Spánek 8 měsíční dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28.4.20 08:31

@Merša jo, jak to tak ctu, tak to mame dost podobne, no😂 i to skakani jak indian, ja zas nekdy i drepovala, protoze male se libil ten pohyb dolu😂 ve finale jsem byla zpocena, udychana, jak po krmeni dive zvere a to jsem jen uspavala malinke miminko😃 😅
Nestava se, ze se Vam budi male primo a placem ze spani? Mala to ma ted, tohle obdobi, asi ma zive sneni :think:
A co se tyce zpivani, tam v jedinem jsme jasni- o mraveneckovi, kdyz zmenim na Shallow nebo hoho watanay, tak na me od prsa hazi takove ksichty, jakoze nemen to, mamo, jinak bude zle, tak radsi ze strachu preladim zas na mravenca 😅 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
28.4.20 11:45

@Katerinakaterina.k. Je to opravdu super, mám vyzkoušeno a kamarádka měla nespavce, budil se každou hodinu a další hodinu byl vzhůru s pláčem, poradila jsem ji Viburcol a do týdne se to upravilo a v noci byl klidný. Po vysazení začal spát krásně 1× nebo 2× za noc se vzbudil, najedl a spal dal ;). Já na něj nedám dopustit. Na ty zoubky to byla nejlepší věc, přešli jsme to jak na obláčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
28.4.20 13:34

No nevím, jestli je to to samé, ale už dvakrát se nám stalo, že dvě noci po sobě se ozval z ložnice šílenec řev, jako kdyby jí tam někdo vraždil a když jsme za ní přišli, tak ležela v postýlce, oči zavřené a řvala. Tomu se nedá říkat ani pláč. My jsme se s partner shodli, že jsou to zuby. Ačkoli malá neslintá (jen hodně, když něco kouše) a nemá ani naběhlé dásně, tak ale je vidět, že každým dnem se jí ty dásně mění. Jsou čím dál tím víc zvrásněné a sem tam tam má rudý flíček a někdy i je tam jakoby vidět bílý zoubek pod dásní plus má zvýšenou teplotu…no každopádně partner ji pokaždé vzal do náručí, neotevřela oči, tak jsme se ji snažili hlazením a děláním šššš probudit, no a nakonec teda jsme ji dali Panadol. Pak to zapila vodou a rovnou jsem si ji vzala na kojení, aby se uklidnila. A to zabralo a byl klid…Jako ten spánek je pro mě fakt záhada 8o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.20 21:36

@Merša dneska zkousime ten Viburcol, co pani viz vyse doporucila, tak uvidime, jak pomuze:) jinak vychove, spanku (i nasemu) a detem 3× zdar:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí