Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Určitě jí to přejde, ale musí jí prostě dozrát nervová soustava. Ona za to nemůže a vy taky ne.
Mě to prej přešlo až kolem nástupu do školy pak mě ale zlé sny začali budit a běhávala jsem spát k našim do postele. A o náměsičnosti se ani nebavím to mě přešlo až někdy v 15 letech. ![]()
asi zkouselas ji dat vycurat kdyz se takto probudi? mozna zkusit nasadit rybi tuk. musi to byt pro vas vycerpavajici.
Máme to úplně stejně, dcera teprve 25 měsíců, ale budí se pořád a stále, od narození. Teď je zase horší období, knuci, brečí, mlátí sebou tam a zpátky a má zavřené oči. Někdy je i vzhůru, ale jak kdy. Sedalii dáváme, někdy pomůže, jindy ne. Ale určitě bych to zkusila i u vaší dcerky.
Sedalii jsme zkouseli, nepomohla. Vycurat se jde pred spanim. I v noci kdyz knoura tak se ji ptam a nechce.
A kdy ta nervova soustava dozrava? Ja uz proste nemuzu
nevim co delat, jak ji pomoct aby mohla v klidu spat
@Teresa.p ou. Takze jeste 2,5roku to vydrzet ?
me svihne. Bojim se, ze pak bude budit i mladsi dceru tim knouranim a fnukanim ![]()
neee neboj
ja bych zkusila ten rybi tuk, ale synovi na lepsi spanek zabira konopny olej CBD 2% 3 kapky denne.
Dobry den.
Potrebovala bych poradit nebo slyset nejak nazor. Zacinam byt z toho uz fakt zoufala.
Moje starsi dcera (3,5roku) ma od 6mesicu problemy se spanim. Mela dost nocni desy, budila se s krikem, placem…
Od 1,5roku je ve svem pokojicku a zadna zmena nenastala. Kdyz ji bylo par mesicu pred tretim rokem, tak zacala trochu kloudne spat. Nekdy se neprobudila vubec jindy zase treba jen 2× fnukla.
Ale posledni 2 mesice zase jedeme ve starych kolejich. Breci, pritom ma zavrene oci. Kdyz na ni mluvim tak nereaguje a spi dal. Za chvili zase fnukne. Ja uz nevim co mam delat. Nic se ji zleho nedeje, aby mela nejake desy. Prejde tohle nekdy? Ja uz jsem z toho zoufala. S maldsi dcerou nevstavam tolik jako s ni :'(