Spánek batolat přes den

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13503
17.4.11 14:05

ahoj
mala bude mit tri roky a spat po obede chodi porad,u babicky spi i tri hodky,doma tak 1,5-2,5h da.
Nijak neprotestuje,chvili si v postylce jeste „cte“ nebo hraje a do 20ti minut usne.
Je ale mozne,ze tvoje uz treba opravdu spanek nepotrebuje,ale aspon bych ho ulozila,at treba jen lezi,spat nemusi,ale i tim,ze lezet bude si odpocine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mooona
17.4.11 14:08

ahojky,našemu malému budou v červenci tři roky a spí furt hodně-většinou jde spát tak v jednu-půl druhé a spí tak do 4 hodin.ale on je extrémista,on už i jako mimi spal fakt hodně :palec: asi dvakrát se nám stalo,že nechtěl spát,tak sem mu dala hračky do postele s tím že se odpočívá po obědě,tak si chvilku hrál a stejně usnul.já si myslím,že každé dítko je jiné,někdo tu potřebu spát má,někdo ne

• Citovat
  • Upravit
192
17.4.11 14:50

Ahoj mamči,našemu malému jsou 2 roky a přes den musí spát,jinak by mu spánek chyběl a byl by děsně mrzutý.Je tedy někdy problém ho uspat…někdy usne hned a někdy usíná třeba hodinu :roll: a jsme naučený,že ho uspávám a většinou usnu s ním :mrgreen: ,ale večer usíná až kolem 10h což je zase dost dlouho.Právě jsem si myslela,že kdybysme vynechali odpolední spaní tak by chodil dřív spát,ale nebylo to tak,tak jsem se prostě přispůsobila a večer usínam vyčerpáním kolikrát dřív než on :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
17.4.11 14:56

Ahoj,nám bude 18 měsíců a chodíme spát po obědě,kolem 13h a spí 1,5 až 2h a sám se ke spaní hlásí,chvíli si tam harje a pak usne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
17.4.11 15:39
Náš chodí spát taky okolo 21 hod až 21.30 a dřív jenom když odpoledne spí třeba hodinku.Taky je to na nic.
janikpupik píše:
Ahoj mamči,našemu malému jsou 2 roky a přes den musí spát,jinak by mu spánek chyběl a byl by děsně mrzutý.Je tedy někdy problém ho uspat…někdy usne hned a někdy usíná třeba hodinu :roll: a jsme naučený,že ho uspávám a většinou usnu s ním :mrgreen: ,ale večer usíná až kolem 10h což je zase dost dlouho.Právě jsem si myslela,že kdybysme vynechali odpolední spaní tak by chodil dřív spát,ale nebylo to tak,tak jsem se prostě přispůsobila a večer usínam vyčerpáním kolikrát dřív než on :mrgreen: .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
17.4.11 16:46

Ahoj,malej spí přes den tak 2,5-3h,a viditelně to pořád potřebuje,kolikrát usne jako špalek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
17.4.11 18:54

Nám malá přestala spát přes den ve 2letech, v postýlce vydržela, prohlížela si tam knížky, ale neusnula. Před tím bylo období, že z donucení usnula, ale večer byla čilá jak rybička ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11634.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s11634.gif , že usnula třeba až kolem 21hod, což bylo podle nás pozdě, když vstávala kolem 6hod, tak jsme to i ocenili, protože bez denního spánku usínala kolem 19hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
17.4.11 22:04

Naše malá taky nespí přes den, asi tak od dvou let. Myslím, že jí to nechybí, v noci spí celou noc, cca od 20 do 7 hod (+ - půl hodiny). Jenom doufám, že pak nebudou problémy ve školce :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
18.4.11 08:01

Když jsem se ve školce na to ptala, tak u nás spát nemusí, jen odpočívají a poslouchají pohádku. Prý ale dost dětí usne a maminy se jen diví, že doma spát nechtějí.

""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s2052.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s2052.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
18.4.11 14:16

Ahoj, dceři budou v srpnu 4 roky a spí zatím každý den po obědě tak 1,5-2 hodinky. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí