Soud o dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3819
31.12.16 14:12

@Tamtama To je mi lito… tezko ti muze chybet neco, co jsi nikdy nezazila :nevim: Ja jsem vyrustala s uzasnym otcem a zazitky, ktere mam z detsvim s nim mi nic nenahradi… dodnes mi hodne pomaha i s mymi detmi. Asi mam v zivote stesti, ale muj chlap je taky uzasnym otcem pro nase deti… hraje si s nimi uplne jinak nez ja, muzska hra je proste uplne jina. Rozviji v nich jine vlastnosti, podnika vypravy za dobrodruzstvim - napr. do lesa kde si na plynovem varici vari caj z nalezenych bylinek jako indiani atd. dcera je jeho nejvetsi mazel a pro syna je bezkonkurencnim vzorem v chovani - chce delat vse jako tata (povolani, sporty, doma porad neco „spravuje“, pomaha mi jako tata -otevira mi dvere, chce nosit tasky s nakupem atd. )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
31.12.16 14:16

@Agrion jasně, je něco jinýho otce nikdy nepoznat, nebo o něj přijít, to samozřejmě. Pro mě třeba výpravy za dobrodružstvím nejsou to pravé ořechové, pro mého staršího syna (taky nezná otce) jsou, takže občas s mou mamkou něco vymyslíme. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
31.12.16 15:42
@Anonymní píše:
Ahoj holky, snad mi některá poradí. Za měsíc me ceka soud o dítě. Ex chce dceru (2 roky) na víkendy. Ja s tim nesouhlasím. Pujcuju ji ted vždy jen na den, na noc musi domu. Bojim se aby u soudu neuspěl. Dceru v noci kojim protoze jinak mi nechce usnout. Ma šanci? A kdyby uspěl a ja se odvolala tak mu ji na noc dávat nemusím? S rychlosti soudu bych to tim mohla minimálně oddálit :)

dvouleté dítě už nemusí být kojeno. Ano, může ji dostat na víkend. Nezlob se, ale to není mimino :think: pokud je na něj zvyklá, nebude to problém. Kojení není v tomto věku důvod. Oddalovat nemá smysl, ubližuješ jen jejich vztahu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
31.12.16 17:35

Jsem v celku zastance kojeni. ale co je vic pro dvou lete dite. kojeni nebo tata? mliko nepotrebuje. na usinani se bude tulit s tatou. pokud neni zvKla, tak postupne. odpoledne plus noc. a hlavne pozitivni pristup.
mimochodem, to majetnicke PUJCOVAT… :roll:
chtela by sis vlastni dite taky pujcovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.18 09:39

Obnovuji diskuzi.

V pátek máme 1. ústní jednání. Bohužel nebyla možná dohoda. Včera jsem měla schůzku s právničkou ohledně detailů a jsem vyděšená z toho že se mě bude ptát soudkyně, advokátka manžela a já mám strach… Nejsem zrovna pohotový řečník, obvykle nedokážu moc v odpovědích takzvaně bruslit…
Budu ráda za vaše zkušenosti s průběhem ústního jednání a snad mě to trochu uklidní.
Moc děkuju :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.8.19 17:34

Dobrý den

Dobrý den mám dotaz, 2.10.2019 mě čeká soud, syna mám předčasně podle OSPODu v péči a u soudu půjde jen o alimenty a návštěvy, synovi bude v tu dobu 2,5roku, a bejvalej mě ukecava na společné bydlení, jelikož bydlíme odděleně ale já mu naznačila hodnekrat že s ním bydlet nechci ale on je neodbytný a akorat se hádáme, prostě mi vadí, jelikož se k nám choval hnusně a teď je nepříjemně vlezlej a dotěrnej a najednou i nosí syna za krkem a před půl rokem to ještě nedělal. Tak se chci optat může mě nutit abych s ním bydlela i když nechci i když není ještě rozsudek o svěření do péče, a co když u již třetí soudu bude tvrdit že s námi chce bydlet a nechce platit alimenty? Jelikož k prvnímu soudu se nedostavil a k druhému soudu taky ne a tam jsem nebyla ani já protože mi řekli že tam nemusím, ale odročil to kvůli tomu že neměli zprávy od policie a nemocnice jelikož nám ublížil a byli jsme se synem kvůli němu v nemocnici. A jaké mám šance že soud vynese rozsudek i když on bude proti svěření syna do mě péče a proti alimentům?

• Citovat
  • Upravit
Pvln34
21.8.19 17:58
@Anonymní píše:
Dobrý den mám dotaz, 2.10.2019 mě čeká soud, syna mám předčasně podle OSPODu v péči a u soudu půjde jen o alimenty a návštěvy, synovi bude v tu dobu 2,5roku, a bejvalej mě ukecava na společné bydlení, jelikož bydlíme odděleně ale já mu naznačila hodnekrat že s ním bydlet nechci ale on je neodbytný a akorat se hádáme, prostě mi vadí, jelikož se k nám choval hnusně a teď je nepříjemně vlezlej a dotěrnej a najednou i nosí syna za krkem a před půl rokem to ještě nedělal. Tak se chci optat může mě nutit abych s ním bydlela i když nechci i když není ještě rozsudek o svěření do péče, a co když u již třetí soudu bude tvrdit že s námi chce bydlet a nechce platit alimenty? Jelikož k prvnímu soudu se nedostavil a k druhému soudu taky ne a tam jsem nebyla ani já protože mi řekli že tam nemusím, ale odročil to kvůli tomu že neměli zprávy od policie a nemocnice jelikož nám ublížil a byli jsme se synem kvůli němu v nemocnici. A jaké mám šance že soud vynese rozsudek i když on bude proti svěření syna do mě péče a proti alimentům?

Tak on ta fyzicky napadol tak, že si skončila v nemocnici a ty ešte premýšľas že s ním možno pôjdeš bývať 8o preboha. Nenechaj sa manipulovať jeho kecami, postav sa na vlastné nohy - aby súd videl ze sa o syna vieš postarať a hlavne všetko ries s právnikom. :cert:

• Citovat
  • Upravit
284
21.8.19 19:02

No ani ve snu bych neuvažovala nad tím, abych se k takovému chlapovi vrátila. Vždyť píšeš, že vám ublížil! Já bych se asi ještě klepala pokaždé kdy bych musela dítě odevzdat na návštěvu k,,tatínkovi" jestli se děcko vrátí v pořádku. Od takového manipulátora co nejdál. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
21.8.19 19:48

Nemůže tě vůbec nutit, abys s ním bydlela. Pokud vám ublížil neumím si představit soud, který by mu syna dal do péče-Teda pokud u tebe není nějaký zásadní problém-alkohol, drogy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí