Spánek 4,5 měsíce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
182
12.4.16 19:08

@kazda.m skoro jo, ale do dvou mi spala s max. jedním probuzenim a od těch 3 mesicu se budi v noci casteji…venku odpoledne mi spala vzdy dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
12.4.16 19:11

@Dojcanis do dvou měsíců se mi vzbudila max. Jednou. Všude jsem se chlubila jak je šikovná a přišel třetí měsíc a mám po ptakach :D ja ji to odpo spaní zkusím zkrátit a uvidíme, co se stane :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85238
12.4.16 19:12

@brunet1 tak deti maji kratsi spankove cykly a navic deti kojene, podle me je to normalni a jeste se to mnohokrat zmeni. Spanek souvisi i s psychomotorickym vyvojem, neco noveho se nauci a muze se vic budit nejakou dobu. U nas plati, cim vice spi pres den, tim lepe spi v noci. A ve 14m se mi budi za noc 1-2× taky na kojeni, odnaucovat zatim nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85238
12.4.16 19:13

@brunet1 podle me tomu tim nepomuzes, protoze se Ti nevzbudi uplne, pouze se ji prerusi na chvilku spanek a pokracuje dal :nevim: ale vyzkousej a uvidis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
12.4.16 19:56
@kazda.m píše:
To by me s prominutim jeblo :-D Pres den furt rve takze neexistuje ze bych si treba uvarila caj a koukala jak si hraje. A jeste k tomu nespat v noci…nechapu jak to.muze nekdo zvladat. Kdyz v kocarku spi je to nejkrasnejsi cast dne :-D:-D

Hele já byla zvyklá. bez mimi spát cca 16 hodin v kuse, takže věr že to není žádný med ;-D ale za těch 8 měsíců si tak nějak. zvykam ;-F kazdopadne, kdyby šlo jen o čaj.. Já nemůžu ani curat, nebo na velkou, ona mě aleaspoň pořád potřebuje vidět :-D ale vanu? Tu si dám ;-D.. Dám si ji do sedačky před vanu a je v klidu ;-D :-D mimochodem mi dost. pomáhá ten odpolední spánek ty 3-4 hodiny ;-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
12.4.16 20:38

@kazda.m Jak to tady čtu, tak si vlastně nemám na co stěžovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
12.4.16 20:51

@kazda.m co je chocholousek? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25088
12.4.16 20:52

Mě se to nezdá až tak divný… takhle malé dítě to má každý týden snad jinak. Můžou v tom být zuby, očkování, potřeba blízkosti maminky. Mě se takhle budí ještě 8 měsíční a dělaly to i starší dcery. Je to náročný, ale vyrostou z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
12.4.16 20:55

@Aries6 Právě, že u nás je to už přes dva měsíce, ale asi jo…musí se vydržet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25088
12.4.16 20:58
@brunet1 píše:
@Aries6 Právě, že u nás je to už přes dva měsíce, ale asi jo…musí se vydržet :)

Tak ono ti nic jinýho nezbyde. JE moc malá. Já bych takhle malé miminko nebudila. Za chvilku to bude zase jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
12.4.16 22:03

@Aries6 jsem stejného názoru, ale dneska mi tchýně řekla at ji vzbudim tak jsem na to konto založila diskusi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
13.4.16 06:53

Soucítím s tebou. Mně se můj 4.5měsíční budí taky po 2 hodinách. Dřív dával v noci po třech, ale poslední cca měsíc nastavil tohle peklo. Má hlad a chlemtá vždy poctivě. Tak přemejšlím o nějaký betonový kaši na noc…

Jinak přes den bych taky nebudila. Spánek dělá spánek ;)
Můj když si přes den nechrupne, tak jedinej efekt je, že je večer extrémně protivnej. Bohužel chrní jen v jedoucim kočáru, takže abych si dáchla i já, to je úplný sci-fi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
13.4.16 08:12

@kawo o kaši jsem taky uvažovala, ale ani tak není zaručeno, ze nám naši andilci budou spát…v pátek jdeme k doktorce tak se ji chci zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25088
13.4.16 08:22
@brunet1 píše:
@Aries6 jsem stejného názoru, ale dneska mi tchýně řekla at ji vzbudim tak jsem na to konto založila diskusi…

Já takhle teda jednu budila, ale byla už větší. A moje mamka zase kroutila hlavou, že tohle nidky nedělala, že když jsme spaly, tak nás nechala. Ale já to měla fakt vyzkoušený, dělala jsem to jen asi týden a pak se jí to srovnalo. Ale to byla skoro roční myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí