Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já šla jako dítě také velmi snadno do hněda. teď v dospělosti mám pokožku mnohem citlivější a snadněji se spálím. Na první sluníčko se musím mazat 50.
A byla namazaná? Mě osobně přijde, že to sluníčko je rok od roku agresivnější
. Byly doby, kdy se člověk v červnu nepotřeboval mazat a nespálil se a dneska děti nepustím na sluníčko bez opalovaku.
@nozu píše:
Já šla jako dítě také velmi snadno do hněda. teď v dospělosti mám pokožku mnohem citlivější a snadněji se spálím. Na první sluníčko se musím mazat 50.
A jéje, tím jí moc neuklidním ![]()
V počasí hlásili silnější intenzitu slunečního záření a horší stav ozónové vrstvy.
@Neeviim píše:
Zdravím, dcera se mi spálila. Vždy šla do hněda a a okamžitě se opálila, ale dnes se spálila. Jsme normálně v Čr. Měl někdo něco podobného v dospívání? Spravilo se to v dospělosti nebo už zůstalo? (Je jí 15)
Dcera taky ve stredu, byla na koupaku sest hodin a nemazala se nebot se nikdy nespalila, no nebyla jedina spalena. Ted se aspon byde mazat, nebo vezme tricko na sebe.. ale je to.tim,ze predtim vubec nebyla na slunicku a najednou dlouho pres obed a byli tricitky
Ja se v patek spalila, kdyz bylo pod mrakem. Ne nejak dramaticky, ale vecer byly videt prouzky od raminek na cervenem podklade. Jsem sice blondynka, ale taky se docela dobre opaluju, takze to nechapu. Asi byly nejak erupce na slunci nebo co.