Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zkus si v hlave zrusit mantru „musi usnout!!“.
Cim vic je clovek ve stresu, ze nespi, tim vic oni nespi a rvou.
Taky je dobry neuspavat uplne cilene, ale treba nechat usnout v kocaru nebo aute cestou nekam, lehnout si s nim a spat sama, dat do nositka a nekam jit.
Proste aby usnul tak jako „mezi reci“.
Udela to fakt hodne.
@Anonymní píše:
On teda prdi průběžně takže ulevuje si sam ale vždy když už vidím že má pidi oci tak největší problém jsou ruce.. on jak se kroutí tak si je cpe do obliceje a nezabere už.. dudlika plive.
Takže když už vážně nevím zabalím ho do pleny jako zizalku a usne hned ale nechci ho takhle svazovat..vecer usíná sám hned. Nabasti se a usne sám v postýlce do 10 minut to samé s nočním kojenim
ale přes den je to bída no
Jo hluk nam taky dělá dobře
Pokud zavinovani funguje, tak bych jej praktikovala
videla jsem ted zavinovacky/spaci pytle se zipem, ve kterem se muzou deti trochu hybat, ale presto se nebudi temi pohyby rucicek.
Ten Espumisan je lepší dávat před každým kojením, alespoň u nás to tak fungovalo nejlíp. A jestli ho uspí zavinutí, směle zavinuj, neublíží to ![]()
No v tom kočárku nebo i doma jen tak ho nechat ležet aby sám usnul neprojde
to je právě to.. já ho vždy nechám ze se třeba vykouka.. ale právě uplyne nějaká doba a on začne poknouravat a když ho nechám tak je z toho řev.. kilktat mi přijde že chce prostě abych tam byla
pak je třeba kdy ke kroutí se a po těžkém snažení na chvíli usne
.
Jinak zavinuju jen do muselinove pleny.. musím to vždy hodně stáhnout, chvíli hledá ruce ale pak usne a to dokáže spát dlouho no ![]()
Bybycalm holky jsem dávala v 1 měsíci a nic moc cca 3 týdny
Rspisan jsem také dávala snad 3 týdny v kuse jenže teď mi přijde že po BG víc prdi tak ho dávám jen občas.. no
@Anonymní píše:
No v tom kočárku nebo i doma jen tak ho nechat ležet aby sám usnul neprojdeto je právě to.. já ho vždy nechám ze se třeba vykouka.. ale právě uplyne nějaká doba a on začne poknouravat a když ho nechám tak je z toho řev.. kilktat mi přijde že chce prostě abych tam byla
.
Jinak zavinuju jen do muselinove pleny.. musím to vždy hodně stáhnout, chvíli hledá ruce ale pak usne a to dokáže spát dlouho no
Rspisan jsem také dávala snad 3 týdny v kuse jenže teď mi přijde že po BG víc prdi tak ho dávám jen občas.. no
No a proc ma usinat sam a lezet nekde? Tak ho chovej, nos, jed s nim nekam v kocaru, lehni si s nim do postele…
@Anonymní píše:
No v tom kočárku nebo i doma jen tak ho nechat ležet aby sám usnul neprojdeto je právě to.. já ho vždy nechám ze se třeba vykouka.. ale právě uplyne nějaká doba a on začne poknouravat a když ho nechám tak je z toho řev.. kilktat mi přijde že chce prostě abych tam byla
.
Jinak zavinuju jen do muselinove pleny.. musím to vždy hodně stáhnout, chvíli hledá ruce ale pak usne a to dokáže spát dlouho no
Je malinkej, nechce být sám ![]()