Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kaktusanda píše:
Jedinej člověk co mi leze na záchod je naše malá ale že by mi tam vlezl přítel to by mi rozhodně normální nepřišlo. Ikdyž jsme měli v jednom bytě, společnou koupelnu se záchodem, tak když byl jeden znáš na wc, tak ten druhý prostě počkal, ať už v tý koupelně chtěl cokoli. Je to slušnost, to že spolu bydlíme neznamená, že nemáme nárok na soukromí. Navíc si nedokážu představit, že bych koukala na přítele jak kadí.
Hlavne ono to neni o tom, ze zkusil za kliku
ale to barvite popsani toho “zase byla scéna, lomcoval dveřmi, snažil se je z venku odemknout”… ja si to proste predstavim a smeju se nahlas jak blba
jak se tam chudak snazi dobyvat pres zamek, uplne ho tam vidim u tech dveri s celym naradim ![]()
@Galitea píše:
Hlavne ono to neni o tom, ze zkusil za klikuale to barvite popsani toho “zase byla scéna, lomcoval dveřmi, snažil se je z venku odemknout”… ja si to proste predstavim a smeju se nahlas jak blba
jak se tam chudak snazi dobyvat pres zamek, uplne ho tam vidim u tech dveri s celym naradim
Jo to máš pravdu, to mohlo vypadat vtipně, ještě že nezavolal zámečníka
každopádně by se měl hodit do klidu, jak kdyby si myslel, že tam dělá bůhví co
My máme naštěstí záchody 2 a ještě oddělené od koupelny která je zvlášť takže to nehrozí ![]()
Ale leze mi tam dítě tomu je to jedno v říjnu jí byly 2 roky.. kdy by asi tak mohla začít chápat, že mamča potřebuje chvilku soukromí a normálně to akceptovat?
Nemam problem s tim, ze se treba prijde chlap vycurat, kdyz jsem ve sprse nebo si cistim zuby, ale to je vetsinou rano, aby se usetril cas. Ze by se mi tam dobyval, kdyz hazim bobek ZAMCENA (= trk trk), to normalni fakt neni. Asi bych se ho zeptala, jestli mi jako prisel utrit zadek nebo co. Hlavne nechapu, ze se toto deje opakovane. ![]()
@Galitea píše:
Hlavne ono to neni o tom, ze zkusil za klikuale to barvite popsani toho “zase byla scéna, lomcoval dveřmi, snažil se je z venku odemknout”… ja si to proste predstavim a smeju se nahlas jak blba
jak se tam chudak snazi dobyvat pres zamek, uplne ho tam vidim u tech dveri s celym naradim
Tak standardní koupelnove dvere zvenku odemknes petikorunou nebo kreditkou, je to z bezpečnostních důvodů.
@Kaktusanda
Přesně tak. Ja absolutne nedokazu pochopit, jak tohleto muze nekoho jen napadnout, natoz aby to vubec udelal. ![]()
A o „zachodokoupelne“,kam se nekdo chysta, muze rict druhemu predem, jestli chce/potrebuje, at jde, ze tam jdu, ale donest tam treba to triko jen do kose, no to uz je nad me chapani.
Proste to povazuju za naprostou slusnost a samozrejmost, ze se nic takoveho nedela. Jiste, chapu u malych deti apod, ale to ted na mysli nemam, mluvim o dospelych lidech.
@j.a.n.i1 píše:
Tak standardní koupelnove dvere zvenku odemknes petikorunou nebo kreditkou, je to z bezpečnostních důvodů.
Ja bych chtela hrozne videt tu situaci jak bezi pro kreditku a lomcuje tam s ni a pak vyskoci pred svou partnerku s viteznym “Ha!”
A dal? Vitej v mem chrame smradu, ty pako. ![]()
@Galitea píše:
Ja bych chtela hrozne videt tu situaci jak bezi pro kreditku a lomcuje tam s ni a pak vyskoci pred svou partnerku s viteznym “Ha!”![]()
A dal? Vitej v mem chrame smradu, ty pako.
Nevim, nemam potrebu si nic takoveho predstavovat, pouze jsem konstatovala, ze na tyto zamky naradi ani zamecnik netreba.
@j.a.n.i1 píše:
Nevim, nemam potrebu si nic takoveho predstavovat, pouze jsem konstatovala, ze na tyto zamky naradi ani zamecnik netreba.
Tak to ja si to predstavuju, me cela ta diskuze strasne bavi ![]()
Mě to vadí, zaviram se, případně i zamykam.
Znam ale i lidi, co jim to nevadí a jsou schopni se s dotyčným sedícím na WC ještě i normálně vybavovat.
Takže záleží na zvyku