Soukromý detektiv

Anonymní
23.5.14 13:41

Soukromý detektiv

Nemáte někdo zkušenost s vyhledáním osoby pomocí soukromého detektiva?

jde o mého otce, který se přestěhoval z posledně mě známé adresy a novou adresu mi nesdělil i přes můj dotaz.
pokud bych si zaplatila, aby ho vypátrali, dozví se to otec??

prosím o zachování anonymity, děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
111verunka111
23.5.14 13:46

Známá to nechala udělat anonymně, ale šlo o jejího přítele, byla přesvědčena, že jí podvádí. A vím, že to bylo pekelně drahý, ale kolik, to netuším

• Citovat
  • Upravit
327
23.5.14 13:47

Akorát tady na mě vyskočila reklama s tímto odkazem http://www.grundsecurity.cz/?… … osobní zkušenosti nemám, takže neporadím… Ale podle mě by se to otec neměl dozvědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
23.5.14 14:11

Mohu se zeptat, proc ho chces hledat, kdyz on nechce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.14 14:17

@wildcherry nebudu zde psát důvody

• Citovat
  • Upravit
24379
23.5.14 14:19
@Anonymní píše:
@wildcherry nebudu zde psát důvody

ok, promin za dotaz :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.5.14 19:59
@Anonymní píše:
Nemáte někdo zkušenost s vyhledáním osoby pomocí soukromého detektiva?

jde o mého otce, který se přestěhoval z posledně mě známé adresy a novou adresu mi nesdělil i přes můj dotaz.
pokud bych si zaplatila, aby ho vypátrali, dozví se to otec??

prosím o zachování anonymity, děkuji

nedozví se nic, soukromé očko si klidně zaplať. Ovšem počítej s tim, že to není zase tak levná sranda. Kámoš nechal týden sledovat svoji babu, bo si myslel, že ho podvádí, blbec zjistil, že mu chystá narozeninové překvapení a zacvakal téměř 50 tis :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27695
23.5.14 20:00
@martina.se píše:
nedozví se nic, soukromé očko si klidně zaplať. Ovšem počítej s tim, že to není zase tak levná sranda. Kámoš nechal týden sledovat svoji babu, bo si myslel, že ho podvádí, blbec zjistil, že mu chystá narozeninové překvapení a zacvakal téměř 50 tis :mrgreen:

drahý narozeniny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.14 20:03

@martina.se hmm, tak touto cestou se teda asi nedam, tolik do toho investovat nemuzu :zed:

• Citovat
  • Upravit
72725
23.5.14 20:04
@ka2ka píše:
drahý narozeniny :lol:

blbec chlap, no.. pořád vrtal, hrozný machr a pak toto.. dostal lekci, holčině se omluvil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.5.14 20:06
@Anonymní píše:
@martina.se hmm, tak touto cestou se teda asi nedam, tolik do toho investovat nemuzu :zed:

ona to není zase taková sranda - platíš nejen detektiva na hodinu, ale veškeré další náklady co se týče auta, např vstupů (pokud někde platí), fotky, vyvolání atd.. vycházelo to cca 700 kč na hodinu, žádná sranda. Ale zkus se poptat, zajímají se tím bezpečnostní agentury, možná to vyjde i levněji, když jde jen o vysledování adresy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.14 20:07
@Anonymní píše:
@martina.se hmm, tak touto cestou se teda asi nedam, tolik do toho investovat nemuzu :zed:

tak zkus požádat „Poštu pro tebe“ na ČT 1 třeba ti jej najdou oni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.14 08:28
@kočička Evička píše:
tak zkus požádat „Poštu pro tebe“ na ČT 1 třeba ti jej najdou oni :lol:

tak to ani omylem :zed:

nehlede na to, ze ten porad nesnasim :roll:

• Citovat
  • Upravit
27695
24.5.14 09:43
@Anonymní píše:
tak to ani omylem :zed:nehlede na to, ze ten porad nesnasim :roll:

hurá, alespon někdo kdo ten pořad nemá rád já už myslela, že jsem exot :lol: a zkusit ho najít přes zaměstnavatele, kamarády, kolegy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.14 12:20

@ka2ka bohužel by mu to kolegove rekli, zamestnavatel takove info urcite poskytnout nemůže, a opet by se to dozvedel…

znama je policistka, mohla by ho dohledat, ale problém je, ze otec je statni zamestnanec, ve vysoke funkci a ona by mela problém, proc „sleduje“ udaje tohoto člověka…

fakt nevim, jak ho vypátrat, aby o tom nevedel a me to nezruinovalo :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová