Soukromý detektiv

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24.5.14 13:06
@Anonymní píše:
@ka2ka bohužel by mu to kolegove rekli, zamestnavatel takove info urcite poskytnout nemůže, a opet by se to dozvedel…

znama je policistka, mohla by ho dohledat, ale problém je, ze otec je statni zamestnanec, ve vysoke funkci a ona by mela problém, proc „sleduje“ udaje tohoto člověka…

fakt nevim, jak ho vypátrat, aby o tom nevedel a me to nezruinovalo :oops:

když víš, kde pracuje, tak si vezmi brýle a paruku a jeď za ním, až půjde z práce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.14 13:55
@kočička Evička píše:
když víš, kde pracuje, tak si vezmi brýle a paruku a jeď za ním, až půjde z práce :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:

bydlim v jinem meste :D

• Citovat
  • Upravit
24379
25.5.14 23:38

Nechapu jednu vec.Ty ses jeho dcera, on o tebe jako otec nestoji. Pokud ti neco nedluzi.(penize, vysvetleni, majetek),tak ho nech byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.14 08:17

@wildcherry nevis o co jde, ja to tady vysvětlovat nebudu…

• Citovat
  • Upravit
27662
26.5.14 09:55

Psala jsi že je to státní zaměstnanec tak by to zase neměl být takový problém :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.14 12:09
@ka2ka píše:
Psala jsi že je to státní zaměstnanec tak by to zase neměl být takový problém :think:

no je to problém u te zname policistky, ta kdyby se na neho v registru divala, sla by na kobereček. kdyby to byl „obycejny“ obcan, nejak by to okecala, ale on ma vysokou funkci…

• Citovat
  • Upravit
17
8.7.18 15:53

Můj kamarád si najmul soukromého detektiva z Neratovic. Ani po půl roce mu neoznámil výsledek. Když se o to začal zajímet, tak mu ten detektiv říkal, že si už nevzpomíná, a po chvilce si jako vzpoměl a řekl že se ta jeho věc nedala zjistit. A že se domníval, že mu prý výsledek po emailu poslal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5433
8.7.18 17:09

No, trvalé bydliště je uvedeno třeba v OR nebo v katastru, tuším. Takže by stačilo, kdyby otec byl např. předseda představenstva v nějaké společnosti (zkus vyhledávat na OR podle osob), nebo kdybys věděla, že někde vlastní nemovitost. Teda, to tak lovím z paměti, snad nekecám.
Ale počkat si na něj před prací, to mi nepřijde jako špatné řešení… je jedno, že nejste v tom samém městě, ne?
Ještě mě napadlo poslat mu dopis do vlastních rukou s dodejkou. Třeba by to z té staré adresy přeposlali na jeho novou a někde na dodejce by to bylo uvedeno. Ale nevím, jestli pošta takhle funguje. Možná teď budu akorát za v*la. :lol:
Kdybys byla ochotná napsat, v jaké funkci (obecně) dělá, třeba by tady někoho něco napadlo, ale vzhledem k tomu, že se asi nechceš rozepisovat vůbec, tu nikdo moc neporadí. I když pár diskusí, kde někdo někoho hledal, jsem už zaznamenala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
7.5.21 19:00
@Anonymní píše:
Nemáte někdo zkušenost s vyhledáním osoby pomocí soukromého detektiva?

jde o mého otce, který se přestěhoval z posledně mě známé adresy a novou adresu mi nesdělil i přes můj dotaz.
pokud bych si zaplatila, aby ho vypátrali, dozví se to otec??

prosím o zachování anonymity, děkuji

Dobrý den, dle data vidím, že diskuse už je stará, ale přesto zkouším: Dohrála jste se tehdy nějakého výsledku? Řeším něco podobného.
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
7.5.21 19:07
@Anonymní píše:
@ka2ka bohužel by mu to kolegove rekli, zamestnavatel takove info urcite poskytnout nemůže, a opet by se to dozvedel…

znama je policistka, mohla by ho dohledat, ale problém je, ze otec je statni zamestnanec, ve vysoke funkci a ona by mela problém, proc „sleduje“ udaje tohoto člověka…

fakt nevim, jak ho vypátrat, aby o tom nevedel a me to nezruinovalo :oops:

Tak to ať ani nezkouší, za to padají extrémní tresty. Dělala jsem v oboru, a jeden týpek z jiného odd. takhle v registru dohledal svojí ex manželku co mu zdrhla s jiným chlapem, no po návštěvě jejich domu měl neskutečný průser a snad mu i hrozily 2 roky. Já chápu že hlavně v soukromých věcech člověka svědí ruce, stačí pár kliknutí, ale nesmí se. Navíc se historie hledání zapisuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
7.5.21 19:35

@nototo No ano, to chápu. Ochrana soukromí…
Ale stejně - jak najít člověka, u kterého znáte jen jméno, příjmení a rok narození? Víc nic. Sociální sítě veškeré žádné, že by bez šance?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová