Soukromí na toaletě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13745
2.1.21 21:01

My se na záchodě většinou nezavíráme, ale snažíme se nelézt si tam. Ale občas se to stane a nijak to neřešíme. Občas muže pustím, když se sprchuju, když se potřebuje třeba vyčůrat, já občas musím nutně na velkou, když se sprchuje on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40388
2.1.21 21:17
@Anonymní píše:
Zdravím, prosím vás, jak mám vysvětlit partnerovi, že potřebuju alespoň na toaletě trochu svého soukromí.. zase byla scéna, lomcoval dveřmi, snažil se je z venku odemknout. Já byla na velké potřebě, nechtěla jsem, ať tam chodí. Dělá mi to pořád, prý nechápe, proč se doma zamykám. Prý chtěl jít zrovna do koupelny. To tak opravdu v domácnostech chodí, že člověk nemá ani na toaletě soukromí? Vždy, když tohle dělá, připadá mi jako blázen.

Tohle jsem naštěstí nezažila a doufám, že už se toho v tomhle životě ani nedožiju, to bych nedala… :)
I ty malé děti se rychle naučí, že na záchod se nikomu neleze…

A jak to máš se soukromím v jiných oblastech?
Můžeš kdykoliv chceš jít ven s kamarádkou, neleze Ti do mobilu, do meilu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.21 21:22

@free333 v ostatních věcech v pořádku, jen na ten záchod má úchylku :roll:

• Citovat
  • Upravit
40388
2.1.21 21:23
@Anonymní píše:
@free333 v ostatních věcech v pořádku, jen na ten záchod má úchylku :roll:

Tak aspon že tak…

A dělá to často?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.21 23:14

To mi tedy vůbec hlava nebere. Možná bych mu zkusila ještě jenou promluvit do duše. :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
3.1.21 09:25

Proto bych nikdy nechtěl mít spojené WC a koupelnu.
Tak my máme koupelnu i záchod zvlášť, na záchodě se nezamykáme, ale jsem naučen už od dětství a naučil jsem to i svoje děti, že před vstupem na WC zaklepou na dveře, jestli tam někdo nevykonává potřebu,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
3.1.21 09:29

Pritel to delal taky pravidelne. Pokazdy, kdyz jsem sla na zachod jsem vedela ze do minuty bude potrebovat do koupelny. Asi 3× jsem mu vysvetlila, ze opravdu nechci aby mi lezl na zachod a uz se to neopakovalo. Samozrejme, kdyz to bylo opravdu nutne, tak mi to nevadilo, ale kdyz tam sel pro neco co mohlo pockat, tak proste musel pockat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
3.1.21 18:35

Tchánovci mají na WC jen zatahovací dveře, které navíc nejdou úplně dovřít. :zed: Když předělávali byt, většina se modernizovala, jen obývací pokoj a nedovírající zatahovačky na WC zůstávají :mrgreen: teď už je před záchodem jen chodba ke koupelně a ke skříním, ale dříve tan byl kuchyňský kout a já měla problém se tam dojít jen vyčůrat, no jako kdyby tam seděli rovnou všichni se mnou :mrgreen: naštěstí jsem tam nikdy za celá ta dlouhá léta nepotřebovala na velkou :andel: i jen představa uprdnutí mě děsí ještě dnes :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
3.1.21 18:40
@Anonymní píše:
Zdravím, prosím vás, jak mám vysvětlit partnerovi, že potřebuju alespoň na toaletě trochu svého soukromí.. zase byla scéna, lomcoval dveřmi, snažil se je z venku odemknout. Já byla na velké potřebě, nechtěla jsem, ať tam chodí. Dělá mi to pořád, prý nechápe, proč se doma zamykám. Prý chtěl jít zrovna do koupelny. To tak opravdu v domácnostech chodí, že člověk nemá ani na toaletě soukromí? Vždy, když tohle dělá, připadá mi jako blázen.

Asi tě podezírá kdoví co tam děláš :lol:
U nás se naštěstí tohle respektuje. Proboha, ještě aby mi lezl na záchod…
Stačí, že se mi pořád cpe do sprchy a „obtěžuje mě“ tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39535
4.1.21 10:14
@Seraph angel píše:
Proto bych nikdy nechtěl mít spojené WC a koupelnu.
Tak my máme koupelnu i záchod zvlášť, na záchodě se nezamykáme, ale jsem naučen už od dětství a naučil jsem to i svoje děti, že před vstupem na WC zaklepou na dveře, jestli tam někdo nevykonává potřebu,

Ja bych rekla, ze to je prece videt i podle vypinace, ze tam nekdo je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
983
4.1.21 10:18
@Žirafa 69 píše:
Ja bych rekla, ze to je prece videt i podle vypinace, ze tam nekdo je…

Nekdo ho ma zevnitr, ale tak vidim zavrene dvere tak klepnu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.21 10:27

My si doma většinou jen necháme přiotevřené dveře ale vzájemně si tam nelezeme, dokonce aj náš pes ví že když jsme některý na wc že do koupelny nemá lést :D asi inteligentní pes

• Citovat
  • Upravit
101
4.1.21 10:57

@Žirafa 69
Ano, vypínač máme před dvěmi WC, ale jelikož bydlím v rodinném domě a máme na WC okno, tudíž se tam logicky přes den nesvítí. A dveře od WC zavíráme i když tam nikdo není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39535
4.1.21 13:07
@Galitea píše:
Nekdo ho ma zevnitr, ale tak vidim zavrene dvere tak klepnu :nevim:
@Seraph angel píše:
@Žirafa 69
Ano, vypínač máme před dvěmi WC, ale jelikož bydlím v rodinném domě a máme na WC okno, tudíž se tam logicky přes den nesvítí. A dveře od WC zavíráme i když tam nikdo není.

Jasne, to mi v tu chvili nedoslo.
Ono taky i kdyz je treba maly byt a jsou tam napr.dva a kdtz toho druhejo nevidim, tak by mi bylo i dle toho jasne, ze je tam. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
4.1.21 13:25
@Anonymní píše:

Jedinej člověk co mi leze na záchod je naše malá ale že by mi tam vlezl přítel to by mi rozhodně normální nepřišlo. Ikdyž jsme měli v jednom bytě, společnou koupelnu se záchodem, tak když byl jeden znáš na wc, tak ten druhý prostě počkal, ať už v tý koupelně chtěl cokoli. Je to slušnost, to že spolu bydlíme neznamená, že nemáme nárok na soukromí. Navíc si nedokážu představit, že bych koukala na přítele jak kadí. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová