Co z tvrdých ovesných sušenek?

20.8.20 09:24

Co z tvrdých ovesných sušenek?

Ahoj holky, jdu si k vám pro radu.

Manžel včera pekl ovesné sušenky, když jsem byla v práci, a po návratu jsem zjistila, že je nechal v troubě 45 minut 8o :D Prý aby byly pěkně křupavé 8)

No, co vám budu povídat, hodí se k vysklení oken, jak jsou tvrdé. Uždibla jsem kousek a na chuť jsou moc dobré, ale jsou tak kamenné, že mi nepomohlo ani dát je do mikrotenového sáčku s kouskem chleba.

Otázka zní - co teď s nimi? Přijde mi škoda je vyhodit. Napadlo mě rozemlít je a udělat z nich „podstavu“ pro cheesecake. Máte s tím někdo zkušenost?

Díky :-)

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
162
20.8.20 09:37

Cheesecake je super nápad, nebo z nich ještě můžeš udělat takové ty karamelové kuličky

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
16719
20.8.20 10:03

@VikinaJánská To určitě jde na cheesecake. Nebo bych je přidala do medovníkových kuliček. A nebo je nalámala/ nadrtila do jogurtu.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit
5227
20.8.20 10:48

Dej je do dozy a dej tam kus jablka.

  • Citovat
  • Zmínit
  • Nahlásit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Reklama