Spánek batolat přes den

836
17.4.11 13:27

Spánek batolat přes den.

Jak vám spí vaše dětičky?Malý 2roky už nechce chodit přes den spát.Mě přijde,že je to ještě brzy,že je večer přetažený.Ale nevím jak ho donutit spát :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3818
17.4.11 13:37

Ahoj,
nas chodi kolem 12.30 a da tak 2 hodinky, nekdy i tri.
A sam uz bezi k posteli, ze si chce odpocinout, ale je mu teprve rok a pul, tak nevim, co bude za pul roku.

Ale preju si, aby mu to vydrzelo co nejdyl.

Chodis s nim pred obedem ven? To by ho mohlo unavit.. :nevim: na naseho to teda plati na 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
17.4.11 13:41
Mihaicka píše:
Ahoj,
nas chodi kolem 12.30 a da tak 2 hodinky, nekdy i tri.
A sam uz bezi k posteli, ze si chce odpocinout, ale je mu teprve rok a pul, tak nevim, co bude za pul roku.

Ale preju si, aby mu to vydrzelo co nejdyl.

Chodis s nim pred obedem ven? To by ho mohlo unavit.. :nevim: na naseho to teda plati na 100%.

Právě,že ještě tak před týdnem spal 3hodiny v kuse.A teď jako když mám jiného Matýska :lol:.
Ven nechodíme..nyní je nastydlý a předtím jsme chodili jen odpoledne po spaní.Takže žádná změna v zajetých kolejích. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
17.4.11 13:44

My ještě chodíme okolo 12.30-13 hod a spí tak dvě hodinky.Ale samozřejmě když ho dávám spát tak nechce a chvilku protestuje,ale nechám a za pár vteřin ho to přejde a usne.Taky jsme jednou nedali spát odpoledne a kolem 17 hodiny byl dost protivný,tak spánek potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
17.4.11 13:48

Mono,
to je teda neprijemne…takova zmena. Co si budem rikat, to jejich spani bude strasne chybet… :lol: :lol: chvilka casu jen pro nas anebo take spani, ze?

Zkousela jsi ho davat treba co 15 min, jestli uz nezabere? Neco jak psala Pertra.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
17.4.11 13:48

Ještě spát chodí, ale už si to zkracuje ( ze 3 hodin na 1,5h) a nyní je také nastydlá ( tedy spíš jen malá rýma) a spí hůř..
není to tím nastydnutím??

ps. první dcera nespala od 1 roku přes den vůbec, takže je možná, že prostě přišel jeho čas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
17.4.11 13:49
petra79 píše:
My ještě chodíme okolo 12.30-13 hod a spí tak dvě hodinky.Ale samozřejmě když ho dávám spát tak nechce a chvilku protestuje,ale nechám a za pár vteřin ho to přejde a usne.Taky jsme jednou nedali spát odpoledne a kolem 17 hodiny byl dost protivný,tak spánek potřebuje.

Nám právě včera nespal vůbec a dnes jen půl hodiny a předtím půl hodiny a to tam ještě brečel tak deset minut.

Jo,ale je po očkování.Nemůže to mít souvislost? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
17.4.11 13:50
Lizbeth píše:
Ještě spát chodí, ale už si to zkracuje ( ze 3 hodin na 1,5h) a nyní je také nastydlá ( tedy spíš jen malá rýma) a spí hůř..
není to tím nastydnutím??ps. první dcera nespala od 1 roku přes den vůbec, takže je možná, že prostě přišel jeho čas :mrgreen:

Jo 8-o .Já mu dám čas :evil: ,já ještě nejsem připravena :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
17.4.11 13:51

Ahojky, zrovna dneska se tu rozčiluju s Barunkou.
Ne a ne jít spinkat, přitom vím že kolem půl 6 bude usínat. Včera usnula před 3. No a večer koukala ještě v půl 10. :-(
Přitom do teď usínala krásně. kolem půl 1 a spala dvě hodinky a večer v půl 8 - 8 hod. byla tuhá v postýlce.
Taky neví jak na ní. V březnu jí byly dva roky a taky si myslím že spánek po obědě ještě potřebuje. Na druhou stranu kamarádky holčička od roka a půl vůbec nespí po obědě. Vstává v 8 a večer jde spát v 9.
Musím na ní něco vymyslet, je pravda že jít ven by jí určitě utahalo. Co máme Honzíka tak jsme dopolední procházky trochu omezili, možná je to tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
17.4.11 13:52

Tak po očkování byla malá taky vždycky jak vyměněná. Vliv to mít může.
To malinké tělíčko dostalo zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
17.4.11 13:53

Mates chodí po obědě odpočívat - někdy usne, někdy ne, ale pravidlem je, že po obědě se u nás odpočívá (a já piju kafe :mrgreen: ). Když usne, spí tak dvě hodinky, když jen odpočívá, je to na hodinku, déle v posteli nevydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
17.4.11 13:56
neumisa píše:
Mates chodí po obědě odpočívat - někdy usne, někdy ne, ale pravidlem je, že po obědě se u nás odpočívá (a já piju kafe :mrgreen: ). Když usne, spí tak dvě hodinky, když jen odpočívá, je to na hodinku, déle v posteli nevydrží.

A jak ho udržíte v posteli?Já jen řeknu hají a hned je řev :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
17.4.11 14:03

Náš chodí spát každý den okolo dvanácté a tu 1,5-2 hodiny spí, usíná sám. Bez spánku by to ještě nedal. Synovec o 8 měsíců starší dá přes poledne i 4 hodiny a sám se hlásí, že chce jít spát :mrgreen: Naproti tomu neteř nespala od 18-ti měsíců.. takže jak kdo :lol:
Podle toho co píšeš, tak se ti pomalu směřuje k tomu, že spát nebude :nevim: Taky bych zavedla nějakou odpočívací hodinku třeba s knížkou nebo u pohádky na CD :think:

• Citovat
  • Upravit
26248
17.4.11 14:04
monapupp píše:
neumisa píše:
A jak ho udržíte v posteli?Já jen řeknu hají a hned je řev :think:

on se tam tak nějak udrží sám :mrgreen: :mrgreen: zřejmě zjistil, že je mnohem příjemnější zmizet matce z očí, než si dá dávku kofeinu :mrgreen: Ale vážně … opravdu ho odvedu do pokojíčku, uložím a on si sám v posteli hraje … nebo usne. Sám přišel na to, že vylízat nemá cenu, protože ho vždycky zaženu zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
17.4.11 14:04

Jo já taky řeknu hají a je řev.Pokaždé řeknu větu.TeĎ si chvilku odpočineš a potom si zase budeš hrát a docela to zabírá.Hlavně když ho dám do postýlky,tak musím hned odejít,nezůstavat v místnosti pokud to jde.Jakmile zjistí moje zaváhání tak je to v pytli.
Nedávno byl v Sama doma dětský doktor a povídal,že dítě si určí samo kdy odpolední spánek nepotřebuje,ale jak to poznám já :mrgreen: :nevim: nicméně teda říkal že do 3 let je vhodný aby ještě spinkalo.
Já budu mít obavu až bude chodit do školky :roll: to si myslím,že bude problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí