Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojte všem. Mám obrovskou prosbu. Sháním na následující dva dny volna tipy na výlet. Jsme z východních čech, od Náchoda. Manžel už dělá skoro tři roky v kuse, bez přestávky a je to na něm znát
. Takže sháním výlet, kde si on odpočine a malý si to užije
. Takže aby to bylo vhodné i pro tak malé dítě. Už jsem na netu probrouzdala kde co, ale asi neumím hledat. Chceme vyjet autem, abychom zjistili, jak se bude malej chovat, protože plánujeme cestu do Chorvatska a Honzík nebyl nikdy v autě dýl jak hodinu. Kdo má dobrý tip, poraďte prosím. Asi už toho mám hlavu tak plnou, že už asi nevymyslím vůbec nic
.
Šárka
Ahojky,
jestli chcete kousek dál, ale ne nějak závratně moc, doporučila bych Ti Rožnov pod Radhoštěm. Před dvěma lety jsme jím pouze projížděli na Slovensko do termálů, ale nakonec jsme tam strávili 3 dny, jak se nám tam líbilo. Jsou tam 2 kempy s chatkami a sociálkami, vyhřívaným bazénem, určitě i nějaké penziony a hotely (ty jsme teda nevyhledávali).
Super byl skanzen: www.vmp.cz a stále tam pořádají nějaké kulturní akce, na ty volné 2 dny např. http://www.vmp.cz/…cervenec.htm#…zka , také jsme byli na výletě na kolách na Pustevnách.
Jo a líbilo se to i našemu Matýskovi, kterému v té době byl rok a půl.
Tak ať se vám výlet vydaří!
Katka
Ahoj Katko, díky za tip. Vypadá to fakt úžasně
, už jen ty fotky jsou super. Asi to zkusíme. Díky ti za tip.
Šárka
jen přidám info, že na Pustevnách je 5.7.06 jarmark, je tam spousta lidí, ale je to tam moc fajn. Můžete si zajít na pěknou procházku. My tam byli loni a moc jsme si to užili.
Ahojky,
my taky plánujeme nějaký výlet na dny volna. Pojedeme asi směr Morava - tam plánujeme navštívit Macochu, pak bychom chtěli jet na zámek Lednice, Mikulov. Pak bychom chtěli někde přespat a další den bychom vyrazili směr jižní Čechy.
Ahoj, při projíždění Vysočinou na přenocování doporučuju Sporthotel v Hrotovicích. Jsou tam hrozně bezva a na miminka plně zařízení. Nám se tam moc líbilo. Mají krásný bazén a hlavně výřivku. My tam prožili krásný víkend.