Spací pytel pro 2měsíční miminko

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
173
6.2.12 22:43

Spací pytel pro 2 měsíční miminko

Jaký byste mi doporučily spací pytel pro tak malé dítě? Potřebuju nějaký hodně teplý, v ložnici máme chladno. Líbil se mi například od Tchiba, ale ten už asi nikde neseženu nebo od Aesthetic. Co na ně říkáte? Děkuju za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17630
6.2.12 22:47

za mě bambinomerino. Je z merinovlny a je naprosto super. Jen nevím, jestli ho sem ještě někdo dováží :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
6.2.12 22:48

Aestetic mám, pak Dita Angel s outlastem. U obou je problém, že nemají rukávy, takže v chladné ložnici (17-18st) mělo dítě studené ruce (ne chladné, ale fakt ledové.
U dcery jsem teď koupila merinogow. nosí se přímo na tělo, jako noční košile, je fakt teplý, vydrží dlouho.
 http://bundles.bundles.cz/…/merino-gown

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
6.2.12 22:57

Ja mela obyc z Tesca bez rukavu - kdyz bylo chladno, tak jsem maleho nejdriv zavinula do plenky anebo deky (podle teploty) a az pak vlozila do pytle.
Malemu bylo hezky teplo a navic mala miminka se zavinutyma ruckama lip spinkaji.
V lete jsem pak mohla vyuzit stejny pytel, ale uz bez zavijeni do plenky anebo deky.
Tady na fotce je to snad trochu videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
6.2.12 23:10

Holky, díky za tipy. Zaujal mě ten merinogow. Opravdu se pod něj už nic neobléká a ani už není potřeba přikrýt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
6.2.12 23:20

Musíš vyzkoušet, dcera byla do 3 měsíců zimomřivá, ale bylo teplo, v ložnici 20 st, takže jsem Gown dávala. DO teď jsme měli v ložnici 18-19 st, přikrývat nepotřebovala. Te´d při těch echt mrazech máme 17, ráno i 16. To už měla ruce ledové, tak přikrývám. Mořžná by to šlo vyřešit i nějakými punčocháči nebo kamašemi pod to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
6.2.12 23:22

A co třeba klasický overal? Ten by se pod to nevešel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
6.2.12 23:27
kacka007 píše:
A co třeba klasický overal? Ten by se pod to nevešel?

ale jo, as vešel. ale merino vlna má být pro své vlastnosti na kůži. nejlépe tak termoreguluje, odvádí vlhkost. je to funkční materiál. já navíc bezplenkuji, tak to chci mít co nejjednodušší na čurání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
6.2.12 23:31

Děkuju za informace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
7.2.12 08:33

Asi je to mimo mísu, ale neměl by ještě tak malý brouček být svázaný do zavinovačky? Prostě do té polohy jak je v bříšku. Já takhle balila obě holky až kdesi do 3 měsíce a pěkně spaly, byly klidnější než bez zavinovačky. Ale to je jen můj názor ;) Jinak teď už používáme spací pytle z Tesca a nebo z KIKu, tam vychází levně. A když je větší zima, vrstvím oblečení - třeba bodýčko s dl.rukávkem + triko s dl.rukávem, apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
7.2.12 08:52
DanMaj píše:
Asi je to mimo mísu, ale neměl by ještě tak malý brouček být svázaný do zavinovačky? Prostě do té polohy jak je v bříšku. Já takhle balila obě holky až kdesi do 3 měsíce a pěkně spaly, byly klidnější než bez zavinovačky. Ale to je jen můj názor ;) Jinak teď už používáme spací pytle z Tesca a nebo z KIKu, tam vychází levně. A když je větší zima, vrstvím oblečení - třeba bodýčko s dl.rukávkem + triko s dl.rukávem, apod.

jak které dítě, syna jsem svazovala do 8mi m, dceru do 2,5 měsíce, pak to nevyžadovla. zrovna ted d2 dny blbě spí, tak jsem jí zamotala a pomohlo toa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
7.2.12 09:06

a ani ne všechny děti jsou zavinovací…to bych určitě nepaušalizovala

já používám pytle z Lidlu (zn. Lupilu), jsou teploučké (mají teda dva druhy, jeden vyloženě letní a potom teplý z froté, uvnitř je bavlna), pak mám jednoho chlupáče i z Kiku. Ty Tesco se mi nezdají dost teplé, aspoň teda malý se mi v nich budil zimou.

oblíkám (a i novoše bych oblíkala) do něj body s krátkým rukávem a overal, na nohách má ponožky a na tom celém ještě takové tlusté pletené bačkůrky, přikrytý je dvěma dekama z Kiku (takové silnější, používám je i do kočárku, na jedné straně jednobarevné froté, na druhé bavlna se vzorem) Myslím že když je v ložnici teplota 18-20 stupňů, tak takhle nemůže být zima ani dvouměsíčnímu miminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
7.2.12 12:12

http://www.obleckyproprcky.cz/…ka-60-cm-750 naše malá miluje tenhle,je teplý,udržuje tělěsnou teplotu,příjemný na dotek,i po vyprání je pořád krásně nadýchaný :) dělají se délky 60,90,120cm od ramen.Ten e-shop na pohled vypadá nic moc,ale jejich kamennou prodejnu mám hned před barákem a mám s nimi jen tu nejlepší zkušenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák