Spánek dcery - nespí kvůli nočním můrám

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.4.19 11:54

Spanek dcery

Dobry den.
Potrebovala bych poradit nebo slyset nejak nazor. Zacinam byt z toho uz fakt zoufala.
Moje starsi dcera (3,5roku) ma od 6mesicu problemy se spanim. Mela dost nocni desy, budila se s krikem, placem…
Od 1,5roku je ve svem pokojicku a zadna zmena nenastala. Kdyz ji bylo par mesicu pred tretim rokem, tak zacala trochu kloudne spat. Nekdy se neprobudila vubec jindy zase treba jen 2× fnukla.
Ale posledni 2 mesice zase jedeme ve starych kolejich. Breci, pritom ma zavrene oci. Kdyz na ni mluvim tak nereaguje a spi dal. Za chvili zase fnukne. Ja uz nevim co mam delat. Nic se ji zleho nedeje, aby mela nejake desy. Prejde tohle nekdy? Ja uz jsem z toho zoufala. S maldsi dcerou nevstavam tolik jako s ni :'(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13745
6.4.19 11:58

Určitě jí to přejde, ale musí jí prostě dozrát nervová soustava. Ona za to nemůže a vy taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
6.4.19 12:05

Mě to prej přešlo až kolem nástupu do školy pak mě ale zlé sny začali budit a běhávala jsem spát k našim do postele. A o náměsičnosti se ani nebavím to mě přešlo až někdy v 15 letech. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
6.4.19 12:21

asi zkouselas ji dat vycurat kdyz se takto probudi? mozna zkusit nasadit rybi tuk. musi to byt pro vas vycerpavajici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
6.4.19 12:25

Zkoušela jste sirup Sedalii? Nám u dcerky pomohl 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
6.4.19 12:52

Máme to úplně stejně, dcera teprve 25 měsíců, ale budí se pořád a stále, od narození. Teď je zase horší období, knuci, brečí, mlátí sebou tam a zpátky a má zavřené oči. Někdy je i vzhůru, ale jak kdy. Sedalii dáváme, někdy pomůže, jindy ne. Ale určitě bych to zkusila i u vaší dcerky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.19 12:58

Sedalii jsme zkouseli, nepomohla. Vycurat se jde pred spanim. I v noci kdyz knoura tak se ji ptam a nechce.
A kdy ta nervova soustava dozrava? Ja uz proste nemuzu :-( nevim co delat, jak ji pomoct aby mohla v klidu spat

• Citovat
  • Upravit
584
6.4.19 13:01

Co dětský hypnox? Je od 3 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
6.4.19 13:09

cns dozrava do 6ti let rikala neurolozka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.19 13:32

@Teresa.p ou. Takze jeste 2,5roku to vydrzet ? :-( me svihne. Bojim se, ze pak bude budit i mladsi dceru tim knouranim a fnukanim :-(

• Citovat
  • Upravit
880
6.4.19 14:57

neee neboj :hug: ja bych zkusila ten rybi tuk, ale synovi na lepsi spanek zabira konopny olej CBD 2% 3 kapky denne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí