Spací pytel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15326
26.9.06 20:01

aladino,
moje Klárka má skoro 5 a spí ve velkém pytli bez dna, aby mohla chodit.
Jsem ráda, protože pokaždé, když ji jdu přikrýt, je odkopaná, a tak je jí aspoň trochu více teplo.
Když se ti z deky, odkope, tak ti bude k ničemu.
Pa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
26.9.06 20:14

Super napad a reseni pro nas. Vitek si po ranu vydrzi treba hodku hrat sam v postylce a takhle bych ho nemusela chodit rozmotávat. A to sis usila sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
22.1.07 21:19

Ahoj,
Honzík nám spí v pytli od 8 měsíců, vystřídala jsem jich několik - nejlepší z HaM, se zapínáním po straně, pokud spí na bříšku. Jsou mu dva a stále v něm spí, pokud nespal, hned měl rýmu. Pokud si zvykne od malička, není s tím problém. Já jsem pro pytel,

Pihule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
29.1.07 14:25

My používáme spací pytel téměř od narození. Zavinonačku jsem používala asi jen 3 týdny, pak jsem hned přešla na spací pytel. Matýsek je v něm spokojený a já jsem klidná, že je v teple. Teď jsme museli pořídit větší (fa Scarlett), protože máme doma dlouhána :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.12 20:39

Ahoj maminky, syn ma 10 mesicu a hrozne se odkopava, chci koupit prckovi na zimu spaci pytel, ale bojim se jak mi ho prijme, nikdy v nem totiz nespinkal. jake vy mate zkusenosti? Dekuji za nazory :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
1.9.12 20:51

Já si život bez spacího pytle vůbec neumím představit, děsím se doby, kdy z něj Tomášek vyroste (má taky 10 měsíců). Je to geniální vynález, v noci ráda větrám a jsem v klidu, že mu není zima, pořád sebou v postýlce mele. Jak to přijme tvůj malý ti nikdo asi neřekne, holt kup a uvidíš, kdyžtak ho prodáš :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
1.9.12 20:55
@beruska2012 píše:
Ahoj maminky, syn ma 10 mesicu a hrozne se odkopava, chci koupit prckovi na zimu spaci pytel, ale bojim se jak mi ho prijme, nikdy v nem totiz nespinkal. jake vy mate zkusenosti? Dekuji za nazory :kytka:

Myslím, že pokud na něj není zvyklej a pokud na sobě nesnese ani deku/peřinu, tak se ti se spacáčkem nesmíří. Ale to je jen můj názor.
Ideální by bylo půjčit si pytel od nějaké kamarádky na zkoušku, ať zbytečně nevyhodíš peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.12 21:00

Ahojky dekuji moc za tvuj nazor :kytka: no prcek se hodne odkopava a cestuje po postylce a nespi skoro vubec na polstarku. Ja zkusim mu koupit spaci pytel z druhe ruky a uvidime. V byte mam docela zimu a nechci ho porad oblikat do teplacku, kdyz spinka… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
1.9.12 21:24

No, já to zkoušela řešit taky spacím pytlem, ale dcera se vztekala a nemohla usnout… tak to holt řeším tak, že několikrát za noc stanu a přikryju. naštěstí už je nám rok a půl a vydržíme pod peřinkou skoro celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
1.9.12 21:56

@beruska2012 Tak jasně, že by mu bylo ve spacáku dobře a teplo, ale co vím podle svojí dcery, tak začala spacák bojkotovat taky nějak před rokem věku, kdy se jí zalíbilo spát „na žábu“ - na bříšku s pokrčenýma nohama. Bylo to v létě, teplo, takže jsem ji nechávala spát jenom pod dekou - a pak už jsem ji do spacáku nedostala. Vadil jí právě proto, že v něm nemohla řádně roznožit. :lol:
Takže myslím, že pokud je tvůj prcek zvyklej na svobodu pohybu, spacákem se mu možná moc nezavděčíš. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
1.9.12 23:08

Dceru jsem tam šupla v půl roce, když se začala vykopávat ze zavinky a spí v něm bez problémů dodnes, akorát teď skoro ve 2 letech se po spaní už umí rozepnout a zdrhnout :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.12 00:11

Dekuji maminky tak jsem pytel objednala a uvidime jak ho prijme… :roll: Pak vam napisu jak dopadla jeho prvni noc 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
2.9.12 00:31

@beruska2012 To jsem sama zvědavá. Jestli mě převeze. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
2.9.12 09:42

Syn na sobě taky deku nesnese, ale ve spacáku spával ochotně do 2,5 let. Takže neboj :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2418
30.9.13 07:31

Ahoj holky, syn má 66,5 cm, myslíte, že můžu koupit rovnou 100cm pytel? Má 8 kg a celkově je takový nějaký větší, nezamotá se mi třeba do toho? :-D On totiž strašně v noci cestuje a pak je jak kdyby jsme ho vytáhli z mrazáku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí