale na chozeni naprd, nebot je v ni zima :jazyk: takze i u deti zalezi, jak jsou aktivni.

@lemanka ja na to narazila kdysi urcite mimo sezonu, kdyz byla starsi jeste mimino, mam vel.92 a nosila ji od roka (to mela vel cca 80 az do ted / nosi i 98), ma uzky a dlouhy rukavy, ale mame hubenoura tak pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
17.1.14 18:03
@xreni píše:
Ono taky zalezi, co v tom delate, pokud jen pomalu chodite, tak se logicky nezapotite a naopak ocenite teplo.. proto i drahe bundy jsou vic prodysne, i tenci, ale logicky stavene na vetsi zatez - takze na bezne prochazce je vam zima, ale pri behani nebo akcni aktivite je to akorat.. takovej manzeluv tilak je bunda za 5tis ale na chozeni naprd, nebot je v ni zima :jazyk: takze i u deti zalezi, jak jsou aktivni.@lemanka ja na to narazila kdysi urcite mimo sezonu, kdyz byla starsi jeste mimino, mam vel.92 a nosila ji od roka (to mela vel cca 80 az do ted / nosi i 98), ma uzky a dlouhy rukavy, ale mame hubenoura tak pohoda.

Tak to my tedy neběháme, to je fakt, ale v Jeseníkách jsme s malou tak těch 10 km denně daly ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat