Spací pytel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1839
30.9.13 07:40

Já myslím, že to bude moooc velký.. našemu prckovi je necelých 10 měs. a používáme pytel 6-9měs. a to není žádnej drobek 76cm a 10kg :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
30.9.13 07:46

@olinka11 Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
30.9.13 07:58

Ahoj, jestli se k vám můžu přidat…
Taky jsem se dala do háčkování a momentálně jsem terčem posměchu… Našla jsem si návod na komplet - čepička, šála a rukavičky. Čepička se mi musím říct povedla, je krásná… No ale.. Nahoru jsem chtěla bambuli a na celé snad kilometrové vlně se mi nepovedlo zhotovit reprezentovatelnou bambulku… Švagrová nakonec, že mi ji raději udělá sama :oops: :mrgreen: :mrgreen: Takže ted slyším z každé strany, že udělám čepici (hodlám ji ještě podším, až budu mít tu bambuli), ale tak jednoduchou věc jako bambuli neumím :lol:

+

• Citovat
  • Upravit
Brooucinda
30.9.13 07:58

Pardon pardon!!! Dítě mi přeplo panel :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5.10.13 22:26
@Brooucinda píše:
Pardon pardon!!! Dítě mi přeplo panel :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: to se mi taky stává! Až podezřele často.

Jinak doporučuji spací pytel, když byla naše mladá menší, taky se to zdálo jako jediné řešení. Aspoň se nemusíte pořád strachovat co a jak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
6.10.13 09:21
@evakoukalova píše: :mrgreen: :mrgreen: to se mi taky stává! Až podezřele často.Jinak doporučuji spací pytel, když byla naše mladá menší, taky se to zdálo jako jediné řešení. Aspoň se nemusíte pořád strachovat co a jak ;)

No on je tady u mě zboku… A přepne mi to. Já dám přidat přísvěpevěk a je to na světě :mrgreen:

Taky máme spací pytel. Bez toho by se nevyspal, porotže se odkope.. nesnese na sobě deku a k ránu tu mám eopravdu kosu, takže pytel je jediný řešení. No taky ho připoutat, ale to jsme předem zavrhli…

• Citovat
  • Upravit
1701
11.10.13 10:25

Ahoj maminky. Potřebuju poradit. Sháním pytel. Ale takovej, do kterýho se miminko zabalí celé i s ručičkama. Mam doma 4m rošťandu a musí mít pořád ztažené ručičky, jinak se jima budí a vytahuje si dudlíka a prostě špatně spí. Problém je, že když jí stahnu ruce, tak ona je stejně do deseti minut vytahne a pak nespí. Tak hledam pytel, kterej je… jak to nazvat..celouzavíratelnej? :D nevíte, kde bych ho sehnala? Dá se vůbec takovej sehnat? Nebo nechat ušít.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
30.1.26 07:20

Spací pytel - rada

Ahojky, potřebovala bych radu ohledně spacího pytle. Malý má 3 měsíce ze zavinovačky jsem ho chtěla přesunout do pytle ale jak!! :D uspávám ho většinou u prsu a pak pokládám do postýlky a to ho mám jako položit do toho pytle, zapnout po straně a na ramenou a dobrou noc?? :D NEREÁLNÉ :P však se ten drak probudí. Jak tam dáváte svoje miminka? Nebo je na to ještě brzy? Je pravda ale že teď ho pokládám do zavinovačky kterou ještě musím zavázat, utáhnout atd a to mu nevadí. Možná to moc hrotím :dance: moc díky za každou radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí