Soužití s tchýní

10
14.5.14 09:51

Soužití s tchýní

Ahojky, řešíme teď s manželem situaci ohledně bydlení. Zatím máme v pronájmu menší byt. Čekáme rodinu a máme psa, tudíž bydlet v bytě by bylo dost nesnadný. Nabízí se nám k řešení, buď jít bydlet k němu domů, kde je byt volnej, ale je tam jeho maminka. S ní mam vztah celkem nevyrovnaný, a mít ji pořád za zadama, jak to mu bylo do teď. Nebo máme možnost koupit malej baráček, na který bysme v pohodě finančně dosáhli a leccos na něm i opravili. Nechci se tchýně dotknout ale radši bych bydlela sama. Co myslíte? děkuju za Vaše názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Siluet
14.5.14 09:55

@Topasli určitě bych volila možnost vlastního bydlení :palec: mám vlastní zkušenosti společného bydlení s tchýní. I když teď už je fajn, ale tenkrát to nebylo ideální a říkám, už nikdy více :)

• Citovat
  • Upravit
6806
14.5.14 09:56

@Topasli
Sama. Jezismarja, zejmena kdyz uz ted to s tchyni neni ideal.
Ja mam tchyni fajn, ale bydlet bych s ni nechtela, prave proto, aby to fajn zustalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179

Brala bych baráček, bude to dobré i pro dítě. Do bytu a ještě k tomu s tchyní bych nešla v žádném případě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4596

Šla bych do vlastního. Jen by mě zajímalo, proč je problémem pes v bytě? My psa v bytě máme a krom většího bordelu v tom nevidím problém, co se týče soužití s dítětem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
14.5.14 09:57

S tchyni nikdy. to bych radsi zustala v byte a platila trzni najem. V tehle moznosti rovnou skocit po baracku.

• Citovat
  • Upravit
Martina321
14.5.14 09:59

Jednoznacne jit do sveho. Ja mam celkem fajn tchyni ale mit ji cely den za zadkem? :zed: kdyz to utahnete tak co resis? Myslim ze ti vsichni napisou to samy. Jedinou vyhodu v rozhodnuti se pro tchyni bych videla v tom, ze bys mela pobliz hlidani pro deti.

• Citovat
  • Upravit
17715
14.5.14 10:00

S tchyni nikdy, my ji mame v baráku, spolecna kuchyn a koupelna. Hruza. Radim baracek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
14.5.14 10:00

Hlavne tam nechod moje tchyne zlato.ze az se nastehuji pujde bydlet do sveho nastehovala jsem se byt svuj pronajala rekla nam ze budem platit cely najem ted cekam miminko a.mam ji plne zuby takze jedine reseni stehovani :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
14.5.14 10:01

Když už teď víš, že to není s tchýní ideální…bude to ještě horší. A může vám to pěkně s manželem narušit vztah. Pokud máte jinou možnost, což máte…tak bez tchýně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
14.5.14 10:02

Ja jsem sni ve 3+1 take nadhera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
14.5.14 10:07

Jdi do svého. Bydlela jsem s tchýni, když jsme stavěli a hroszný. Teď jsme ve vlastním a už jsou vztahy v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
14.5.14 10:08

Děkuju za názory dneska se na něj jdeme podívat. Sice bude mít tchýně asi milion řečí, jak sme nerozumný, ale je to její věc :) Jinak s pejkem a mimčem ne do bytu, protože mame ted garsonku,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
14.5.14 10:10

Dobre. rozhodnuti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
14.5.14 10:10

Manzel se chce taky stehovat do baracku ke svy matce a uz ted je mi z toho hodne zle :( furt si mysli, ze vsechno zalezi na domluve a komunikaci a nenecha si vysvetlit, ze ne v pripade souziti s tchyni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová