Špagety nebo makrela?! :D

Anonymní
20.8.20 12:11

Špagety nebo makrela?! :D

Ahoj, co si myslíte že je vhodnější při dietě? Uzená makrela s bramborama, nebo bolonske špagety s mletým masem? :D :P

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
42082
20.8.20 12:13
@Anonymní píše:
Ahoj, co si myslíte že je vhodnější při dietě? Uzená makrela s bramborama, nebo bolonske špagety s mletým masem? :D :P

Při jaké dietě? Při redukční ani jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.8.20 12:14
@Anonymní píše:
Ahoj, co si myslíte že je vhodnější při dietě? Uzená makrela s bramborama, nebo bolonske špagety s mletým masem? :D :P

Tak záleží, kolik toho sníš. Výživově asi lepší makrela, ale lépe neuzená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35786
20.8.20 12:17

Makrela se zeleninou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
20.8.20 12:17

Lepší je ryba a bramborem ale ideálně ne uzená. Taky záleží jak budou připravené ty boloňské.. pokud to mleté maso bude kvalitní třeba hovězí s minimem tuku dělané na trošce olivace a ty těstoviny k tomu nějaké třeba celozrnné plus i omáčka bude dělaná jen ze zeleniny a bude domácí ne kupovana… Ale standartní hospodské boloňské fakt dietní nejsou ani nahodou

• Citovat
  • Upravit
3796
20.8.20 12:23

Myslím, že to vyjde skoro stejně. Spíš než ve složení jídla je to o množství. U mne nejlíp funguje, pokud jím všechno, ale poloviční porce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42082
20.8.20 12:27
@ropucha 02 píše:
Myslím, že to vyjde skoro stejně. Spíš než ve složení jídla je to o množství. U mne nejlíp funguje, pokud jím všechno, ale poloviční porce.

U mě zase snížení příjmu sacharidů, takže standardní porce masa, hora zeleniny a když už, tak jen maličko přílohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
20.8.20 12:34

Dej si tu makrelu ale bez přílohy.. Jen se zeleninou.. Pak je ok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
20.8.20 12:46

Závisí jak je to připravené. A jaké množství. Ryba brambory a zelenina je ok, stejně tak jako těstoviny a maso zeleninová omáčka (já třeba dělám ragů na těstoviny z kořenové zeleniny, masa a rajčat a to tak že zeleniny je tak 3/4 celkového množství). Určitě bych úplně nevynechávala přílohu, ono i sacharidy k životu potřebujeme, jde jen o to v jaké podobě a jakém množství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
20.8.20 12:49

@Heivka je to tak, já nesladím, a sladké mi nechutná. A když vynechám přílohy, tak mi ty sacharidy prostě chybí a lítá mi krevní cukr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.8.20 13:09

Nevidim nic spatneho na spagetach a bol. omacce.
Maso koupis libove, do omacky nasekas cerstve bylinky a rajcata. Celozrnne spagety jsou bezne dostupne. V uzene makrele bude zas velke mnozstvi soli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
20.8.20 13:18

@Kelsey mě je třeba z těch celozrnych těstovin špatně od žaludku… Takže já si radši dám vaječné, jen trochu a k tomu víc zeleninové omáčky… Ale celkově malou porci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
20.8.20 13:19

Asi záleží na poměru :), když už tak raději pečená makrela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.8.20 13:26

@welovefashion
To je skoda. Asi jsou na tebe tezke na zazivani.
Pouzivam prevazne celozrnne mouky nebo ruzne jine a kombinuji to. Mi to nevadi.
Rodine kupuji v Lidlu, kdyz je IT tyden zasobu nebo mi chlap vozil v IT koupene, ale ted tam dlouho nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
21.8.20 11:04

Spíš zeleninový/ovocný salát. To já si dělám každý den na jídlo+každý den sportuji a po tom hubnu. Je to taková fajn dieta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí