Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Anonymní píše:
Ahoj, co si myslíte že je vhodnější při dietě? Uzená makrela s bramborama, nebo bolonske špagety s mletým masem?![]()
Při jaké dietě? Při redukční ani jedno.
@Anonymní píše:
Ahoj, co si myslíte že je vhodnější při dietě? Uzená makrela s bramborama, nebo bolonske špagety s mletým masem?![]()
Tak záleží, kolik toho sníš. Výživově asi lepší makrela, ale lépe neuzená.
Lepší je ryba a bramborem ale ideálně ne uzená. Taky záleží jak budou připravené ty boloňské.. pokud to mleté maso bude kvalitní třeba hovězí s minimem tuku dělané na trošce olivace a ty těstoviny k tomu nějaké třeba celozrnné plus i omáčka bude dělaná jen ze zeleniny a bude domácí ne kupovana… Ale standartní hospodské boloňské fakt dietní nejsou ani nahodou
Myslím, že to vyjde skoro stejně. Spíš než ve složení jídla je to o množství. U mne nejlíp funguje, pokud jím všechno, ale poloviční porce.
@ropucha 02 píše:
Myslím, že to vyjde skoro stejně. Spíš než ve složení jídla je to o množství. U mne nejlíp funguje, pokud jím všechno, ale poloviční porce.
U mě zase snížení příjmu sacharidů, takže standardní porce masa, hora zeleniny a když už, tak jen maličko přílohy.
Dej si tu makrelu ale bez přílohy.. Jen se zeleninou.. Pak je ok..
Závisí jak je to připravené. A jaké množství. Ryba brambory a zelenina je ok, stejně tak jako těstoviny a maso zeleninová omáčka (já třeba dělám ragů na těstoviny z kořenové zeleniny, masa a rajčat a to tak že zeleniny je tak 3/4 celkového množství). Určitě bych úplně nevynechávala přílohu, ono i sacharidy k životu potřebujeme, jde jen o to v jaké podobě a jakém množství.
@Heivka je to tak, já nesladím, a sladké mi nechutná. A když vynechám přílohy, tak mi ty sacharidy prostě chybí a lítá mi krevní cukr.
Nevidim nic spatneho na spagetach a bol. omacce.
Maso koupis libove, do omacky nasekas cerstve bylinky a rajcata. Celozrnne spagety jsou bezne dostupne. V uzene makrele bude zas velke mnozstvi soli.
@Kelsey mě je třeba z těch celozrnych těstovin špatně od žaludku… Takže já si radši dám vaječné, jen trochu a k tomu víc zeleninové omáčky… Ale celkově malou porci
@welovefashion
To je skoda. Asi jsou na tebe tezke na zazivani.
Pouzivam prevazne celozrnne mouky nebo ruzne jine a kombinuji to. Mi to nevadi.
Rodine kupuji v Lidlu, kdyz je IT tyden zasobu nebo mi chlap vozil v IT koupene, ale ted tam dlouho nebyl.
Spíš zeleninový/ovocný salát. To já si dělám každý den na jídlo+každý den sportuji a po tom hubnu. Je to taková fajn dieta
Ahoj, co si myslíte že je vhodnější při dietě? Uzená makrela s bramborama, nebo bolonske špagety s mletým masem?