Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Merša jo, jak to tak ctu, tak to mame dost podobne, no😂 i to skakani jak indian, ja zas nekdy i drepovala, protoze male se libil ten pohyb dolu😂 ve finale jsem byla zpocena, udychana, jak po krmeni dive zvere a to jsem jen uspavala malinke miminko😃 😅
Nestava se, ze se Vam budi male primo a placem ze spani? Mala to ma ted, tohle obdobi, asi ma zive sneni ![]()
A co se tyce zpivani, tam v jedinem jsme jasni- o mraveneckovi, kdyz zmenim na Shallow nebo hoho watanay, tak na me od prsa hazi takove ksichty, jakoze nemen to, mamo, jinak bude zle, tak radsi ze strachu preladim zas na mravenca 😅 😂
@Katerinakaterina.k. Je to opravdu super, mám vyzkoušeno a kamarádka měla nespavce, budil se každou hodinu a další hodinu byl vzhůru s pláčem, poradila jsem ji Viburcol a do týdne se to upravilo a v noci byl klidný. Po vysazení začal spát krásně 1× nebo 2× za noc se vzbudil, najedl a spal dal
. Já na něj nedám dopustit. Na ty zoubky to byla nejlepší věc, přešli jsme to jak na obláčku.
No nevím, jestli je to to samé, ale už dvakrát se nám stalo, že dvě noci po sobě se ozval z ložnice šílenec řev, jako kdyby jí tam někdo vraždil a když jsme za ní přišli, tak ležela v postýlce, oči zavřené a řvala. Tomu se nedá říkat ani pláč. My jsme se s partner shodli, že jsou to zuby. Ačkoli malá neslintá (jen hodně, když něco kouše) a nemá ani naběhlé dásně, tak ale je vidět, že každým dnem se jí ty dásně mění. Jsou čím dál tím víc zvrásněné a sem tam tam má rudý flíček a někdy i je tam jakoby vidět bílý zoubek pod dásní plus má zvýšenou teplotu…no každopádně partner ji pokaždé vzal do náručí, neotevřela oči, tak jsme se ji snažili hlazením a děláním šššš probudit, no a nakonec teda jsme ji dali Panadol. Pak to zapila vodou a rovnou jsem si ji vzala na kojení, aby se uklidnila. A to zabralo a byl klid…Jako ten spánek je pro mě fakt záhada
.
@Merša dneska zkousime ten Viburcol, co pani viz vyse doporucila, tak uvidime, jak pomuze:) jinak vychove, spanku (i nasemu) a detem 3× zdar:))