Problém se spánkem kojence

3115
3.9.18 19:48

Spí krásně v noci. Když je vzhůru, je spokojený. Víc spát nepotřebuje. Mám pár kamarádek, které taky měly nespavce. Časté kojení to taky časem přejde. A dělat věci s ním v šátku? To by nešlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
255
3.9.18 19:49

Ahoj, tak u nás něco podobného. Malý už má teď půl roku a je to o chloupek lepší. Zpočátku spal jen když jsem nonstop jezdila s kočárkem. Teď zvládne 2× 45 minut bez vozeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
3.9.18 19:51

@PM94 ja z jineho soudku..dost mi připomíná moje deti alergiky, taky nespavci, taky nedložitelni, taky nonstop na prsu..havne ten nejstarší u ktereho jsme na to prišli pozdě..sanim se uklidnoval..jak vypada stolička? nezvrací?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
3.9.18 19:53

https://m.maminka.cz/…zdravy-vyvoj

1m miminko celkem za den má naspat 15hod a 30min. 3m 15hod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
3.9.18 19:54

@Kamkam Asi šlo, jenže když se třeba ohybam nebo něco bouchne atd tak sebou strašně skube a prostě mi přijde že aspoň jednou denně by měl spát vklidu, jde o to že i na něm vidím že je ospalý, červené oči a ty si tře nebo se tahá za uši a to mám právě vypozorovano že je unaveny, večer mu pak trvá i hodinu než zabere a odpojí se od prsa, když to udělá dřív než se odpojí, začne hledat a brečet :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
3.9.18 19:56

@simelka tak on nespí ani při té jízdě maximálně 10 minut :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
3.9.18 19:57

@lentilka248 kadil naposledy před 2 dny a byla takova kašovita žlutá, nezvraci, že sem tam si ublinkne, když si nemůže odřihnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
3.9.18 20:39

nedostatkem mléka to asi nebude, to by plakal, což nepláče :think: Takže bych ho neodstavovala, i když chápu, že je to vyčerpávající :think: Jak se pohybuje váhově, přibývá pěkně?
Důležité je, že spí v noci, a dlouho :palec: Neruší ho třeba přes den starší sourozenec? Jinak moje děti byly v kojeneckém věku taky pořád na prsu, někdy kvůli hladu, jindy pro uklidnění :think: Neřešila jsem to, přešlo to samo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
3.9.18 20:41

@PM94 ahaa, já z toho prvně pochopila, že je celý den v pohodě… Ty tak nevím, čtu, že nespí dyl, ani když jezdíš dal… Ona je otázka, jestli by UM to spaní vyresilo… To myslím, že ne. Zase se to časté kojení se nejspíš časem upraví. Až zesílí, natáhne si víc mlíka, ne? Na alergii nebo nesnášenlivost se mi to nezdá. To by byl i celkově nespokojený, ne? Možná jsem mimo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
3.9.18 21:00

Zkoušela jsi zavinout? Já to dělala tak, že jsem nakojila, odpojila, dala krknout, zavinula a dokojila, to už krknout nepotřeboval a usnul. Kojila jsem v posteli a tam ho pak nechala, na posteli jsem měla zábranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
3.9.18 21:02

@pe-terka Je možný že by starší, ale dávám ho spát do ložnice a stejně. Teď začal starší chodit do školky tak třeba se to upraví, teda snad se to úpravi :lol: odstavovat ho nechci, zatím nevím jak přibývá narodil se s 3,5kg domu jsme šli s 3320g a v šestinedělí měl 4320g, možná o chloupek víc, teď nevím, jdeme až pristi týden, to už bude mít skoro 11 týdnu, řekla bych pocitově ale že nabral, byl taková kost a kůže a začíná pěkně baculatět a pronese se, plen má taky počuranych dostatek. Možná se fakt teď srovná co skončili vedra a starší šel do školky, no uvidíme. Brala bych kdyby alespoň spal dopoledne aby jsme si oba od staršího „odpočinuli“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
3.9.18 21:05

@Kamkam myslím, že kdyby to byla alergie je celkově nespokojeny. Umělé mlíko to asi nevyřeší, právě když jsem ho jednou zkoušela dokrmit jestli nemá hlad, tak stáhl 90ml a ještě se stejně dožadoval prsa u kterého se ukojil ke spánku ale za 30 minut byl vzhůru znovu. Třeba tady opravdu pomůže jen čas, zkusím to ještě pořešit příští týden s dr na poradně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
3.9.18 21:07

@Helileli spí semnou, kojím v posteli, zkoušela jsem zavinout a je z toho nervózní a od prsa se pak odtahuje a vzteka se, když ho zase uvolním tak je klid. Jednu domu docela pomáhalo dávat na bok nebo spát na bříško ale už nefunguje ani to :nevim: Četla jsem že by to měl být jakýsi Moroův reflex proto sebou tak skube. No tady asi stejně pomůže jen zkoušet a doufat že časem se to úpravi, snad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
3.9.18 21:19

@PM94 taky si myslím. Musíš si to říkat, ať se z toho nezblázníš. Upraví se to, časem určitě… Kolik času bude třeba… To je ve hvězdách :think: ale upraví, akorát pak třeba zase přijde něco jiného :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
3.9.18 21:25

@Kamkam jak říkám, naštěstí je zlatý, horší by bylo kdyby třeba celé dny řval a v noci nespal to by byla asi moje smrt :lol: Spíš s tim spaním myslím aby i on si odpočinul apod.. Tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí