Soukromý porod u Apolináře

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1908
14.3.12 17:37

soukromý porod u Apolináře

Ahoj, mám možnost porodu u soukromého lékaře MUDr. B. Kratochvíla v pražské porodnici U Apolináře, samozřejmě za poplatek…najde se někdo, kdo takto rodil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2803
14.3.12 18:02

Kolik to stojí ? :think: Já rodila ve Vrchlabí, přirozený porod, soukromí, péče, prostředí, manžel i starší dítko tam mohlo se mnou celou dobu být a spát, jídlo - vše nadstandard, jako na hotelu a šlo to na pojišťovnu. Samozřejmě jsem platila nadst. pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
14.3.12 18:18

V pražských porodnicích se musíš registrovat a já jsem bohužel termín registrace nestihla (teprve nyní se tam stěhujeme), takže nemám možnost rodit zadarmo v Praze a tak mi byla nabídnuta tato možnost…za 14 tis. Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
14.3.12 18:29

Když začneš rodit, musí tě přijmout… Přinejhorším si z domu zavoláš sanitku a oni tě prostě někam odvezou, kde budou mít zrovna volno.

Pokud k tomu nemáš jiné důvody, schovala bych si ty peníze na jiné věci…

Případně kolem Prahy jsou porodnice… nejsem odtud, takže nevím, napadají mě Hořovice třeba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
14.3.12 18:38

Peníze mne netrápí…já jsem se spíš potřebovala poradit s někým, kdo takovýto porod již absolvoval - jestli to probíhá jako „normální registrovaný“ porod nebo ke mně bude mít personál jiný přístup a bude mi dávat najevo, že jsem ta soukromá…
a nebýt registrovaná a až to na mě přijde, tak si zavolat sanitu a čekat, kam mě odvezou, tak na to nemám povahu…potřebuju vědět do jakého prostředí půjdu, jak to tam vypadá a tak…ale díky za názory :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
14.3.12 18:42
Pipet píše:
Když začneš rodit, musí tě přijmout… Přinejhorším si z domu zavoláš sanitku a oni tě prostě někam odvezou, kde budou mít zrovna volno.

Pokud k tomu nemáš jiné důvody, schovala bych si ty peníze na jiné věci…

Případně kolem Prahy jsou porodnice… nejsem odtud, takže nevím, napadají mě Hořovice třeba :nevim:

Presne tak. Hodne si chvali i Neratovice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
14.3.12 18:44

Jako já bych už z principu odmítla platit panu doktorovi za toto… To má asi bezva vedlejšák, co?

Pokud chceš vidět prostředí, vybrala bych nějakou tu „vedlepražskou“ porodnici.
Ale volba je na Tobě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
14.3.12 18:48

Jsem prvorodička…tak se ptám - musím si ale vybrat porodnici s dojezdem do 2 hodin od prasknutí plodové vody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
14.3.12 18:49

Já rodila u Apolináře (mého kamaráda tam dělá kamarád - MUDr. Pařízek), jelikož jsem si porod u něj nezaplatila, takže jsem nadstandardní péči nezažila, ale vím asi jak to probíhá, protože mi byla nabídnuta, no stejně jak jsem jeho jméno měla napsané na průkazce, takže příjem od sester bylo velmi vlažné a byli poznámky. No jelikož je to úplatek, tak doktor se u tebe bude starat v soukromé ordinaci, když to na tebe přijde a nebude ve službě tak přijede, jen pokud bude mít dovolenou máš smůlu. Pak bude celou dobu s tebou u porodu a asi tě protlačí na nadst. pokoj a asi budeš mít prioritu. Já osobně bych ani s „podplaceným“ doktorem či sestrou v této porodnici nerodila a radši bych si zaplatila soukromou porodnici (Meda) nebo jela za hranice Prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
14.3.12 18:49
Zuzlounek píše:
Peníze mne netrápí…já jsem se spíš potřebovala poradit s někým, kdo takovýto porod již absolvoval - jestli to probíhá jako „normální registrovaný“ porod nebo ke mně bude mít personál jiný přístup a bude mi dávat najevo, že jsem ta soukromá…
a nebýt registrovaná a až to na mě přijde, tak si zavolat sanitu a čekat, kam mě odvezou, tak na to nemám povahu…potřebuju vědět do jakého prostředí půjdu, jak to tam vypadá a tak…ale díky za názory :D

Ja si myslim ze to bude probihat jako u kazdy jiny rodicky. Kamaradka takhle zaplatila, cekala od toho nevim co, a skutek utek.
Neresila bych to byt tebou. A co vim kdyz jsem byla u Apolinare pro razitko s registraci tak tam prisla mamina, ktera na to zapomela a proste ji nekam dopsali, zkus se podivat na jejich stranky, mam dojem ze tam neco o pozdejsi registraci je psano. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
14.3.12 18:50

Mají plno i Vinohrady a Bulovka? Ty dříve registrovaly i docela pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
14.3.12 19:05
Pozdní registraci jsem již zkoušela a bohužel nepochodila… :(
bellezza píše:
Zuzlounek píše:
a nebýt registrovaná a až to na mě přijde, tak si zavolat sanitu a čekat, kam mě odvezou, tak na to nemám povahu…potřebuju vědět do jakého prostředí půjdu, jak to tam vypadá a tak…ale díky za názory :D
Ja si myslim ze to bude probihat jako u kazdy jiny rodicky. Kamaradka takhle zaplatila, cekala od toho nevim co, a skutek utek.
Neresila bych to byt tebou. A co vim kdyz jsem byla u Apolinare pro razitko s registraci tak tam prisla mamina, ktera na to zapomela a proste ji nekam dopsali, zkus se podivat na jejich stranky, mam dojem ze tam neco o pozdejsi registraci je psano. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
14.3.12 19:06
Vinohrady mi nebyly doporučeny a Bulovka mne bohužel již taky nezaregistruje, jsem v 28tt…
Alpaka píše:
Mají plno i Vinohrady a Bulovka? Ty dříve registrovaly i docela pozdě.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
14.3.12 19:20
Když já se bojím, že až mi praskne voda a bude to třeba přes den, tak než manžel dojede z práce pro mě a pak se ještě motat přes Prahu do porodnice mimo Prahu, tak to prostě nestihneme… jsem pěkný nervák…nejradši bych bydlela hned vedle porodnice :D jak jste to dělaly vy ostatní?
helenkka píše:
Zuzlounek píše:
Vinohrady mi nebyly doporučeny a Bulovka mne bohužel již taky nezaregistruje, jsem v 28tt…
Alpaka píše:
Tak zkus ty mimopražské. Z Prahy se jezdívá do Hořovic nebo Neratovic.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
14.3.12 19:23
Zuzlounek píše:
Když já se bojím, že až mi praskne voda a bude to třeba přes den, tak než manžel dojede z práce pro mě a pak se ještě motat přes Prahu do porodnice mimo Prahu, tak to prostě nestihneme… jsem pěkný nervák…nejradši bych bydlela hned vedle porodnice :D jak jste to dělaly vy ostatní?
helenkka píše:
Zuzlounek píše:
Alpaka píše:
Tak zkus ty mimopražské. Z Prahy se jezdívá do Hořovic nebo Neratovic.

Tak zavoláš sanitku, oni tě dovezou kam budeš chtít, jen pokud budou mít plnou (i kdybys byla registrovaná), tak tě nepřijmou, pokud nebudeš už rodit. Neboj, ono to většinou tak rychlé není, pokud nemáš překotný porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková