Spánek dvouměsíčního miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
55
18.10.18 02:12

@Klarcaa mě dost pomohlo nosítko, někdy je malá taky odpoledne uplakaná, tak ji dám do nosítka, chvilku se rozčiluje a pak zabere a vydrží v něm spinkat i 2-3 hoďky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
18.10.18 05:41

@MishellW dneska to nositko zkusim jestli bude zase rev :) pravda je ze kdyz breci tak ja ji nechovam, nechci si ji zvykat. Dneska v noci mi to teda ale vratila za to probeceny odpoledne. Vzbudila se poprve az po 5ti hodinach a ted po 4. Takhle vyspala jsem dlouho nebyla ????zazrak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
18.10.18 06:36

@Klarcaa No nevím, takhle malé dítě neponosit, když pláče?! Ve vší úctě, Tebe bych za matku nechtěla. Neříkám v roce, ale takto?!

Jinak jedna věc je nosítko, a druhá věc kočár: nezkusila jsi ji vzít v té krizové chvíli na vycházku? Třeba by se tam vyspala.

Disclaimer: Režim u takto malého dítěte nemá cenu nastavovat, ještě to nevnímá. V tomto věku potřebuje hlavně mít máme k ruce a získávat ten pocit, že svět je bezpečný, a že když něco potřebuje, tak to dostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
18.10.18 08:03

@slecna ferka jasne ze ji pochovam ale abych sni pochodovala hodinu po byte v naruci to delat nebudu. Nachovam se jeste dost az porostou zuby atd. V kocarku breci taky odpoledne. Ma proste svoji 4hodinovku kdy breci a jediny co ji uklidni je prso jenze ona by porad jedla a porad zvracela a pak ji boli bricho z prejedeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
18.10.18 09:32

@Klarcaa Jo, a možná by ji uklidnilo nošení, ale to dělat nebudeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
18.10.18 10:45

@slecnaferka prosimte uklidni se. Tyhle tvoje reci jsou naprosto zbytecny a nikomu nepomuzou. A rikam ze ji chovam ale stejne breci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
22.10.18 03:38

Klarca : no a jak dlouho teda vozís v kočárku? U nas prvních 10 min taky nic moc, ale pak malá usne. Musíme teda jezdit tam kde to řádně drnca.
Nositko taky ze začátku žádné nadseni, ale pak usnula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
23.10.18 01:05

Jankajj..u nas je to fakt nevyzpytatelny. Vcera ji bylo 7 tydnu. A naspala za cely den tak 4 hodiny a usla az po 9te vecer. A nekdy spi temer cely den a v noci se budi 1× max 2× na kojeni. Ale ted asi poprve ji bolelo bricho, chudika. Na oslave jsem blbec snedla zelny salat a vubec mi to nedoslo. Takze to bude asi ono. Jinak v kocaru zabere a jak rikas musi mit drncaky. Driv preferovala rovinu. Vcera od tech 5ti zabrala na hodinu v kocaru ale z toho byla 5× vzhuru. Mne prijde ze bud spi nebo breci chvilku kouka nez se uplne probere a pak zacne natahovat moldanky a vztekat se. Taky mame problem ze se prepiji a pak dost zvraci a asi ji i z toho boli brisko. Jenze ona proste zadnej dudlik neprijme a usina na prsu ????dela si dudlik ze mne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí