Problém se spánkem kojence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
699
3.9.18 21:25

@Kamkam jak říkám, naštěstí je zlatý, horší by bylo kdyby třeba celé dny řval a v noci nespal to by byla asi moje smrt :lol: Spíš s tim spaním myslím aby i on si odpočinul apod.. Tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
3.9.18 21:30
@PM94 píše:
@pe-terka Je možný že by starší, ale dávám ho spát do ložnice a stejně. Teď začal starší chodit do školky tak třeba se to upraví, teda snad se to úpravi :lol: odstavovat ho nechci, zatím nevím jak přibývá narodil se s 3,5kg domu jsme šli s 3320g a v šestinedělí měl 4320g, možná o chloupek víc, teď nevím, jdeme až pristi týden, to už bude mít skoro 11 týdnu, řekla bych pocitově ale že nabral, byl taková kost a kůže a začíná pěkně baculatět a pronese se, plen má taky počuranych dostatek. Možná se fakt teď srovná co skončili vedra a starší šel do školky, no uvidíme. Brala bych kdyby alespoň spal dopoledne aby jsme si oba od staršího „odpočinuli“ :lol:

myslím, že jak bude starší vě školce, dost to pomůže :think: Ono se to nezdá, ale jak dítě pořád pobíhá, dupe a křičí, vnese to do bytu určité napětí a mimčo to vnímá :think: Aspon moje děti to tak měly a když byli sourozenci doma, spali hůř :think: Jak šli do školky, byli víc v klidu ;) A plus ta vedra, to tvému prckovi taky asi nepřidalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
3.9.18 21:47

@PM94 uvidí se, třeba je to vážně jak píše pe-terka. A to kojení.. Jak jsi psala, že jsi myslela, že má žízeň kvůli tomu teplu, třeba měl, zvykl si na to časté kojení, zatím mu to zůstalo a brzy to přejde. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
3.9.18 22:38

@pe-terka asi máš pravdu, uvidíme jaký to teď bude když bude starší v té školce. Ty vedra byli děsný, v těch největších vedrech jsme byli zrovna v šestinedělí takže děs 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
4.9.18 11:04

Hezký den holky tak ono to asi vážně bylo starším synem, že ho rušil. Eli už skoro 3 hodiny spí, nakojila jsem, a musela jsem tedy uspat houpáním na rukou ale šlo už vidět že se drží silou vůle, úplně se mu únavou protaceli oči :lol: když usnul, chvíli jsem ležela s ním aby mě cítil a pak už ho nechala tak, sice se občas skubne ale není to tak často jako když se snažil spát a starší byl doma. Tak snad už mu to spaní vydrží a není to jen náhoda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.9.18 04:19

boze pomoc

mam 5 mesicni mimi a jsem vyrizena..id narozeni moc nespi..pres den chodi spat kazdy 2 hodky ale jen tak na 15 az 25 min…v noci usina az ve tri rano nekdy i v pet a v 7 je vzhuru..nebreci nejrici hraje si smeje…ale ja uz 5 mesicu nespala..co mam delat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
26.9.18 04:43

Dojdete si na neurologii. Zřejmě Vám pro prcka predepisou něco na spaní, abyste se mohla trochu vyspat a fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí