Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Kamkam jak říkám, naštěstí je zlatý, horší by bylo kdyby třeba celé dny řval a v noci nespal to by byla asi moje smrt
Spíš s tim spaním myslím aby i on si odpočinul apod.. Tak uvidíme ![]()
@PM94 píše:
@pe-terka Je možný že by starší, ale dávám ho spát do ložnice a stejně. Teď začal starší chodit do školky tak třeba se to upraví, teda snad se to úpraviodstavovat ho nechci, zatím nevím jak přibývá narodil se s 3,5kg domu jsme šli s 3320g a v šestinedělí měl 4320g, možná o chloupek víc, teď nevím, jdeme až pristi týden, to už bude mít skoro 11 týdnu, řekla bych pocitově ale že nabral, byl taková kost a kůže a začíná pěkně baculatět a pronese se, plen má taky počuranych dostatek. Možná se fakt teď srovná co skončili vedra a starší šel do školky, no uvidíme. Brala bych kdyby alespoň spal dopoledne aby jsme si oba od staršího „odpočinuli“
myslím, že jak bude starší vě školce, dost to pomůže
Ono se to nezdá, ale jak dítě pořád pobíhá, dupe a křičí, vnese to do bytu určité napětí a mimčo to vnímá
Aspon moje děti to tak měly a když byli sourozenci doma, spali hůř
Jak šli do školky, byli víc v klidu
A plus ta vedra, to tvému prckovi taky asi nepřidalo
@PM94 uvidí se, třeba je to vážně jak píše pe-terka. A to kojení.. Jak jsi psala, že jsi myslela, že má žízeň kvůli tomu teplu, třeba měl, zvykl si na to časté kojení, zatím mu to zůstalo a brzy to přejde. ![]()
@pe-terka asi máš pravdu, uvidíme jaký to teď bude když bude starší v té školce. Ty vedra byli děsný, v těch největších vedrech jsme byli zrovna v šestinedělí takže děs ![]()
Hezký den holky tak ono to asi vážně bylo starším synem, že ho rušil. Eli už skoro 3 hodiny spí, nakojila jsem, a musela jsem tedy uspat houpáním na rukou ale šlo už vidět že se drží silou vůle, úplně se mu únavou protaceli oči
když usnul, chvíli jsem ležela s ním aby mě cítil a pak už ho nechala tak, sice se občas skubne ale není to tak často jako když se snažil spát a starší byl doma. Tak snad už mu to spaní vydrží a není to jen náhoda ![]()
mam 5 mesicni mimi a jsem vyrizena..id narozeni moc nespi..pres den chodi spat kazdy 2 hodky ale jen tak na 15 az 25 min…v noci usina az ve tri rano nekdy i v pet a v 7 je vzhuru..nebreci nejrici hraje si smeje…ale ja uz 5 mesicu nespala..co mam delat
Dojdete si na neurologii. Zřejmě Vám pro prcka predepisou něco na spaní, abyste se mohla trochu vyspat a fungovat.