Sousedi prudí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
a12
61023
24.3.22 17:19
@Tomie píše:
Můžu potvrdit, že prádlo na tuhle vzdálenost načichne. :)Jinak to je celkem trollení - sami si uvnitř nekouříte, ale že jiným to smrdí, to se divíte. Co to je za úvahu? :roll:

Ja si myslim, že na svym pozemku si můžou kouřit jak chtěj, ne? Fakt mě nikdy nenapadlo jít za sousedem, že mám venku prádlo ať jde kouřit domů 8o ne, prádlo mi od jeho cigaret nesmrdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
24.3.22 17:20

Nesnašim čmoud z cigar.. ale jste na svem, takže nazdar šáteček a vubec si nedělej žadne ujímání ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2380
24.3.22 17:21

@Kosopemi Tak slepice, hnůj a kompost neprodukují karcinogeny. Proto to přirovnávám k těch chemikáliím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2164
24.3.22 17:21

Faktem je, že kouření smrdí na hony daleko. A ano, načichne i prádlo několik metrů od kraje pozemku.
Ale není zvykem omezovat lidi tak, jak oni omezují Vás. Pokud jde o kouření, tak za mě bohužel, ale je to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35725
24.3.22 17:23
@Tomie píše:
Můžu potvrdit, že prádlo na tuhle vzdálenost načichne. :)
@Tomie píše:
@arinecka A proč nekouří v domě?

A proč nesuší prádlo v domě anebo si nekoupí sušičku? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
24.3.22 17:24

Poslala bych ji do…a dále si na vlastní zahradě kouřila
Nezlobte se na mě, ale je rozdíl kouřit na balkoně v paneláku, kde jste půl metru od sebe a rozdíl v domě na zahradě…Osobně bych s ní byla vyřízena raz dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.22 17:29

Jako my nejsme zadni velci hulici :D ale proste po praci si sednout venku, dat si kafe, dve tri cigarka a pokecat. A nebo jedno rano u caje. Taky bych si mohla stezovat, ze si venku chci v klidu sednout s knizkou a nic z ni nemam, protoze dite rve jak turek od okurek. Vadi mi to jak si mysli ze oni jsou neco vic…

• Citovat
  • Upravit
2089
24.3.22 17:32

Vítej v realitě. Něco podobného z Prahy máme taky. Ale ti mají problém i tam kde není, takže jsem v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148318
24.3.22 17:34
@Královna Kosmíru píše:
Nesnašim čmoud z cigar.. ale jste na svem, takže nazdar šáteček a vubec si nedělej žadne ujímání ;)

Bydlím na sídlišti a když začne sezóna grilování, je to cítit ze zahradnich kolonií okolo až domů, to bych asi měla jít zahrádku od zahrádky postupně a seřvat je na tři doby ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148318
24.3.22 17:35
@jege píše:
A proč nesuší prádlo v domě anebo si nekoupí sušičku? :think: :mrgreen:

A proč neperou ve veřejné prádelně :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33386
24.3.22 17:37
@Anonymní píše:
Jako my nejsme zadni velci hulici :D ale proste po praci si sednout venku, dat si kafe, dve tri cigarka a pokecat. A nebo jedno rano u caje. Taky bych si mohla stezovat, ze si venku chci v klidu sednout s knizkou a nic z ni nemam, protoze dite rve jak turek od okurek. Vadi mi to jak si mysli ze oni jsou neco vic…

To se ti vůbec nedivím. Pozdravit a představit se, to neee, ale hned prudit, to jim asi jde. Vykašli se na ně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
24.3.22 17:39
@Anonymní píše:
Jako my nejsme zadni velci hulici :D ale proste po praci si sednout venku, dat si kafe, dve tri cigarka a pokecat. A nebo jedno rano u caje. Taky bych si mohla stezovat, ze si venku chci v klidu sednout s knizkou a nic z ni nemam, protoze dite rve jak turek od okurek. Vadi mi to jak si mysli ze oni jsou neco vic…

Není nad to mít dobré sousedy. Já jsem svého času měla pod okny řev o síle skutečně i nad 100 decibelů. Začala jsem řvát taky, ať si o tom myslí kdo co chce a zabralo to. Byl klid. Pokud mají pocit, že oni můžou všechno a já nic tak bych je hodně rychle vyvedla z omylu. Asi bych začala tím, že tady nejsme v Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.22 17:40

Přestala jsem kouřit kvůli tomu, že jsem si pomalu nikde zapálit nemohla a to ani doma na zahradě, protože to fakt smrdí a je to cítit na hony daleko. Člověk si přijde jak vyvrhel a je to tak správně. Cigára nikomu štěstí nepřinesou, stojí hodně peněz, ničí zdraví, žádné klady nevidím a jsem ráda, že jsem se toho zbavila. Zkuste to taky.

• Citovat
  • Upravit
79853
24.3.22 17:41

Jsem nekuřák, sousedi kuřáci mají venkovní sezení u plotu, tak tři metry od terasy, kde suším prádlo, a nikdy nenacichlo. Kouř mi vadí, ale v zájmu dobrých vztahů se hádat nebudu. Zase nesedí tam denně. Asi kouří doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3907
24.3.22 17:49

Vy všichni co tu prskáte, že by vám to taky vadilo, by jste se měli poklepat do hlavy… Na svém pozemku si můžu dělat co chci.
Vyšli jim vstříc a odsunuli svoje kouření bokem? Vyšli. Bohužel, smrad se táhne všude možně a není možné před ním utéct.
Navíc pokud nestojí a nevyhulují jednu za druhou, ten smrad z cigaret docela rychle přejde. Nepředpokládám, že tam mají permanentně bezvětří teda. Kromě toho asi autorka a její přítel chodí třeba do práce a tak různě. Takže ta matka má obrovské množství času, kdy její dítě může spát venku nerušené smradem.
Pokud se chovají jako dobytci, neumí přijít a představit se a slušně poprosit. Tak bych se jim na to taky vyprdla. Obzvlášť, když se hodlají chovat jako malé děcka a vrážet do lidí, aby si ulevili. Někdy mají měšťáci pocit, že zároveň s barákem si na vesnici koupili právo na to pyskovat po každém, kdo jakkoliv naruší jejich představu venkova.
U nás si tak noví sousedi stěžovali, že krávy bučí, kohouti kokrhají, ovce bečí a že beran jednoho z nich tak trknul, že sebou flákl o zem a zlomil si ruku. Nechtěl slyšet nic o tom, že nemá lézt k beranovi do ohrady. Chtěl ho dovézt k okraji, aby si ho děti pohladily… no bl*ec, co k tomu dodat.
Dlouho tady nevydrželi. Venkov je moc obtěžoval svými hluky zvířat, sekaček, lidí pracujících na zahradách a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný