Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já si myslím, že dvouletý dítě není třeba někomu půjčovat, že je na to malé. Na návštěvu ano, společně a pak domů. Sedačku bych nepřekousla.
U nás je to podobné, akorát jde o prababičku a pradědu.
taky mi to odkývou a dělají co chtějí. Jako miminko ho několikrát opařili horkým mlékem protože podle nich už bylo dobré. Pár měsíců jsem to trpěla a pak jim prostě řekla že dokud nebudou respektovat co říkám tak nebudu jezdit. Od té doby to jde, ale poznámky mají pořád ![]()
za mě - autosedačka by byla poslední kapka - neber jim vnuka ale řekni jim že to je moc a klidně je nech pár týdnů vyvztekat - syn je ještě malý a nevnímá čas (že např. týden neviděl babičku neví).
A co chceš slyšet? Rady, že ho tam nemáš dávat nechceš
A podle toho, co píšeš, se rodiče stejně nezměmí a dělat to podle tebe nebudou. Ta sedačka by pro mě byla poslední kapka. Nedávala bych tam malýho, dokud by sám nebyl dost rozumný na to, aby věděl co a jak a babičku trošku „hlídal“.
Prostě bych jim své dítě nedávala ať si přijedou za klukem třeba na dvě hodinky
Tohle bych prostě jako máma nikomu nedovolila, myslím, že není co řešit ![]()
Příspěvek upraven 09.05.14 v 21:51
Jo autosedačku bych taky nerozdejchala. Navíc nejvíce nehod se stane přesně na tehle krátkých tratích. Asi rovnou říct že pokud nezmění přístup tak malého nebudou mít na víkend a přijedete jen na návštěvu přes den.
Parky, jogurty a vlci zivot na zahrade bych neresila, me decko to miluje a jednou za cas mu to neublizi.. Kvuli sedacce bych tedy rvala, me tu udelala tchyne jednou, asi kilometr kde skoro nic nejezdi ale kdyz jo, tak jako prasata (dlouha rovna silnice k chatove osade). No nechapala proc jsem tak nas.ana ale myslim ze po 10 min pochopila.. Tedy aspon to, ze uz s ni vickrat nikam nepojede, pokud ji nebude poutat!
Tak na to bych nervy neměla, byla bych tam s malým a pak domů. Ta sedačka by pro mě byla poslední kapka a přiznám se, že ten alkohol bych asi taky v téhle míře nepřekousla
Jezdila bych tam i s ním. Kousni že to tam nemáš ráda, vem si knížku a po oku kontroluj. To auto řídil ten děda s těmi několika litry alkoholu za víkend??
Dáváš jim ho jen z duvodu, ze to oni chteji, nebo chodis pracovat?
Nevim, jak hezky napsat, to, co si o tom myslim, i kdyz vlastne rady, at tam dite nedavas, nechces ![]()
Párky a šťáva do vody pro dvouleté dítě mi přijde naprosto úsměvný neproblém.
Nepřipoutané dítě v autosedačce, to bych tedy vyváděla jak pominutá a dítě by nějakou dobu nedostali samotné.
Jezdila bych na návštěvy, samotné dítě bych nenechala. Řekla bych, že doby, kdy vychovávali tebe jsou pryč, provoz je hustší, rychlejší, auto má každej pošuk, do potravin se necpalo tolik sajrajtů jako teď, kdyžkaždý chce vydělat na prodeji co nejvíc. A za čas by sevidělo. Musí vidět, etomyslíš opravdu vážně, jinak nepochopí, jak je to důležité
No jestli řídil ten s těmi litry tvrdého za víkend tak potěš koště ![]()
A ještě ne připoutáni dite
Ne nedala bych dvouleté na víkend uz ani náhodou ![]()
A to se nebojis, ze otec v opilosti zapali barak? Nebo dojde k jakekoliv jine „nehode“? Ze hrdinsky usedne za volant, ze malyho sveze, cokoliv?