Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Hele tu lahvicku bych teda vynechala. Další zbytečná komplikace a kroutit se ti bude stejně. Kluci na toto proste trpí. U nás pomohlo nosit na tygrika a houpat, houpat, houpat. Babycalm a probiotika jsem dávala také, ale nejvíce proste pomáhaly změny polohy. Až se začne hýbat zlepší se to. Takže vydrz.
@ZoufalkaJ nam pomahal babycalm, a ze jsme trpeli a rektalni trubicka byla na dennim poradku.ta mu ulevila nejvic doporucily mi ji v nemocnici…a ze bekdo rika ze si na to zvykne tak je to blbost pak kdyz uz jsme meli po kolikach tak kadil normalne i prfikoval bez rektalky.byla to pro nas uleva…ale zalezi jen na tobe. a jeste biopron baby probiotika ty byli super.tak zkus a uvidis chce to cas a hlavne vydrzet. ![]()
Ahoj, mam dvoumesicni holcicku, davame ji Babycalm pred kazdym jidlem a pomaha. Biogaiu jsme davali mesic a nevim jestli bylo zlepseni, ted zkousime detsky Biopron. Posledni dva tydny trpime zacpou (ale prdi porad), hrozne se krouti bolesti, kojit se obcas neda tak odstrikam do lahvicky a mam to pro ni vzdy priraveny. Mam ohrivac lahvi Avent a je docela dobry, pouzivam ho kazdy den. Jinak trubickou taky musim pomahat, ale nezavadim ji hluboko, tam je hlavne podrazdit konecnik aby dite tlacilo samo… Jinak zkousej cvicit s nozickama, nam to vetsinou pomohlo. ![]()
Babycalm, nahrivat brisko, rektalni rourku - opravdu neni navykova, probiotika - slysela jsem, ze nekomu Biogaia taky nedelala dobre
mam dobre zkusenosti s Biopron Baby
a zkus treba na par dni vynechat do Dcko…taky dost deti trapi, treba je to i u vas. Bohuzel kluci s tim udajne mivaji vetsi problemy. A polohy - na tygrika, do klubicka a pretrpet, bohuzel…
nastvana nebud. Taky by spinkal a nemuze a jeste ho boli brisko
Kolikrat jsem s malou taky nespala a proste to tak je ![]()
Příspěvek upraven 16.08.19 v 09:17
Lahvicku nedavej, nepomuze to, akorat si rozhodis kojeni, je to komplikace, a ve finale skoncis na UM. Prdy tim nevyresis. Zkus mu par dni nedat ty kapky, proste ho jen koj, zadnej Vitamin D (neboj neumre na to kdyz bude par dni bez nich..), zadny kapky na prdiky. Zadny probiotika, ma jich dost v mlicku. Zkus to takhle par dni, jestli se to zlepsi. Jinak nechavej ho na zadech bez plinky, at se poradne prokope nozickama, to pomuze uplne nejvic. A hodne koj, at se mu ty streva hybou a vsechno jde ven. Dneska je zvykem do miminek uz od porodnice cpat vsemozny kapky, rourky atd, ale zkus to fakt par dni bez niceho a uvidis jestli se to zlepsi.
my nic z toho nedavame, od jeho narozeni jim fazole, cibuli, vsechno, a prdy nikdy nemel.
A jeste muzes zkusit nahrat brisko takovym tim polstarkem co se da do mikrovlnky, to teplo mu udela dobre. Nebo si ho uvaz do satku, to mu to brisko zahreje taky, navic bude v prijemne poloze na vyprdeni a jeste bude spokojeny ze je blizko tebe ![]()
Tak já zkusím vysadit ty kapičky, protože chudinka si teď opravdu nedokáže prdnou
je to hrozný pohled jak trpí. Opravdu si myslíte že lahvička je nesmysl? Spousta žen to kombinuje ne? Já chtěla lahvičkou docílit aby nevdechoval do sebe ten vzduch.
@Kukacka123 takže vy jste s rourkou neměli problémy že by si bez ní neporadila? Zeptam se měla jste k té rource nějaký olejíček, aby se to lépe zavádělo?
Jinak moc děkuji
Ahojda, nezbývá než vydržet. Naše prvorozená tím trpěla taky. Vyzkoušeli jsme celou lékárnu a stejně nejvíc pomohla rektální rourka a masírování. Rourku jsme používali cca od 1 měsíce denně i vícekrát. Ve 3,5 měsících začala prdět, kadit. Žádný návyk nevznikl. Vydrž, bude líp. Jo a rozhodně bych nekrmila z lahvičky. To problém nevyřeší a ty si to akorát zkomplikuješ.
Rourku jsem jemně mázla krémem na zadek.
Příspěvek upraven 16.08.19 v 10:24
Davala jsem babycalm(nekolikrat denne do trosky vody pres lahvicku i jako doplnek pitneho rezimu, ale mala byla na um),probiotika biopron, nahrivaci polstarek do mikrovlnky nebo gelovy(ten byl lepsi, lepe obalil to brisko, vydrzel dele teply) a dle potreby rourku(nezvykla si, vyprazdnila se i bez ni)…toto vse ty potize zmirnily, tezko rict, jak by to vypadalo bez tech vsech pomocniku..a normalne vigantol..
Za mě výrazně pomohl Infacol - je od narození a vigantol jsem dávala zpočátku ráno. Masirovala jsem několikrát za den bříško a večer hodně nahrivala…Rourka byla teda také na denním pořádku, ulevit bolesti bylo silnější nez strach ze zvyku na ni. Teď už vím, ze to byly zbytecné obavy, ze dne na den jsem ji přestala bez problému používat. Je to lepší než tam šudlat s tvrdým teplomerem…
@ZoufalkaJ píše:
Tak já zkusím vysadit ty kapičky, protože chudinka si teď opravdu nedokáže prdnouje to hrozný pohled jak trpí. Opravdu si myslíte že lahvička je nesmysl? Spousta žen to kombinuje ne? Já chtěla lahvičkou docílit aby nevdechoval do sebe ten vzduch.
@Kukacka123 takže vy jste s rourkou neměli problémy že by si bez ní neporadila? Zeptam se měla jste k té rource nějaký olejíček, aby se to lépe zavádělo?
Jinak moc děkuji
Ja sama jsem pouzila asi 2× a namazala Bepanthenem pred zavedenim. Ale kamaradka pouzivala porad a jak malej rostl, tak se to rovnalo samo a v pohode se vyprdel i vykakal sam ![]()