Spánek 5 měsíčního den - noc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Lo
6285
15.7.13 09:17

Spánek 5ti měsíčního den - noc

Ahoj maminky, mám doma téměř 5ti měsíčního syna a příjde mi, že je dost rychle unavený…vím o stejně starých dětech, který spí třeba 2× za den, Dan to klidně dá i 4×…dopoledne tu hodinku, po obědě klidně i 2, odpoledne na procházce taky hodinku, někdy i k večeru před nočním spánkem si hodí půlhodinku…
V noci spí taky dobře, spal mi vkuse třeba už od 19:30 - 4:30, pak se najedl a spal dál, povedlo se mu ale už i do 7:15 na jeden zátah 8o Poslední dobou třeba do 6ti do rána, to bylo nejčastější…ale začal se před 3 týdnama otáčet na bříško, cestovat po postýlce, takže pár nocí za sebou se děje to, že se probudí okolo 2 a třeba v postýlce do 3 blbne a pak spí dál…otočí se na bříško, ale nemůže zpět, takže třeba hodinu v noci otáčím…napadlo mě, jestli nespí hodně přes den a pak v noci hodinku blbne, ale nechci dělat to, že ho budu držet co to půjde vzhůru, on pak pláče a je přetažený a to tedy ne..myslím, že to noční buzení ted začalo kvůli tomu, že má hodně nových poznatků? :nevim:
A co myslíte o tom denním spánku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31744
15.7.13 09:21

Malej mi v 5ti měsících spinkal 4-5× denně ;)
A dnes v devíti měsících stále 3× deně řídím se podle něj a dávám spát tak jak chce, když je přetaženej je to vopruz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
15.7.13 09:23

@mari1912 to jo, já jednou zkusila nechat Daníka nespat před tím nočním spánkem a výsledek tragický :zed: on je naučený usínat sám v postýlce, má sám i svůj pokojík, usne vždy max. do 15ti minut, ale jak jsme zkoušela, aby nespal před tím nočním spánkem, tak pak byl přetažený a usínal 45 minut a plakal u toho, takže to fakt ne :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
15.7.13 09:24

My máme skoro 5 měs. a nevydrží vzhůru dýl jak 2 hod, pak vždy spí 1-3hod a zas je max 2 vzhůru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
15.7.13 09:28

A proč ho otáčíš? Malej mi od 3 měsíců spal na bříšku a byl tak spokojenější, tak jsem ho nechala. Dnes má 8 měsíců a jinak naž na břiše prostě spát nechce. :) jinak to vypadalo hodně podobně, ale náš Alex spal denně i 6hodin, někdy víc. Teď na 8 měsících spí tak 4 a půl hodiny přes den. :) jinak noční buzení, nevim. Co jsem prckovi dávala na noc kaši (od 4 měsíců), tak se budil jen jednou za noc, max 2×. Teď se jednou v noci vzbudí, pokoukne se a spí dál. Už jsme bez nočního mlíka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744

@Lo
přesně, věř, že oni si ten režim upraví podle jejich potřeb. Takže dávej spát podle něho a maličkej určitě bude v naprosté pohodě :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40

Taky mám Daníka:) má 4,5 měsíce a taky se před 14 dny začal obracet na bříško a současně si v noci dělat cca hodinovou pauzu, kdy se vzbudí, otočí na bříško a hraje si…pak ho to přestalo bavit a začal řvát. Trvalo tak týden. Teď už se budí zase jen na jídlo (2-3× za noc). Jinak přes den spinká dopoledne hodinu, kolem poledne tak dvě hodiny a odpoledne zase tak hodinku. Spát chodí mezi sedmou a osmou večer.
Takže bych řekla, že je to u vás normální - nebo spíš lepší - spí ti skoro celou noc;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
15.7.13 09:29

@mejdylko náš Alex spí na břiše taky asi od 3 týdnů :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
15.7.13 09:29

@dani24687 no máme to podobně, tak to jsem ráda, jen jedna známá má stejně starého, ten spí max. 2× a jedna holčina má půlročního a prý spí jen po obědě :nevim: tak mi to přišlo to naše spaní hodně…ale vidím, že je to o. k…a co v noci? neblbne ti? mně ted začal, jako není to nic hrozného, ale spinkal pěkně celou noc a ted, jak přišel na to, že se může převalovat na bříško, tak to dělá právě i v noci od 2-3 ráno, ale nemůže zpět na záda, to ještě neumí..když uměl na bříško jen na jednu stranu, tak jsem ho dala na jednu stranu postýlky na kraj, aby se nemohl překulit, jenže ted už umí na obě strany, tak smůla… asi musím počkat na to, až se naučí i zpět na záda :think: ale k tomu se zatím tedy vůbec nemá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
15.7.13 09:31

@Lo náš v vposteli válí sudy :roll: spal celou noc a ted hrůza hrůz, budím se i 5×, na noc dáváme kaši a má prdy zase

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
15.7.13 09:32

@avaa jééé, taky Daníka a taky 4,5 měsíce.. :) ten náš bude mít 5 měsíců ted 23. :) Tak u nás Dan na noční jídlo nevstává už cca měsíc…proto spal od těch 19:30 až půl 5 ráno a pak až se najedl..poslední dobou spal i do 6ti vkuse, ale začal blbnout na hodinku v noci s tím přetáčením no :think: a on nepláče, nic takového, nemá hlad, prostě se chce točit..jenže neumí zpět :cert: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
15.7.13 09:34

@mejdylko jenže Dan neumí spát na břiše :cert: když je na bříšku, nebo ho tam položím, tak automaticky začne pást koníky :roll: pak už nemůže a místo, aby lehnul, tak začne volat huhuhuhuhuhu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
15.7.13 09:35

@dani24687 :lol: jéé tak zdravíme Alexe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
15.7.13 09:38

@mejdylko i my ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
15.7.13 09:38

@Lo No tak o celonočním spánku si můžu nechat zdát:) Náš spal v noci nejdéle 4 hodiny, ale to fakt výjimečně. Jede si v těch svých 3hodinových intervalech. Jo přesně, taky si začal blbnout, ale pak už chtěl spinkat a to zase usnou na bříšku neumí. Občas se tam ve spaní přetočí, ale usíná na boku. Takže řval, tak jsem ho otočila a usnul…když ne, dostal najíst ještě. Řekla bych, že ho to za pár dní přejde…našemu to fakt trvalo tak ten týden a už to nedělá;)

Příspěvek upraven 15.07.13 v 09:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401